...
Malta ve Norveç Maçlarının 26 Kişilik Aday Kadrosu Açıklandı. Kadroya Sakatlıkları Bulunan Jem Karacan, Hamit Altntop ve Melvüt Erdinç Dahil Edilmedi.
![]()
...
Milli Takvimde Daha Önce Ayarlanan Hazırlık Maçı için Malta adasına gittik.
4 gün sonraki Norveç maçını düşünerek daha çok kafamda oluşturduğum yedek ağırlıklı oyuncularla maça çıktık.
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
![]()
...
Dünya Kupası Elemeleri Grubumuzda ilk maçımızı Norveç takımınla oynayacaz.
Maç Öncesi Sabri Sarıoğlu sakatlanırken yerine oyuncu dahil edilmedi.
YER: KADİR HAS STADYUMU
İLK 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
BASIN AÇIKLAMASI
Milli Takımla çıktığım ilk resmi maç onun heyecanı hem bende hemde oyuncularda vardı ligimizin en kaliteli statlarından birinde muhteşem taraftarımız ve oluşan güzel ambiansla çok renkli bir maç oldu. Orta alanın göbeğinde Topuz,Nuri ve Emre'ye görev verdim bu üç oyuncumuzun özelliği oyunu iki yönlü oynayabilme, pas alışverişinde iyi olmaları ve en önemlisi uzaktan şutlarla etkili olmaları nitekim bunu bize en iyi şekilde gösterdiler. Batuhan'dan yeni bir Hakan Şükür yaratmak istiyorum ama sadece benim istememle olmaz iyi çalışıp daha çok gelişmesi lazım zamanı var. Maça gelecek olursak iyi başladık golü de bulduk oyunu rakip alana yıktık 10 kişi kalmamıza rağmen (ki haksız yere görülen bir karttan ötürü) geriye çekilmeden oyun disiplinimizi bozmadan sahadan galip ayrılmasını bildik güzel bir başlangıç oldu şimdi gelecek milli maça kadar daha iyi analiz yaparak daha iyi bir takım oluşturma aşamasını en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım.Oyuncularımı tebrik ediyorum.
SONUÇLAR & PUAN DURUMU
![]()
...