Quote Originally Posted by Lim10 View Post
Aynısını bende yapmıştım, yaklaşık 1 sezonu bulmuştu Natural olmaları.Şuda var, Accomp. ile Natural pozisyonları arasında (oyuncunun özellikleri Accomp. olarak oynadığı mevkinin gereksinimlerine uymadığı durumlar dışında) hiç performans farkı yaşamadım şimdiye kadar.Yine aynı verim alınıyor.
hem genel cevap hemde bu yazının cevabı olarak;
bu durum oyuncunun serbest pozisyon,çok yönlülük ile alakalı.serbest pozisyon 20 ise hemen alışır ama 1-2 vs. ise çok zor olur.

aynı verime gelince;
ben fm 2006 da samsunsporda marciel i göndermiş,yerine basinas ı almıştım her ikisi de dmc/mc oyuncusu ve basinas daha yetenekli idi,aldığımda takımın en iyisi idi.ayrıca marciel i satıp para kazanırken,basinas ı free almıştım.ama gel gelelim marciel hem dmc hem mc de normalken basinas dmc normal, mc becerikli idi.6 ay boyunca mc çalıştırdım,2-3 maç zor oynadı oysa marciel ile evvelki oyunumda hep oynuyordu.her neyse satıışa koydum bende ama bedava verdiğim halde kimse almadı.sinir olmuştum yani dislike larımdan biridir.zaten fm 2006 da dmc yada amc almamak gerekiyordu.

Quote Originally Posted by mertayasava View Post
O pozisyonda oynatmadığınız sürece natural olması çok zor.İstikrarlı olarak yeni verdiğiniz pozisyonda oynatırsanız bir süre sonra natural olacaktır.
doğru.ayrıca o pozisyonda çalıştırılmalı ve üsteki yazıma bakılmalı.

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
oyunla ilgili sorun mu yoksa oyuncuyla mı alakalı diye fmrte den baktım :ı yeni poz. vermeden önce orta saha orta 15 imiş , şu anda 18 olarak gözüküyor , diğer mr deki adam ise mr mevkisi 18 miş , hala 18 orasını anlamadım ,gerçi önemli değil o oyuncu.

hamit adaptasyon ve çok yönlülük 16 iken bunda adaptasyon 12 , çok yönlülük 8 . demek ki oyunla ilgili değil de oyuncu ile alakalıymış ve tahmini 1 yıla pozisyona alışıyormuş.
her ikisi de 18 olur elbet,çünkü sınır 18!
yani 15 in yükselebileceği rakam 18 dir,sonra 20 için bayaa zaman gerekebilir ve üstte yazdığım gibi serbest pozisyon önemli,ayrıca fm genie varsa baktığında her oyuncunun her mevkide 20 olamayabileceğini bil,olsa bile olmayabilir
-örneğin bende ramsey var mc ,baktım dr 10,dr ye çalıştırdım şimdi 16,ama maçta dr ye attığımda asistan yanlış yerde oynattığımı,bu oyuncu burda oynamaz diyor,genie de de o bölgede acemi olacağı belirtilmiş mc ise normal diyor-

18 ise çalıştırdığında gene 18 de kalır,20 olması için zaman ve dediğim şeyler gerekli.