3.Tsi Samsun Buluşması Yapıldı . . .
Saat 1 civarında Murat ( Lusage55 ) Ben ve Cihan ( Nedvedmania ) buluştuk.Sonrasında Meydan'dan Çiftliğe kadar yürüdük ve Beyaz eve yemek yemeye gittik.Tolga'nın da aramıza katılmasıyla birlikte yemeklerimizi yedik.Sonra çaylarımızı içtik ve o sırada biraz sohbet muhabbet ettik3 Arkadaşında Turksportal'dan ilk buluşması olduğu için biraz suskunluklarını sezdim gibi olsamda Yine'de baya iyiydiler
![]()
Çay kahve keyfinden sonra ps3 oynama kararı aldık ve mekanımıza gittik.Tolga ve Ben / Cihan ve Murat'a karşı oynadık ve ezici bir üstünlük elde ettik (: 6 Maç yaptık 4 maç berabere biterken 2 maçtan biz galibiyetle ayrıldık
Sonrasında ise Cihan ve Tolga aramızdan ayrıldılar.Bizde Murat ile yarım saat bir saat kadar daha oturduk muhabbett ettik ve buluşmamızı sonlandırdık.
Özet geçmem gerekirse ; Güzel bir buluşma oldu.3 arkadaşımızıda reel'de tanıdığımdan dolayı memnun oldum tahmin ediyorumki bundan sonra bu buluşma sayımız artacakdır ve katılanlarımızda olacakdırGelen ve gelmeye çalışan herkese Teşekkürler.
Birdahaki buluşmada görüşmek üzere (:
Birkaç Resimle anılarımızı depreştirelim
Solda : Tolga / Sağda : Ben
Solda : Murat / Sağda : Cihan
Buda benim yediğim yemek sanki ne varsa arkadaş

3 Arkadaşında Turksportal'dan ilk buluşması olduğu için biraz suskunluklarını sezdim gibi olsamda Yine'de baya iyiydiler

Alıntılı Yanıtla