Timsah`a yakışacak
Uzun bir aradan sonra, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin`in girişimleri sonucunda yapımına yeniden başlanan Özlüce Tesisleri`nde hummalı bir çalışma var.
Dev spor kompleksinde önceki gün Bursa hakimiyet`i ağırlayan Başkan Şahin, şehrin gözbebeği Bursaspor`un adına ve şanına yakışır bir tesis kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde her engelin aşılabileceğinin altını çizen Şahin, Özlüce`nin bugünlere gelmesinde katkısı olanlara da teşekkür etti.
SEVİYORUM DEMEK YETMEZ
Kompleksin Yeşil Beyazlı kulübün taşınabileceği ana gövdesini 6 ay içinde, tesisin tamamını ise 2 yılda bitirmeyi hedeflediklerini ifade eden Başkan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Seviyorum demek yetmez. Sevgiyi göstermek, sevgi için emek vermek, fedakarlıkta bulunmak gerekir. Bursa için büyük bir değer olan Bursaspor`un geleceği için, her türlü fedakarlığı yapmaya devam ediyoruz. Başarıların kalıcı olması adına yarınları bugünden planlamalı, geleceğe ona göre yatırım yapmalıyız."
ÖRNEK OLACAK TESİS
"Bu tesislerde, Bursaspor`u yeniden altyapıda sporcu yetiştiren bir kulüp haline getireceğiz. Bursaspor Süper Lig`e, bu süper kompleks de Bursaspor`a çok yakışacak. Türkiye`de büyük takımlara örnek olacak Özlüce Spor Tesisleri ile kulübümüzün şampiyonluğunu taçlandıracağız. Bugüne kadar verdiğimiz her sözü yerine getirdik." Hikmet Şahin, tesisin yapısıyla ilgili de şu bilgileri verdi: "130 dönüm arazi üzerinde kurulu Özlüce Tesisleri`nin ana binası 3 bloktan oluşmaktadır."
İÇİNDE HER ŞEY VAR
"A Blok 5 kat, B ve C blokları ise 3`er kat olacak. A Blok’ta idari birimler, ana mutfak, toplantı ve dinlenme salonları, çok amaçlı salon, yatak odaları, duş ve tuvaletler bulunacak. B Blok, teknik servis odaları, toplantı salonu, 2. ana mutfak, yemekhane, teknik kadro ve yönetici odaları, teknik kadro için yatak odalarından oluşacak. C Blok’ta ise, yüzme havuzu, sauna ile şok havuzu, çamaşırhane, soyunma odaları, jimnastik salonu, doktor ve acil müdahale odaları ve malzeme odası yer alacak."
Kaynak:Bursa Hakimiyet Gazetesi

Alıntılı Yanıtla
Ben yeniyim ve Bu forumda 5-6 tane Bursaspor'lu görebildim. Bence bu forumda Bursaspor'lu daha vardır. Yeni bir konu açıcam "bu forumda kimler Bursaspor'lu"diye. 
Ayrıca onların indirilmek üzere dosya haline getirilmesi imkansız diyebilirm. John Hartson yapabiliyorsa yapar. Ama ben zannetmiyorum. Kendi elinde video dosyaları olması gerekir ki indirilebilecek şekilde ayarlasın. Ya da bu dosyaların indirilen formatını başka yerden bulması gerekir. Biraz karışık anlattım ama umarım anlaşılır.