Ben oyunun klişelerinden sıkılıp macera arayanlardanım. Oyunu Brezilya 2010 ( Aralık ) ayından başlattım ve 9.sırada bulunan Galatasaray'ın başına geçtim.
Amacım devre arasında ufakta olsa revizyon yaparak galibiyet serisi yakalamak.
İlk önce fikstür ile başlıyayım;
Napoli maçı ( Avrupa Ligi grup son maçı ) ile göreve geldim. Bu maçta mutlak 3 puan gerekiyordu gruptan çıkmamız için ve 1-0 kazanarak zor da olsa bir üst tura adımızı yazdırdık.
sonrası gördüğünüz gibi Türkiye Kupası Çeyrek Final maçına kadar tekrar o düşüş devam etti. Transfer çalışmalarının devam etmesi de büyük rol oynadı diyebilirim.
Bir ara galibiyet serisi yakaladım, man city'nin 2.maçı sonrası tekrar bir düşüş başladı takımda. Fenerbahçe galibiyeti ile tekrar bir seri yakalamayı umut ediyorum. İyiye doğru gidiş var.
Önce Misimovic'i 7 milyon€ ya Schalke 04'e gönderdim. Bütçem hatırladığım kadarı ile 8-10 milyon€ arasıydı. Elbet yeterli değildi.
Arda'ya gelen teklifler vardı -Bayern-ManU-Real Madrid- üçlüsünden 14milyon€ teklif aldım. Çok gittim geldim ama sonunda -Milan Baros-a Arsenal'den 10 Milyon€ luk teklif gelince rahatladım ve sattım.
Forvet bölgesinde Mehmet Batdal tek kalmıştı ve oraya takviye yapmam gerekiyordu. Önce eski Psv'li Robert'i Monterrey'de yarım sezonda gösterdiği insanüstü performansına kanarak ucuz bir fiyata takıma dahil ettim. Diğer forvet transferim ise Partizan'dan Cleo. Ön liberoya ise Boca'dan Arjantinli Sebastian Battaglia'yı aldım.
Arda'yı orta sahada oyun kurucu olarak kullanmayı düşünüyorum, bunun için sol açığa Hurşut ve Adam Hlousek'i transfer ettim ucuz maliyetli transferler oldu.
Yerli kalitesini ve yedek klübesini güçlendirmek adına ise Volkan Şen'i aldım.
Stoper mevkiinde sıkıntı yaşamamak için Villareal'den genç stoper Mussachio'yu 6 aylığına kiraladım.
Sezon sonu için; Selçuk İnan, İbrahim Affelay ve Eren Albayrak ile anlaştım.
Harry Kewell-Man City / Pino- Sporting Lisbon ( 3m€ ) gidecekler.
Transferler sonucu oluşan kadro;
bir kaç maç;
Puan durumu ise şu an 7.sıradayım. Uefa kupası için hala şansım var.

Alıntılı Yanıtla