tam pes,fifa takımı oldu man city![]()
tam pes,fifa takımı oldu man city![]()
pahalıya almışlar ,, ben 8m e fenere almıştım yaee her takımda benim gibi menajer yok ki arkadaş :F
böyle bir oyuncudan bi haberdim ,baktım fm de , 2016 yılında özellikleri iyi , Türk genç takımında oynamış ama milli değildemek ki bize gelmemeli
![]()
L'pool Hodgson'u kovdu..ManU maçına Kenny Dalglish ile çıkacaklar.
http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...s-liverpool-fc
benitezi geri alirlarsa hic sasirmam![]()
Frank Rijkaard'ı başa getirmeye çalışmışlardı bu sene başında sanırım, medyada adı çıkmıştı. Belki Rijkaard gider de biz de tazminattan kurtuluruz Rijkaard'a karşı![]()
hodgson gitti sıra ancelotti de
galatasaray benzeri bir durumu burda da görüyoruz bence sorun menejerde falan değil
Alabilseydik çok iyi olacaktı.. üzüldüm..
Bu adam kesin yaşını falan küçültmüş yüzünden en az 35-40 duruyor yahu..
galiba 12 milyon euro ödemiş aston villa.
NtvSPOR:
Houllier, transfer maliyetinin 9,5 milyon dolar olduğunu belirtti.
Last edited by Lim10 : 16.Ocak.2011 at 08:31
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Çok para , daha uyguna ileride yüksek fiyata satılabilecek oyuncular bulunabiilir
Manchester City'nin golcüsü Jose Mourinho'ya yüklendi.
Manchester City'nin asi yıldızı Mario Balotelli, eski hocası Jose Mourinho'ya yükselen tepkilere katıldı.
Portekizli teknik adam ile Inter'de beraber çalışırken aralarında çok sorun olan Balotelli, La Gazzetta dello Sport'un Real Madrid'in teknik direktörü hakkındaki düşüncelerini sorması üzerine, "Mourinho dünyanın en iyi antrenörü, ama bir insan olarak adap ve saygı öğrenmesi gerek." ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz günlerde Alman futbol efsanesi Franz Beckenbauer da Jose Mourinho'nun fazlasıyla kaba birisi olduğunu söylemişti.
kendisi sütten çıkmış ak kaşık zaten.
İroni müthiş. Zaten bu yüzden haber ayrı bir başlığı hakediyor![]()
bunu diyen balotelli mi :P
''dinime küfür eden müslüman olsa''![]()
Mourinho'ya bunu söyliyecek en son kişi balatolli'dir heralde.
Premier Lig takımlarından Everton forması giyen Steven Pienaar’ın ocak ayında gideceği adres belli oldu.
Goal.com İngiltere‘nin haberine göre sezon sonu sözleşmesi bittiği için teknik direktör David Moyes’un devre arasında satışına izin verdiği Güney Afrikalı için Tottenham2.5 milyon avro önerdi.
Manchester UnitedLiverpool
Bayern Münih gibi kulüplerin ilgisine karşın en ciddi teklifi getiren kulüp olan Tottenham’ın bu transferi kısa sürede resmiyete dökmesi bekleniyor.
Moyes ise 28 yaşındaki oyuncunun satışından gelecek para ile forvet transferi için bütçe oluşturmayı planlıyor
Ya bu adam sol ve sağ kanat oynuyor diye biliyorum Tottenham'ın saten Modric ve Lennon gibi oyuncuları var niye bu oyuncuya ihtiyaç duyduklarını anlamadım.
Bale ve Bentley de cabası.. Gereksiz bir transfer olur bence. En azından kulübeyi zenginleştirir gerçi ama..
Ödenen para çok makul bence.Fırsat bu fırsat diyip almış olabilirler
Ayrıca Hem ŞL'de hem ligde hedefler büyük.Kadro derinliği için iyi oldu.
krancjar da everton'a gidiyormuş.