1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Oyun Prensiplerimiz ¿

Hybrid View

- Doğum tarihimi ay, gün, yıl olarak doğru yazardım ancak baktım ki futbolcular tavsiyelerimi dinlememekte inat ediyor, doğum tarihimi geriye aldım.
    - Skinlerde oyuncu özelliklerini ve oyuncuların mevkiye fit olup olmadığını gösteren renkler varsa tercihimi ayarlarım. Mesela Arsenal Skin' i çok beğenmiştim ama oyuncunun mevkiye adapte olup olmadığını belirten koyu çizgiler görünmediğinden vazgeçmek zorunda kaldım.
    - Her oyunun başında Galatasaray' ı alırım.
    - Gerçekte isteksiz ve hırssız oynayan futbolcularla ağır stoperleri mutlaka gönderirim. Ağır savunmayla oynamam. En düşük stoper hızı en az 13 olmalıdır bence.
    - Sürekli kendi ismimi kullanırım.
    - Target man oynatmam gerekmedikçe. Elbette hücum hattının hızının ortalama en az 14 olmasına dikkat ederim.
    - Marking ve tackling özellikleri düşük orta sahalarla oynamam.
    - Her Galatasaray Kariyerimin başında Misimovic ve İnsua' yı mutlaka gönderirim. Misimovic koşan takıma adapte olmadığından, İnsua da bek hızının kafamdaki limitinin altında kaldığından...
    - Galiba Galatasaray ile başarılı olmadan başka kariyer açmayacağım.
    Bu kadar...
    -Edit: Lim10' un tavsiye ettikleri haricinde forumlarda tavsiye edilen isim ve genç yetenekleri almam, iyi scoutlar bulur, kendi araştırdığım oyuncuları onlara inceletirim.
    - Ritchie De Laet' i Fm 2010' dan beri hangi takıma geçsem transfer ederim.
    Last edited by richard castle : 16.Ocak.2011 at 16:57 Reason: Ekleme...

Mesaj Yetkileri