3.Tsi Samsun Buluşması Yapıldı . . .

Saat 1 civarında Murat ( Lusage55 ) Ben ve Cihan ( Nedvedmania ) buluştuk.Sonrasında Meydan'dan Çiftliğe kadar yürüdük ve Beyaz eve yemek yemeye gittik.Tolga'nın da aramıza katılmasıyla birlikte yemeklerimizi yedik.Sonra çaylarımızı içtik ve o sırada biraz sohbet muhabbet ettik 3 Arkadaşında Turksportal'dan ilk buluşması olduğu için biraz suskunluklarını sezdim gibi olsamda Yine'de baya iyiydiler

Çay kahve keyfinden sonra ps3 oynama kararı aldık ve mekanımıza gittik.Tolga ve Ben / Cihan ve Murat'a karşı oynadık ve ezici bir üstünlük elde ettik (: 6 Maç yaptık 4 maç berabere biterken 2 maçtan biz galibiyetle ayrıldık

Sonrasında ise Cihan ve Tolga aramızdan ayrıldılar.Bizde Murat ile yarım saat bir saat kadar daha oturduk muhabbett ettik ve buluşmamızı sonlandırdık.

Özet geçmem gerekirse ; Güzel bir buluşma oldu.3 arkadaşımızıda reel'de tanıdığımdan dolayı memnun oldum tahmin ediyorumki bundan sonra bu buluşma sayımız artacakdır ve katılanlarımızda olacakdır Gelen ve gelmeye çalışan herkese Teşekkürler.

Birdahaki buluşmada görüşmek üzere (:

Birkaç Resimle anılarımızı depreştirelim

Solda : Tolga / Sağda : Ben

Solda : Murat / Sağda : Cihan

Buda benim yediğim yemek sanki ne varsa arkadaş