1 ile 30 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Hybrid View

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    şu anda bu konuyu ve cevapları görünce çok mutlu oldum.forumda bursasporluların sayısı artıyor demekki artık yanlız değilim.
    Ben de buna sevindim. Ben yeniyim ve Bu forumda 5-6 tane Bursaspor'lu görebildim. Bence bu forumda Bursaspor'lu daha vardır. Yeni bir konu açıcam "bu forumda kimler Bursaspor'lu"diye.

Acıbadem`de sağlık taramasından geçtik
    Futbolcularımızın bir bölümü bugün Sağlık Sponsorumuz Bursa Acıbadem Hastanesinde sağlık kontrolünden geçtiler.

Acıbadem hastanesinin uzman hekimleri tarafından futbolcularımıza, Biokimya, Mikrobiyoloji, Radyoloji, Elektro Kardiyogram, EKO Kardiyagram, Eforlu EKG gibi muayeneler yapıldı.
    Bursamızın eski Vali`si , Acıbadem Bursa Hastanesi Direktörü Ali Fuat Güven yaptığı açıklamada bursasporu hastanemizde konuk ettiğimiz için mutluyuz.Türk sporuna destek veriyoruz. Bursaspor"a da bu sezon sponsorluk desteğinden sonra sağlık desteği de vereceğiz.Bursaspor tekrar süper lige döndü, bu nedenle sevinçliyiz. Bursaspor yine geçmişte olduğu gibi büyük başarılara koşacaktır.Süper ligin en önemli takımlarından biri Bursaspordur.Bursasporsuz Süper Lig düşünülemezdi. Acıbadem olarak tüm altyapımızı Bursasporun hizmetine sunuyoruz, sezon boyunca hep yanında olacağız. stadyumda da olacağız. " dedi.
    2.Grup oyuncularımıza ise yarın saat:08:30 tan itibaren Acıbadem Hastanesi`nde sağlık taraması yapılacaktır.
    1.Ömer Çatkıç
    2.Yavuz Eraydın
    3.Yavuz Özkan
    4. Mehmet Yılmaz
    5.Ömer Aysan Barış
    6.Ömer Erdoğan
    7.Orhan Alemdar
    8. Veli Acar
    9.Volkan Bekiroğlu
    10.Yenal Tuncer
    11.Ömer Kaplan
    12.Sinan Kaloğlu