1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Son Kumar:2014 Dünya Kupası |TÜRKİYE 4. Sezon|

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Flaşş Flaşş Flaşş

Flaşş Flaşş Flaşş

Eskişehirspor kulübünün resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Teknik Direktör İbrahim Baldemir'in kontratı karşılıklı olarak fesh edildi...

Teknik Direktör'ün ve Kulübün alınan karar hakkında bir görüşü bulunmazken olayın netlik kazanmaması futbolseverleri meraklandırıyor...

Gelişmeleri takip ediyoruz...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Milli Takımda Yeni Dönem

Türkiye Futbol Federasyonunun Olağanüstü Genel Kurulunda tekrar başkan seçilen Mahmut Özgener yaptığı konuşmada Türk futbolunun ivme kazandığını ve büyük bir hızla geliştiğini kulüplerin ekonomik ve sportif anlamda Diğer önemli ülkelerin takımlarına denk seviyeye gelmek için çaba sarf ettiğini ve Milli Takımlarında buna ayak uyduracağını söyledi.

Bu bağlamda Avrupa Futbol Şampiyonasında gruplardan çıkma başarısı gösteremeyen A Milli Takımımızda Teknik Direktör Guus Hiddink'in görevine son verilirken ; sabah saatlerinde Eskişehirspor ile karşılıklı olarak sözleşmesini fesh eden teknik adam İbrahim Baldemir A Milli Takımın yeni Teknik Direktör'ü oldu.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Basın Açıklaması

Milli Takımla 2 Yıllık Sözleşme İmzalayan Teknik Direktör İbrahim Baldemir Merak Edilen Soruları Cevapladı.

Eskişehirspor'u neden bıraktınız ?

Aslında geçen sezonun sonunda bunu yapacaktım ancak kulüp başkanımızın bırakmak istememesi ve o zaman ki şartlardan dolayı görevi bırakamadım. Kısmet bugüneymiş

Eskişehirspor'u bırakmanızın sebebi Milli Takım direktörlüğü mü?

Az önce dediğim gibi geçen sezonun bitimiyle beraber bırakacaktım ve o zamanlarda Milli Takım Şampiyonadaydı yani bağlantısı olmayan bir durum onun için bu olayın aynı güne gelmesi sadece tesadüf.

Eskişehirspor ile herhangi bir bağlantınız olacak mı?

Bütün kulüp ile aram çok iyi onlar için her zaman bir danışman görevine hazırım eminimki kulüp daha iyi yerlere gelecektir.

Milli Takım Teknik Direktörlüğü teklifini ne zaman aldınız?

Doğrusunu söylemek gerekirse istifamı verdikten 1 saat sonra Federasyon başkanımız eğer göreve tekrar seçilirse benimle çalışmaktan mutluluk duyacağını söyledi bende oluşacak şartlara göre bir karar vereceğimi aksettim. Herşey o açıdan yolunda gitti.

Teknik Ekibinizde bir değişiklik yapacak mısınız?

Şuanlık düşünmüyorum buradaki hocalarımız senelerdir buraya emek veriyor bilgi ve tecrübe sahibi insanlar onlardan faydalanmak istiyorum.

Milli Takım Hedefleriniz Nedir?

Öncelikle grup elemelerini kayıpsız atlatarak Dünya Kupası Vizesi almamız lazım.

Grubumuz

2012 Fikstür

Grup aşamasını geçtikten sonra Dünya Kupasında elimizden gelenin en iyisini yapmayı arzuluyoruz.
    ...

Mesaj Yetkileri