beyler herkese tekrar tekrar tesekkur etmek istiyorum inanın taktik bu kadar tuttugu icin herkesten cok sevinen benim faydalı olabildiysek ne mutlu gercektende 97 yılından beri cm oynuorum ilk defa taktik yapmaya karar verdim ve sadece bildigimiz normal hayatta oynanan futbola gore taktik yapmaya calıstım ve bunun icinde en iyi dizilis gunumuz futbolunun en iyi taktigi 4 4 2 yi sectim temponun dusuk olması zaman gecirmenin sık olmasını falan kontrollu futbol oynatmak icin ayarladım ofans gucu olarak da kanatları kullanmak en mantıklısıydı orta sahanın ortasındaki iki adam da çapa gorevi gorucek atakları karsılayacak kanatlara pas dagıtacaktı yani dusundugunuz zaman gunumuzde farklı takımlarca uygulanan bi taktik korner taktigine gelince bu da oyunun yapay zekası ile alakalı bi durum biraz mantık biraz kurcalama deneyip yanılma sayesinde yapılmıs bi sey ama iyikide yapmısım acıkcası bu kadar begenilecegini tahmin etmezdim herkese iyi fmler
vala tavsiyem direk 6.0.3 deil 6.0.2 ve sonra 6.0.3 yuklemen zaten msjımda da bole yazmıstım ama ne olursa olsun en mukemmel taktik bie bi takıma uymayabilir oyuncuların ozellikleriyle alaklı bi durum bu yine de simdiye kadar en cok takımla denenmis taktik herhalde budurOriginally Posted by kburakozer

senin taktik bile kar etmedi
Alıntılı Yanıtla