11.Hafta

Ezeli rakibimiz karşısında alınan 3 farklı mağlubiyet beni şoke etti. Bir takım ancak bu kadar ruhsuz oynar.

12.Hafta

Galibiyet beklediğim bir maçtı. Nelson Rivas'ın yokluğunu hala hissedebiliyoruz. Bu kaybedilen puanları umarım aramayız.

13.Hafta

Geriye düştüğümüz maçta Federico Macheda'nın 2. yarıda oyuna girerek 2 gol ve 1 asistle yaptığı katkı sayesinde farklı kazanmayı bildik.

14.Hafta

Daha 17. dakikada 2-0 geriye düştüğümüz maçta " Tamam buraya kadar fark geliyor." dediğim anda Edin Dzeko nun harika 2 golü beraberliği sağladı. Andreas Beck'in mükemmel kafa golüyle de galibiyete uzandık.

15.Hafta

Rakip çok üstümüze geldi. Zaten istatistiklerden de belli oluyo. Ama genç kurtarıcım yine golünü attı ve galibiyete uzandık.

16.Hafta

Yine Leverkusen yine hüsran. 2-0 geriye düştük. ilk yarı bitmeden 1 gol bulduk ama devamı gelmedi.

17.Hafta

2. yarıdaki mükemmel oyunla bu maçıda almasını bildik. Jansen'in golü ise HSV için yeterli olmadı.

Almanya Kupası 3.Tur

Rakibi ceza sahamıza sokmadık. çok iyi pres ve iyi paslarla rakibin üstüne gittik. Dzeko gününde olsaydı belki 3-4 farklı bi galibiyet alırdık. Ama biz yine diyoruz ki ; 1-0 olsun bizim olsun.

Çeyrek finaldeki Rakibimiz

İlk yarı sonucu oluşan puan durumu

İlk yarı Oyuncu ve Takım Değerlendirmesi ;

* Kalede ligin ilk 4 maçı Diego Benaglio oynadı ve 1 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyet aldıktan sonra Onur Kıvrak'ı kaleye geçirdim. Çok iyi gelişim gösterdi. İlk 11'in vazgeçilmezi olmayı şimdiden başardı.

* Defansta Nelson Rivas'ın uzun sakatlığının ardından 3-0'lık Hannover maçı ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu ortaya çıkarttı. Andreas Beck ve Simon Kjær'in mükemmel performansları diğer maçlardan hüsranla ayrılmamızı engelledi. Sol bek transferi şart.

* Gerek MC pozisyonundakiler gerekse AM ( RLC ) pozisyonundakiler çok iyi performans sergiledi. Adam Vass'ın defansif özelliklerinin ( Markaj,Top kapma v.s. ) yüksek olması savunma destekli oynatmama yöneltti. Karim Ziani'nin sonradan oyunun kilidini açma işini yapması ise beni sevindiren başka bi noktaydı. Sol Açık S.O.S. versede üstüne düşeni yaptı. Transfer şart.

* Forvet hattı en iyi mevki olarak göze batıyor. Gerek Macheda gerek Dzeko burdaki yükü sırtlıyor. Transfer gerektirmeyen tek mevkii.

Gol ve Asist Krallığı