-
Saray Spor Tesisleri’nde düzenlenen ve yönetim kurulu üyelerimizden Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticimiz Fatih Atalay, Asbaşkanımız Vural Baylan ve Genel Menajerimiz Ender Yurtgüven’in katıldığı imza töreninde Fatih Tekke, kendisini 1,5 yıllık Sarı-Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Fatih Tekke gibi yıldız bir futbolcuyu Ankaragücü’ne kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyleyen Asbaşkanımız Vural Baylan, “Kendisinden çok şeyler bekliyoruz. İnşallah takımımıza yararlı olacaktır” dedi. ‘Fatih’ adını Türk futbol tarihine altın harflerle yazdırdığını söyleyen Hukuk İşlerinden Sorumlu yöneticimiz Fatih Atalay ise, “Fatih gibi yıldız bir futbolcuyu kulübümüze kazandırdığımız için mutluyuz. Fatih’ten çok umutluyuz. Hedeflediğimiz başarılara ulaşmamızda Fatih’in büyük yardımı olacağına inanıyoruz” diye konuştu.
Dostane bir ortama geldiğini ve yaşantısının farklı algılanmayacağı bir kulübe transfer olduğunu belirten Fatih Tekke, “Ankaragücü 100 yıllık, çok önemli bir kulüp. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Dostane bir ortama geldim. Hem kulübün hem de benim hedeflerim adına inşallah hayırlı olur. Ankaragücü için en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi.
Ankaragücü’nün bu sene Türkiye Kupası’nı kazanmak gibi bir hedefi olduğunu ve hedefe katkıda bulunmak istediğini söyleyen Tekke, “Öncelikle Ankaragücü’nün bu sene hedefi Türkiye Kupası’nı kazanmak... Ben de bu hedef için elimden geleni yapacağım. Gelecek yıllarda ise daha büyük hedefleri var. Geçen seneki bir Bursaspor örneği var. Ankaragücü’nün de şampiyon olmaması için hiçbir sebep yok. Buraya çok büyük katkılar yapmak istiyorum. Kendimde de bu kapasiteyi görüyorum. Burada çok karakterli oyuncular var. Ankaragücü’nde başarı için yeterli kapasite var” diye konuştu.
Son olarak hafta sonundaki Trabzonspor maçıyla ilgili de konuşan Fatih, “Şu an için alt adalemde sertlik var. Zorlamak istemiyorum. Maç gününe kadar yapacağım idmanlardan sonra son durumum netlik kazanacaktır. Ancak ben sadece Trabzonspor’a karşı değil, tüm rakiplere karşı aynı hırsla mücadele edeceğim” dedi.

Mesaj Yetkileri