Milli Takımla 2 Yıllık Sözleşme İmzalayan Teknik Direktör İbrahim Baldemir Merak Edilen Soruları Cevapladı.
Eskişehirspor'u neden bıraktınız ?
Aslında geçen sezonun sonunda bunu yapacaktım ancak kulüp başkanımızın bırakmak istememesi ve o zaman ki şartlardan dolayı görevi bırakamadım. Kısmet bugüneymiş
Eskişehirspor'u bırakmanızın sebebi Milli Takım direktörlüğü mü?
Az önce dediğim gibi geçen sezonun bitimiyle beraber bırakacaktım ve o zamanlarda Milli Takım Şampiyonadaydı yani bağlantısı olmayan bir durum onun için bu olayın aynı güne gelmesi sadece tesadüf.
Eskişehirspor ile herhangi bir bağlantınız olacak mı?
Bütün kulüp ile aram çok iyi onlar için her zaman bir danışman görevine hazırım eminimki kulüp daha iyi yerlere gelecektir.
Milli Takım Teknik Direktörlüğü teklifini ne zaman aldınız?
Doğrusunu söylemek gerekirse istifamı verdikten 1 saat sonra Federasyon başkanımız eğer göreve tekrar seçilirse benimle çalışmaktan mutluluk duyacağını söyledi bende oluşacak şartlara göre bir karar vereceğimi aksettim. Herşey o açıdan yolunda gitti.
Teknik Ekibinizde bir değişiklik yapacak mısınız?
Şuanlık düşünmüyorum buradaki hocalarımız senelerdir buraya emek veriyor bilgi ve tecrübe sahibi insanlar onlardan faydalanmak istiyorum.
Milli Takım Hedefleriniz Nedir?
Öncelikle grup elemelerini kayıpsız atlatarak Dünya Kupası Vizesi almamız lazım.
Grubumuz
2012 Fikstür
Grup aşamasını geçtikten sonra Dünya Kupasında elimizden gelenin en iyisini yapmayı arzuluyoruz.