-
@selman , sağol dostum
@lyncher : kişinin taktiğine - durumuna göre değişebilir - kendinize göre ayar yapabilirsiniz . ben çok ofansif oynadığım için zayıf takımlara karşı sorun yaşamıyorum bir de malum Türkiye ligi , fener ile kurduğum kadro Türk ligine göre çok iyi , bu yüzden de her maçta kullanmıyorum ama orta sıradaki bir takımı yönetiyorsanız her devre arasında oyunculara göre konuşma yapabilirsiniz. aslında benim belirtmek istediğim; her maçı taraftar için oynayın ya da her maçta oyuncuya güvendiğini söylemek - aynı şeyleri söylemek zamanla o etkiyi söndürebilir. ama devre arasında oyuncunuz sinirli ise ona memnunum diyerek motive vs. ederseniz sorun olmaz çünkü her maçta oyuncu sinirli olmuyor ya da ateş üstünde olarak görünmüyor bu yüzden devre arası konuşmasını geride olduğunuz - ya da kazanmanz gereken her maçta kullanabilrsiniz. başka bir şekilde örnek vermem gerekirse bu taktik bir şişe iksir gibi .d oyuncuları argoca gaza getirmeye yarayan bir iksir ve 1 şişe. önemli maçlarda kullanırsınz işe yarar ama her maçta kullanırsanız biter ve iksirden mahrum kalırsınz .d [alakaya maydonoz bir örnek olabilir ama :F ]
Mesaj Yetkileri