Ben şimdiden çocuğun adını koyayım
Döner Lezzet, Yemek Oba, Pide Sampi, Lahmacun Diyarbakır Ocakbaşı.
Araç olmayacağını tahmin ettiğimden Meşe Tesisleri ve Çakallı yı yazmadım![]()
Ben şimdiden çocuğun adını koyayım
Döner Lezzet, Yemek Oba, Pide Sampi, Lahmacun Diyarbakır Ocakbaşı.
Araç olmayacağını tahmin ettiğimden Meşe Tesisleri ve Çakallı yı yazmadım![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ağzının tadını bilmiyorsun dediğin adamı cumartesi görünce ne diyecen acep sayın Murat bey![]()
Halledecez herşeyi sen merak etme..
Herkesin vakti olsa Cumartesi gecesi iyi bi gece hayatıyla biterdi ama vakit yok neyse başka sefere artık![]()
Nerden baktım konuya gece gece karnım acıktı![]()
Sende mi Geliyorsun AygünTurgut Aygün Gelirse Yokum
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Mayk yumurta kır sen 3 tane ye onu![]()
Mehmet abi Aygün evden kadıköy'e zor geçer buraya gelme imkanı yok seni her daim bekleriz.Ki herkesi bekleriz gelen olursa başım üstüne.
Lusage55![]()
Tamam biraderim sen nasıl dersen ya.Buluşmaya gelmezsen yan çizersen dilimden kurtulamazsın ama ona göre
Atıl zaten bi numara verdi telefon kapalıulaşamayacaz gibi kendisine
Şimdi yarın annemler 1 yada 2 gibi Samsun'a gideceklermiş. Ben sabah 9-10 gibi gidicez sanıyodum ama öğlen gibi gitmemiz iyi oldu. Şimdi 12 buçuk gibi falan burdan çıksak 1i çeyrek geçe falan sanırım Samsun'da oluruz.
Ablamın evi 56 lar dürüm varya, onun ordan yukarı doğru gidiyorsun oralarda. Tarif edemiyorum ama gitsem 56 lar dürümün oradan beri ablamın evini çıkarırım. Olmassa ben geç gelirsem eğer nerede toplanacaksak ben orayı bulmaya çalışırım. Turgut abinin mesaj attığı telefon numarasını kaydettim.
Yani yarın 12 buçuk yada 1 gibi Bafra'dan çıkacam. Ben direk ablamın evine geçerim. Annemler hastahaneye geçer. 56 lar dürümün oralara doğru inerim yada en yakın yer nereyse oraya gelmeye çalışırım. Akşam detaylı konuşalım. MSN'ye giricem akşam ben full msn'de olurum. Okuldan 5 buçukta geliyorum.
Annemlerde şimdi kimle buluşacan arkadaşların kimler gibi saçma sorular soruyolar. 18 yaşıma geldim ama Samsun'a annemle babamdan başka yani yanımda bir büyük olmadan Samsun'a gitmedim. Ondan böyle durum oldu yani
.
Yarın saat 1'de Çiftlik Beyaz Ev'in orada buluşuyoruz.
Tolgayı buluştuğumuzda arayacağım.Atıl'dan haber yok.Oğulcan'dan da ses soluk yok.
Ben - Cihan - Murat buluşuyoruz Tolga'da sonradan aramıza katılacak.
Annem Fizik Matemetik'in 2 Geo'nun 1 geldiğini öğrenince otur oturduğun yerde emri aldım Turgut abi![]()
Turgut abi bu çiftlikteki beyaz ev tam olarak nerede.
Şimdi yarın babam 12 de burdan çıkalım diyor yani tam 1, 1i çeyrek geçe falan sanırım bende beyaz evin oralara gelirim de beyaz eve nereden nasıl gidiyoruz. Yani şimdi ben yarın 56 larda ablama geleceğim. Ordanda sizin yanınıza geçeceğim. Olmassa şöylede yapabiliriz. Ablama derim ben bana yolu gösterir beyaz evin oralara kadar getirir. Dönüştede bir şekilde dönerim geri. MSN'ye yada facebooka girerseniz aslında konuşsak iyi olurdu.
Geldim geldim. Ama olaylı geldim. Telefonuma el konuldu, babamla tartıştık filan cezaya çarptırıldım. Gelemeyeceğim büyük ihtimalle.
Tamamdır Oğulcan başka sefere inşAllah (:
Atıl buluşmayı boşver babanla aran iyi olsun sıkıntı yok.
Tolga msn'e gireceğim 1 saat içinde konuşuruz yine.
Balkondan beleş internet çekiyor ordan giriyorum nete ama o da baya yavaşTelefondan daha iyi ulaşabilirsiniz bana.
Bu arada hava sisli ve dolunay var. Kurtadam olmazsam yarın geliyorum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yarın 1 de buluşmamız gerçekleşiyor)
Umarım sabah uyanabilirim![]()
Turksportaldan ilk defa birileriyle buluşacam bende. Hafif heyecan var. 12 gibi falan Samsun'a doğru yola çıkacağız. 1 gibi falanda Samsun'da olsak 1i çeyrek geçe 1i20 geçe falan beyaz evdeyim bende.
Evet uynadığıma göre buluşma için bir problem kalmadı![]()
İyi iyi bir problem olmaması güzel
Bende 12 gibi Bafra'dan çıkacam abi. Siz buluşup direk beyaz eve geçersiniz. Bende samsuna geldiğimde beyaz eve doğru gelirken mesaj atarım turgut abi ben çıktım geliyorum diye. Zaten orada görürüm siz. Sonrada takılırız artıkGeir dönüştede bir şekilde ayarlarız. Net olarak bildiğim tek yer Uğur mumcu parkı. Yani oraya geldim mi ablamın evini hemen buluyorum. Tam orda zaten.
15-20 dakika içinde yola çıkıyorum.
Samsun'a geldiğimde. Ablama uğradıktan sonra evden çıkarken Turgut abiye mesaj atacam çıkıyorum diye. Yada siz bana mesaj atarsınız biz buluştuk beyaz evdeyiz diye. Bende gelirim oraya.
Samsun'a geldim.
Şuan ablamdayım. Birazdan Turgut abilerin yanına geçeceğim.
Şimdi eve geldim.
Çok güzel buluşma oldu. Turgut abi, Murat abi ve Cihan'la tanıştığıma çok memnun oldum. Beyaz evde güzel bir yemek ve sohbetin ardından çayı içip sohbet ettik. Ardından PS3 oynadık. PS3 çok zevkliydi gerçektenFotoğraf çekti sanırım Murat abi 1-2 tane. Onları koyarsa güzel olur
![]()
Evet ya çok çekişmeli güzel maçlar oldu. İlk 3-4 maç 1-1 bitti. Sonra biraz açıldık galibiyet aldık
![]()
3.Tsi Samsun Buluşması Yapıldı . . .
Saat 1 civarında Murat ( Lusage55 ) Ben ve Cihan ( Nedvedmania ) buluştuk.Sonrasında Meydan'dan Çiftliğe kadar yürüdük ve Beyaz eve yemek yemeye gittik.Tolga'nın da aramıza katılmasıyla birlikte yemeklerimizi yedik.Sonra çaylarımızı içtik ve o sırada biraz sohbet muhabbet ettik3 Arkadaşında Turksportal'dan ilk buluşması olduğu için biraz suskunluklarını sezdim gibi olsamda Yine'de baya iyiydiler
![]()
Çay kahve keyfinden sonra ps3 oynama kararı aldık ve mekanımıza gittik.Tolga ve Ben / Cihan ve Murat'a karşı oynadık ve ezici bir üstünlük elde ettik (: 6 Maç yaptık 4 maç berabere biterken 2 maçtan biz galibiyetle ayrıldık
Sonrasında ise Cihan ve Tolga aramızdan ayrıldılar.Bizde Murat ile yarım saat bir saat kadar daha oturduk muhabbett ettik ve buluşmamızı sonlandırdık.
Özet geçmem gerekirse ; Güzel bir buluşma oldu.3 arkadaşımızıda reel'de tanıdığımdan dolayı memnun oldum tahmin ediyorumki bundan sonra bu buluşma sayımız artacakdır ve katılanlarımızda olacakdırGelen ve gelmeye çalışan herkese Teşekkürler.
Birdahaki buluşmada görüşmek üzere (:
Birkaç Resimle anılarımızı depreştirelim
Solda : Tolga / Sağda : Ben
Solda : Murat / Sağda : Cihan
Buda benim yediğim yemek sanki ne varsa arkadaş
Valla ne yalan söyleyeyim yolda görsem Cihan'la Murat'ı kardeş sanardım![]()
Öyle zaten. Yoksa ben niye samsuna geleyim. Abim samsunda diye üniversite tercihini samsun yaptım
PS3 de 11 i daha önce oynamadığımı söylememe rağmen eleştri aldım. Takım olarak toplam 6-7 gol attık. Bunların 5-6 tanesini ben attım 1 ini Murat Abi attı ama hala beni eleştriyor. Neymiş iyi futbolcu gol olmaz gol attırırmış. Bırak bu işleri hocaaa
Rakip takımın golleri zaten saçma sapan goller. Biri bizim adama çarparak giriyor birinde onların adama çarparak giriyor
Özetle güzel bir bluşmaydı. İlerde bu buluşmaları daha çok yaparız.
Bu arada Turgut abiyi maşallah samsunda tanımayan yok. 2 adımda bi kişi "Ooo Turgut naber" diyorArtık bi süre sonra sağa sola dönüp halkı selamlamaya başladı
(Gerçi o dev cüsse bende de olsa benide herkes tanırdı
)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved