Ntvspor da Miller ı onayladı... Hayırlı olsun, bence büyük transfer... Hem de kısmen zayıf oldukları bölgeye...
rangers açıklamış miller'in transferini.
http://www.rangers.co.uk/articles/20...254024_2270100
Hayırlı Uğurlu olsun Keny Miller Bursasporuma. Gerçekten çok büyük bir golcüyü takıma kattık. İnş. uyum sürecini hemen atlatır gollerini atmaya başlar.
Daha fazla verilip keske Bony alinsaydi
Miller hayırlı olsun çok iyi bir transfer ligimizin kalitesi iyi artıyor bu transferlerle
Belki Bony de alınır bakalım beklemedeyiz. Gerçi Boyd gelse de olur.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Miller Özlüce`de
Kulübümüzün anlaşmaya vardığı futbolcu Kenny Miller bugün Özlüce Tesisleri`ne geldi.
Takımımızın devre arası transferinde anlaşmaya varılan, G.Rangers takımının başarılı oyncusu Kenny Miller bugün Özlüce Tesisleri`ne geldi.
Bugün öğle saatlerinde helikopter ile Özlüce Tesisleri`ne gelen Miller tesisleri gezerek istirahat etmek için odasına yerleşti.
Resmi sözleşme imzalayacak olan futbolcunun imza töreni ile ilgili bilgi daha sonra resmi sitemizden sizlere bildirilecektir.
![]()
Bitiriciği süper..Sezon başında alınsaydı Şampiyonlar Ligi'nde belki birkaç puan daha toplardık![]()
Hayırlı olsun bursaspor'umuza..
anlamadığım konu Rangers UEFA'da devam etcekken neden bursayı seçti ki?
para mı cazib geldi acaba?
Bir nevi farklı heycan mı diyelim o zaman![]()
Volkan Sen ayrilacak diyorlar dogrulugu var midir?
Ben de yurtdışına gitmesini isterim ama Galatasaray'la Bursaspor arasında az bir rakam kaldı. Volkan giderse 2. transferimiz gelecek...
twitter'dan Bursaspor'lu bir taraftar.
3 tane sağ açığı ne yapacağız ? (Pino, Kazım, Volkan) Hele Kazım alınmışken saçmalık olur bu transfer bonservis bedeli de düşünülünce.
Arda bu saatten sonra kalkıp hiçbir yere gidemez bence. Diğer kulüplerin vereceği 8 Milyon €'yu aşmaz zaten artık. Arda serbest oynuyor zaten Hagi döneminde sağda Kazım veya Pino olur ortada Culio-Cana-Yekta. Neyse pardon arkadaşlar Bursaspor konusunda Galatasaray çekiştirdik![]()
Ertugrul Saglam: "Volkan Sen'in Bursaspor'daki kariyeri bitmistir. Takimiminda gormek istemiyorum"
Tribündergi nin haberi
Daha Bursa gündemine düşmeden nasıl oluyorda tribündergiye düşüyor bu haber ilginç
Ayrıca geçen gün Volkan'la ilgili bi haber vardı Bursa'nın yerel gazetelerinden birinde ''Volkan, çalışma öncesi basın mensuplarının yanından geçerken, “Ben buradayım, transfer falan yok” demesi ve neşeli oluşu dikkatlerden kaçmadı.''
Saat 14.00 da Bursa Atatürk Stadında Keny Mİller'ın İmza töreni vardır. Ardından Saat 15.00 Taraftara açık Antrenman olucaktır. Bütün Bursalıları bekliyorum Tabi Bursada İkametgah edenleri
Hadi bana eyvallah stada akar 20 dk kaldı imzaya.![]()
bursasporu tebrik ederim kenny miller iyi bir oyuncu. transfer politikası çok iyi bursaspor'un. bir kaç yıla avrupada başarı gelecektir.
Halen Bony nin alinmasi gerektigini dusunuyorum keske onu alsaydilar
Bony'nin de alınacağını düşünüyorum, çok ciddi bonservis ücretleri söyleniyor kendisi ve teklif edilenler ile ilgili, o fiyata kabul etmeleri gerekir diye düşünüyorum.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bony için güzel referanslar var ama Bursaspor için bence ideal topçu değil.
Kenny Miller gelmiş.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı