-
Penny´de Gitti
Diana Taurasi olayından sonra Fenerbahçe’den ayrılmak istediğini belirten yıldız oyuncuyu ikna etmek mümkün olmadı, Taylor bavullarını toplayarak kesin dönüş yaptı.
Fenerbahçe Bayan Takımının yıldız oyuncusu Penny Taylor bavullarını toplayıp Amerika’ya kesin dönüş yaptı.
Yakın arkadaşı Diana Taurasi de doping çıkmasından sonra psikolojik sarsıntı geçirdiği belirtilen Taylor, kendisinin de doping testine alınmasına büyük tepki göstermiş, hatta ağlamıştı.
Bu olaylardan sonra Taylor, Fenerbahçe yönetimine başvurarak ayrılmak istediğini bildirmiş, ısrarlara rağmen düşüncesini değiştirmemişti.
Mükemmel bir sezon geçirmekte olan yıldız oyuncu bütün istatistiklerde üst sıralarda yer almış, Sopron maçında bir çeyrekte 27 sayı atarak basketbol tarihine geçmişti
Basketfaul özel
http://www.basketfaul.com/?islem=2&makaleID=5610
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules