Sayfa 229 / 480 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon
6,841 ile 6,870 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Rıdvan Şimşek, HABER1903'e konuştu.

Beşiktaş'ın 19 yaşındaki genç futbolcusu Rıdvan Şimşek, Ankaragücü'nün kendisi ile ilgilenmesi hakkında ve geleceği hakkındaki düşünceleri HABER1903'e açıkladı.

Şimşek HABER1903'e yaptığı açıklamada;

- ANKARAGÜCÜ BENİMLE İLGİLENİYOR -
    Ankaragücü ile hakkımda çıkan söylentilerde doğruluk payı var. Menajerim Ankaragücü'nün beni kiralık olarak istediğini söyledi. Ümit Özat hocanın yayıncı kuruluşa verdiği röportajda benimde ismimi geçirdi. Bir hocanın beni istemesi benim için sevindirici bir durum. Yönetimimiz izin verirse gerekli anlaşmalar yapılırsa güçlenip geri dönmek için gitmek isterim.

- HOCAMA SAYGI DUYUYORUM -
    Hocam ile aramda hiç bir problem yok. Sadece kampa alınmamayı beklemiyordum. Kamp kadrosunda olmadığımı duyunca inanılmaz üzüldüm. 19 yaşındayım ve benimde hatalarım oluyor. Hocamın vermiş olduğu karara saygı duyuyorum.

- GAZİANTEPSPOR BENİ İSTEDİ -
    Gaziantepspor kulübü Beşiktaş'a gelmeden önce beni istiyordu. Yaşanan bu son olaylardan sonra menajerimin Gaziantepspor'un beni bonservisi ile istediği fakat yönetimimizin bunu kabul etmediğini öğrendim. Sadece kiralık olarak gönderebiliriz denilmiş. Benlik bir durum yok ortada. Beşiktaş menfaatleri doğrultusunda yönetimimiz hangi kulübü seçer ve git derse ben ona giderim.

- TARAFTARA KENDİMİ İSPATLAYAMADIM -
    Beşiktaş taraftarına söyleyecek hiç birşeyim yok. Onlara karşı kendimi suçlu hissediyorum. Sakatlığımdan sonra bütün taraftarlarımız benimle ilgilendi. Ben onlara iyileştikten sonra kendimi ispatlayamadım. Şuanda içimde bir tek bunun acısı var. Fakat güçlenip tekrar geri döneceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Onları çok seviyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Tabata ve HoLosko yu vereLim, bize Sezer-Koray + para versin Es-Es.
    Çok güzel olur aslında. Para vermeselerde olur hatta

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Almeida menajeri tarafindan Madrid ve Chelsea'ye önerilmis dis basinda okuduklarima göre. Hem Alman hemde Ingiliz basininda yaziyor bizim Türk basini carpitmayi cok seviyor koskoca Real Almeida'dan daha iyilerini parayi basar getirir.
    başta Emmanuel Adebayor olmak üzere..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Besiktas'in buyuklugu olsa gerek. Oyuncular bize gelmek icin kuluplerini ikna etmeye calisir, bizimkiler ise gitsin diye bizim oyunculari ikna etmeye calisir. Eskisehir absurd isteklerde bulunuyorsa gelmesini abi, gerek yok. Tabata'yi PAF'a yollarim daha iyi, ac gozlu Anadolu kuluplerinin ekmegine yag surmek istemiyorum. Konu rekabet oldu mu 1- 2 milyon'luk takimlarla kafa tutuyoruz diye aglarlar, ama transfer soz konusu oldu mu her oyuncunun fiyati 5 milyon'dan baslar....
    GS'ye helal olsun, Ali Turan'i muthis bir sekilde aldilar, keske bizde hep boyle davransak....

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Konu rekabet oldu mu 1- 2 milyon'luk takimlarla kafa tutuyoruz diye aglarlar, ama transfer soz konusu oldu mu her oyuncunun fiyati 5 milyon'dan baslar....
    Bu kısmına katılıyorum.

Ama Tabata yı PAF a yollamak sözleşmeyi askıya almaki kontratta yazan ücreti oyuncuya vermek demek. Yani Tabata yı yollamak demek zaten 1 milyon euro zarardan kar etmek demek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tabata'nın çok sorun yaratacağını sanmıyorum,büyük kulüplerden değil Gaziantep'ten geldi.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Sezer Öztürk, Haber1903'ü doğruladı.

İsmi Beşiktaş'la sık sık anılan Sezer Öztürk Ligtv'ye akşam saatlerinde verdiği röpörtajda, Beşiktaş ve Eskişehirspor kulüplerinin anlaştığını, transferde tek engelin takas olarak düşünülen Rodrigo Tabata'nın ikna edilmesi olduğunu belirtti. Tabata'nın transfere 'Evet' dememesi durumunda Öztürk, Eskişehirspor'da futbol oynamaya devam etmekten mutlu olacağını sözlerine ekledi.

- HABER1903 -

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Bu kısmına katılıyorum.

Ama Tabata yı PAF a yollamak sözleşmeyi askıya almaki kontratta yazan ücreti oyuncuya vermek demek. Yani Tabata yı yollamak demek zaten 1 milyon euro zarardan kar etmek demek.
    olsun madem zarar yapcaz neden eskişehir'e verelim ki adamı? kalsın istanbul'da a2'de takılsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    olsun madem zarar yapcaz neden eskişehir'e verelim ki adamı? kalsın istanbul'da a2'de takılsın.
    Hatta kendine al halı saha maçlarında yanında oynatırsın.

Sezer olayı kabak tadı vermeye başladı artık. Tekrar tekrar tartışmaya girip konuyu dağıtmak istemiyorum. Yekta'nın 5 milyon €, Emenike'nin 10 Milyon € olduğu açıklandı kulüplerinin başkanları tarafından. 1.2 Milyon € + Tabata'yı beğenmiyorsanız gidin Yekta'yı alın.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

- ANKARAGÜCÜ BENİMLE İLGİLENİYOR -
    Ankaragücü ile hakkımda çıkan söylentilerde doğruluk payı var. Menajerim Ankaragücü'nün beni kiralık olarak istediğini söyledi. Ümit Özat hocanın yayıncı kuruluşa verdiği röportajda benimde ismimi geçirdi. Bir hocanın beni istemesi benim için sevindirici bir durum. Yönetimimiz izin verirse gerekli anlaşmalar yapılırsa güçlenip geri dönmek için gitmek isterim.
    Dün vermiştim bu haberi. Büyük ihtimal gerçekleşecek gibi duruyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    İnat için 1 milyon euro ekstradan vermeye hiç gerek yok bana kalırsa. Ayrıca askıya alınması için Tabata yı ikna etmek, Eskişehir e göndermek için ikna etmekten kolay bir iş değildir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tabata sende neydin sanki ya Git topunu oyna işini yap ..

İşte para için takım değiştiren paraya tapan futbolcu örnekleri.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

İnat için 1 milyon euro ekstradan vermeye hiç gerek yok bana kalırsa. Ayrıca askıya alınması için Tabata yı ikna etmek, Eskişehir e göndermek için ikna etmekten kolay bir iş değildir.
    Tabata gonderilirse maasinin bir kismini da Eskisehir oder herhalde, elimizde kalirsa catir catir yarim senelik 700.000 euro alacak ama. Bende istemiyorum ortalama oyuncularin icin fiyatinin ustunde para verelim, ama isimiz hakikaten zor. Kontrat suresi ve miktarini ayarlayamayinca basina neler gelebileceginin en guzel ornegi biziz sanirim, parayla alip da onca oyuncuyu alacaklari karsisinda gondermek insana koyuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tabata'nın kabul etmemesinin iki ihtimali var.Ya biz maaşının bir kısmını ödemek istemiyoruz ve bu yüzden maaşının düşmesini kabul etmiyor,ya da yakında çocuğu doğacakmış sanırım bu yüzden İstanbul'dan ayrılmak istemiyor olabilir.Bir insan istenmediği yerde başka sebeplerden dolayı kalmak istemez herhalde bu tarz bir mazereti olmadığı sürece.
    So what?
    Saike

Quaresma (7 milyon 300 bin), Guti (bedelsiz), Simao (900 bin) ve Almeida'nın (2 milyon) toplam ücretleri 10 milyon 200 bin Euro ederken, Emenike'nin bonservisi 10 milyon Euro olarak açıklanıyor. Dengesizlik ortada. Anadolu kulüplerindeki oyunculara bu kadar yüksek paraların ödeneceği dönemi geride bırakıyoruz artık bana göre.

TABATA GÖRÜŞME ODASINA

Beşiktaş yönetiminin, Sezer transferine karşılık Eskişehirspor kulübüne verilmek istediğiTabata'yla bu akşam saatlerinde görüşeceği öğrenildi. Yöneticilerin, yarına kadar Tabata'yı ikna ederek Sezer Öztürk transferini tamamlamak istediği gelen haberler arasında.

Ayrıca Holosko'nunda kaderi bugün yapılacak görüşme sonrası netleşiyor. Yöneticilerin, Holosko ile bir görüşme yapacağı ve görüşme sonrası çıkan sonuca göre Holosko'nun ya sözleşmesini dondurulacağı ya da kiralık olarak bir kulübe vereceği öğrenildi.

- HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sezer tabata takası iki taraf içinde iyi olur gibi tabata es este daha rahat bir ortam bulacak yeniden antepteki performasına dönebilir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Quaresma (7 milyon 300 bin), Guti (bedelsiz), Simao (900 bin) ve Almeida'nın (2 milyon) toplam ücretleri 10 milyon 200 bin Euro ederken, Emenike'nin bonservisi 10 milyon Euro olarak açıklanıyor. Dengesizlik ortada. Anadolu kulüplerindeki oyunculara bu kadar yüksek paraların ödeneceği dönemi geride bırakıyoruz artık bana göre.
    Belki yabancı oyuncular için bu dediğin doğru ama Türk oyuncular için hala büyük paralar vermeye mahkum büyük takımlar. Mevcut sistemde ilk 11'de rahatlıkla oynayabilecek bir Türk oyuncu bulmak zor. Bu yüzden anadolu takımları ne kadar koparırsak kardır düşüncesi içerisindeler haklı olarak. Yabancı sınırı kalkarsa ne yaparlar çok merak ediyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Son günlerde sürekli altyapıdan belirli sayıda oyuncu oynatma zorunluluğuyla ilgili şeyler gündeme geliyor. Bu sayede yabancı sınırının da kaldırılabileceği konuşuluyor. Bence şu an ki sistemden milli takım açısından çok daha faydalı ve büyük takımlar için çok daha karlı olur. Takımlarımızda büyük paraları haketmeyen oyunculara saçmamış olur. Tamam büyük takımların doğru transfer sistemleri olmayabilir ama en azından bazı şeyleri de bir yerden düzeltmeye başlamak gerekir diye düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Böylece yetenekli altyapı oyuncularımızı "mecburen" keşfederiz.

Besiktas Tabata'ya Fenerbahce de Mehmet Topuza 8-9 milyon euro vermeseydi piyasa yükselmezdi bu kadar bence.

Beşiktaş Filip Holosko'yu İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kiralıyor. (DHA)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belediye çalışıyor

Sezerle Bjk ilgileniyodu Bülent Uygun aciklama yapmis

B.Uygun: "Sezer sezon sonuna kadar bizimle 10 gol atar, 10 gol atan bir orta saha oyuncusu olarak tarihe geçer. 10 milyon € veren de alır".
    Last edited by GeNç KaRTaL : 11.Ocak.2011 at 19:54

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Sezerle Bjk ilgileniyodu Türbülent aciklama yapmis

B.Uygun: "Sezer sezon sonuna kadar bizimle 10 gol atar, 10 gol atan bir orta saha oyuncusu olarak tarihe geçer. 10 milyon € veren de alır".
    ben böyle zihniyete ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupa'ya teknik direktör gönderemiyormuşuz. Türk antrenörüne gereken önem verilmiyormuş. Buyrun burdan yakın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hugo Almeida, Fernandes, Simao lisansları yetişmediği için Manisaspor karşısında forma giyemeyeceklermiş..

Fink'in gidişiliyle açılan boşluk sayesinde Simao oynayabilecek diye okumuştum ben. Hatta Holosko'nun gidişiyle yetiştirebilirse eğer Almeida'da oynayabilecek sanırım.

ÇARŞAMBA GÜNÜ SAHADA

Yarın oynanacak kupa karşılaşması öncesi son durum.

Beşiktaş yeni transferlerinden Simao Sabrosa yarın oynanacak Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında sahadaki yerini alıyor.

Tomas Zapotocny'nin takımdan ayrılması ile Sivok'un sözleşmesini yenileyen Beşiktaş Yönetminin, Fink'in gönderilmesiyle de Simao'nun ismini Federasyona bildirdiği öğrenildi. Beşiktaşlı yöneticilerin Almeida'yı da yarın oynanacak karşılaşmaya yetiştirmeye çalıştıkları gelen haberler arasında.

Bu akşam saatlerinde Tabata ve Holosko ile yapılacak görüşme sonrası çıkacak sonuca göre Almeida'nın oynayıp oynamayacağı belli olacak.

- HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Habere bak habere (: İnsanlar rüyasındamı görüyo acaba böyle haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

Habere bak habere (: İnsanlar rüyasındamı görüyo acaba böyle haberleri
    Yok artik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Almeida mı? Benzema mı? Beşiktaşlı arkadaşlara soruyorum..

Mesaj Yetkileri