Şimdi yarın annemler 1 yada 2 gibi Samsun'a gideceklermiş. Ben sabah 9-10 gibi gidicez sanıyodum ama öğlen gibi gitmemiz iyi oldu. Şimdi 12 buçuk gibi falan burdan çıksak 1i çeyrek geçe falan sanırım Samsun'da oluruz.
Ablamın evi 56 lar dürüm varya, onun ordan yukarı doğru gidiyorsun oralarda. Tarif edemiyorum ama gitsem 56 lar dürümün oradan beri ablamın evini çıkarırım. Olmassa ben geç gelirsem eğer nerede toplanacaksak ben orayı bulmaya çalışırım. Turgut abinin mesaj attığı telefon numarasını kaydettim.
Yani yarın 12 buçuk yada 1 gibi Bafra'dan çıkacam. Ben direk ablamın evine geçerim. Annemler hastahaneye geçer. 56 lar dürümün oralara doğru inerim yada en yakın yer nereyse oraya gelmeye çalışırım. Akşam detaylı konuşalım. MSN'ye giricem akşam ben full msn'de olurum. Okuldan 5 buçukta geliyorum.
Annemlerde şimdi kimle buluşacan arkadaşların kimler gibi saçma sorular soruyolar. 18 yaşıma geldim ama Samsun'a annemle babamdan başka yani yanımda bir büyük olmadan Samsun'a gitmedim. Ondan böyle durum oldu yani
.

. Ondan böyle durum oldu yani
.
Alıntılı Yanıtla