1 ile 30 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Hybrid View

Timsah`a yakışacak

Uzun bir aradan sonra, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin`in girişimleri sonucunda yapımına yeniden başlanan Özlüce Tesisleri`nde hummalı bir çalışma var.

Dev spor kompleksinde önceki gün Bursa hakimiyet`i ağırlayan Başkan Şahin, şehrin gözbebeği Bursaspor`un adına ve şanına yakışır bir tesis kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde her engelin aşılabileceğinin altını çizen Şahin, Özlüce`nin bugünlere gelmesinde katkısı olanlara da teşekkür etti.

SEVİYORUM DEMEK YETMEZ

Kompleksin Yeşil Beyazlı kulübün taşınabileceği ana gövdesini 6 ay içinde, tesisin tamamını ise 2 yılda bitirmeyi hedeflediklerini ifade eden Başkan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Seviyorum demek yetmez. Sevgiyi göstermek, sevgi için emek vermek, fedakarlıkta bulunmak gerekir. Bursa için büyük bir değer olan Bursaspor`un geleceği için, her türlü fedakarlığı yapmaya devam ediyoruz. Başarıların kalıcı olması adına yarınları bugünden planlamalı, geleceğe ona göre yatırım yapmalıyız."

ÖRNEK OLACAK TESİS

"Bu tesislerde, Bursaspor`u yeniden altyapıda sporcu yetiştiren bir kulüp haline getireceğiz. Bursaspor Süper Lig`e, bu süper kompleks de Bursaspor`a çok yakışacak. Türkiye`de büyük takımlara örnek olacak Özlüce Spor Tesisleri ile kulübümüzün şampiyonluğunu taçlandıracağız. Bugüne kadar verdiğimiz her sözü yerine getirdik." Hikmet Şahin, tesisin yapısıyla ilgili de şu bilgileri verdi: "130 dönüm arazi üzerinde kurulu Özlüce Tesisleri`nin ana binası 3 bloktan oluşmaktadır."

İÇİNDE HER ŞEY VAR

"A Blok 5 kat, B ve C blokları ise 3`er kat olacak. A Blok’ta idari birimler, ana mutfak, toplantı ve dinlenme salonları, çok amaçlı salon, yatak odaları, duş ve tuvaletler bulunacak. B Blok, teknik servis odaları, toplantı salonu, 2. ana mutfak, yemekhane, teknik kadro ve yönetici odaları, teknik kadro için yatak odalarından oluşacak. C Blok’ta ise, yüzme havuzu, sauna ile şok havuzu, çamaşırhane, soyunma odaları, jimnastik salonu, doktor ve acil müdahale odaları ve malzeme odası yer alacak."

Kaynak:Bursa Hakimiyet Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

şu anda bu konuyu ve cevapları görünce çok mutlu oldum.forumda bursasporluların sayısı artıyor demekki artık yanlız değilim.
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    şu anda bu konuyu ve cevapları görünce çok mutlu oldum.forumda bursasporluların sayısı artıyor demekki artık yanlız değilim.
    Ben de buna sevindim. Ben yeniyim ve Bu forumda 5-6 tane Bursaspor'lu görebildim. Bence bu forumda Bursaspor'lu daha vardır. Yeni bir konu açıcam "bu forumda kimler Bursaspor'lu"diye.

Acıbadem`de sağlık taramasından geçtik
    Futbolcularımızın bir bölümü bugün Sağlık Sponsorumuz Bursa Acıbadem Hastanesinde sağlık kontrolünden geçtiler.

Acıbadem hastanesinin uzman hekimleri tarafından futbolcularımıza, Biokimya, Mikrobiyoloji, Radyoloji, Elektro Kardiyogram, EKO Kardiyagram, Eforlu EKG gibi muayeneler yapıldı.
    Bursamızın eski Vali`si , Acıbadem Bursa Hastanesi Direktörü Ali Fuat Güven yaptığı açıklamada bursasporu hastanemizde konuk ettiğimiz için mutluyuz.Türk sporuna destek veriyoruz. Bursaspor"a da bu sezon sponsorluk desteğinden sonra sağlık desteği de vereceğiz.Bursaspor tekrar süper lige döndü, bu nedenle sevinçliyiz. Bursaspor yine geçmişte olduğu gibi büyük başarılara koşacaktır.Süper ligin en önemli takımlarından biri Bursaspordur.Bursasporsuz Süper Lig düşünülemezdi. Acıbadem olarak tüm altyapımızı Bursasporun hizmetine sunuyoruz, sezon boyunca hep yanında olacağız. stadyumda da olacağız. " dedi.
    2.Grup oyuncularımıza ise yarın saat:08:30 tan itibaren Acıbadem Hastanesi`nde sağlık taraması yapılacaktır.
    1.Ömer Çatkıç
    2.Yavuz Eraydın
    3.Yavuz Özkan
    4. Mehmet Yılmaz
    5.Ömer Aysan Barış
    6.Ömer Erdoğan
    7.Orhan Alemdar
    8. Veli Acar
    9.Volkan Bekiroğlu
    10.Yenal Tuncer
    11.Ömer Kaplan
    12.Sinan Kaloğlu

Default yok

teamsah kardeş şu 1. sayfada verdiğin linklerin aynısından izlemek için değildi indirmek için olanlarından yapıpta koyarsan iyi olur.....

Quote Originally Posted by kral112
    teamsah kardeş şu 1. sayfada verdiğin linklerin aynısından izlemek için değildi indirmek için olanlarından yapıpta koyarsan iyi olur.....
    Çok üzgünüm ama onları 1.sayfaya koyan ben değilim. Ayrıca onların indirilmek üzere dosya haline getirilmesi imkansız diyebilirm. John Hartson yapabiliyorsa yapar. Ama ben zannetmiyorum. Kendi elinde video dosyaları olması gerekir ki indirilebilecek şekilde ayarlasın. Ya da bu dosyaların indirilen formatını başka yerden bulması gerekir. Biraz karışık anlattım ama umarım anlaşılır.

John Hartson kardeş şu 1. sayfadaki linkleri indirmem lazım şunlara bi link veripte koysana şuraya

Quote Originally Posted by kral112
    John Hartson kardeş şu 1. sayfadaki linkleri indirmem lazım şunlara bi link veripte koysana şuraya
    Keşke olsa. Olsa hemen koyacam ama yok. Bildiğim tüm linkleri koydum. En güzel olanlarının da indirmelisi yok maalesef.

Kombineler dağıtımda

Kombineler dağıtımda
    Bursasporlu taraftarlar, yeni sezonda kullanılacak kombine biletlerine dünden itibaren kavuşmaya başladı. Basımı yapılmadığı için daha önce makbuz

karşılığı satışa çıkarılan kombinelerin dağıtımının cuma gününe kadar tamamlanacağı açıklandı. Bursaspor'un tesislerden sorumlu yöneticisi Haluk Özkıyıcı, ilk etapta VIP ve kapalı tribün kombinelerini vermeye başladıklarını belirterek, "Ankaragücü maçında tüm kombine bilet sahibi taraftarlarımız yeni kartlarıyla stada girecekler" dedi. Kombine bilet dağıtımının Atatürk Stadı'nda gerçekleştirildiği bildirildi.

bursahakimiyet.com.tr

Federasyona şike çağrısı

Son günlerde Türkiye'nin gündemini oturan futbol da şike ve teşvik iddiaları, Bursaspor'un eski yöneticilerinden Lemi Keskin'i de harekete geçirdi.
    Yeşil Beyazlı takımın iki sezon önce haksız yere küme düştüğünün son günlerde belgeleriyle ispat edildiğini öne sürüp Futbol Federasyonu'nun göreve davet etemeye hazırlanan Keskin, bu yolla Bursaspor'a maddi tazminat hakkı doğacağına da inanıyor. 2003-04 sezonunda oynanan Ç.Rizespor-Beşiktaş maçıyla ilgili bir yazı gönderen Lemi Keskin, bu yazısına 10 gün içinde cevap verilmesi gerektiğini ve gelecek yanıta göre konuyu hukuki yollara taşınabileceğini ifade etti.

Ankaragücü maçı hazırlıkları başlıyor

Bursasporumuz 1 günlük izinin ardından çalışmalarını sürdürecek.

Takımımız Saat:18:00 da Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde yapacağı antrenman ile Ankaragücü maçı hazırlıklarının startını vermiş olacak.

Sayın Haluk Ulusoy'a göre Türk Futbolu temizmiş.

Kanunda açıkça şike soruşturması federayona verildiği net.

ŞİKE TESBİT GÖREVİ FEDERASYONUNDUR
    (TFF KANUNU DİYOR Kİ MADDE 10- B BENDİ )
    b) Müsabaka sonuçlarını tescil etmek, müsabakaları ertelemek, ileriye kaydırmak, yarım kalan müsabakalar ile olaylı ve anlaşmalı müsabakalar hakkında karar vermek,

ŞİKEYE CEZAYI FEDERASYON VERİR
    ( TFF KANUNU DİYORKİ MADDE 25)
    MADDE 25 – (Değişik 10.06.2004-5175/13) Futbol müsabaka ve çalışmalarında kulüpler ve kişilerce disiplin ve sportmenliğe aykırı fiiller ve bunlara uygulanacak müeyyideler, milli ve milletlerarası teamüllere uygun olarak Federasyon Yönetim Kurulu tarafından hazırlanacak esaslarla tespit edilir.
    Belirlenecek fiillere uygulanacak cezalar, ihtar, yarışmadan men, hak mahrumiyeti, yarışmayı seyircisiz oynatma, saha kapatma, para cezası, tescil iptali, puan indirme ve küme düşürmedir.
    Uygulanacak para cezası, beşyüzmilyar lirayı geçemez, bu miktar her yıl 213 sayılı Vergi Usul Kanunu uyarınca tespit ve ilan edilen yeniden değerleme oranında artırılır.

Mesaj Yetkileri