Yeni transferlerimizle bu maçtan galibiyet alarak şampiyonluk yarışına devam edeceğiz umarım
İki takımda çok iyi kadro kurdu. Ancak bence Kayseri bir adım önde....
Kayseri yeni transferleriyle, sahasında kazanacaktır.
webtv'ye girebilen var mı? ''yine'' maç esnasında attı beni siteden, şimdi giremiyorum, anasayfa bile açılmıyor...
Selim Teber ülkedeki en iyi önlibero.Emre Belözoğlu'nun yanında olsa sınıf atlardı fenerbahçe.O derece etkili oynuyor bugün.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ambarat müthiş...
İlk devrenin bitimine 5 dakika var, 2-0 önde Kayseri.
Bu hafta izlediğim en iyi karşılaşma oldu Beşiktaş-Bucaspor maçıyla birlikte.
Kayserispor örnek alınması gereken bir kulüp tüm Anadolu kulüpleri için.
Gökhan'ın gol atmasına sevindim. Tebrikler Kayserispor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Amrabat gerçekten kalitesini belli etti.Sürati,bileklerine hakimliği,zekası ile Kayserispor'a çok faydalı olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
maçı izlerken neden stoch'u aldık diye düşünmedim değil..
Ben yine diyorum bu Kayserinin en az BJK kadar sansi var ust siralar icin, cok iyi takim olmuslar
Maçtan geliyorum çok zevkli bir maçtı amrabat yeteneklerini daha ilk maçtan gösterdi çok hızlı ve rahat adam geçebilen bir oyuncu sertte şut çekebiliyor.Ayrıca selimde harikaydı bugün içine xavi kaçmış sanki adamın süper paslar attı neredeyse tüm ataklarımızı o başlattı.İyi yoldayız iyi zalayeta santana ve cangelede gelirse çok daha iyi olacak takım
Bu arada süleymanounun dizi dönmüş sezonu kapatmış sanırım yine dakika bir gol bir ilk skatımız verdk nasıl bir şanssızlıktır anlamadm
Kayseri nin yedek kuLübesine bakıyorum ZaLayeta, Ziani feLan vardı. Daha CangeLe,Moritz feLanda geLicek, savunmada ki sakatLar düzeLicek. İkinci yarı bence Beşiktaş ve Kayserinin dönemi oLur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kayseri gerçekten çok kaliteli bir oyun ortaya koydu ve haketti. Ambarat gerçekten daha ilk maçtan kalitesini,klasını belli etti...
Tebrikler Kayserispor...
Dün akşam Kayseri’de oynanan maçı izleyemediyseniz çok fazla üzülmeyin; çünkü müsabakada öyle garip şeyler oldu ki, bazı pozisyonları büyük ihtimalle youtube tarzı sitelerden takip edebileceksiniz! Kayseri’nin birinci golünde tam iki Belediyesporlu topu kendi kalelerine gönderdiler, birincisininki direkten dönerken, ikincisi skoru yapmayı başardı(!). Bu arada Belediyeli 4-5 oyuncunun ayakkabı değişikliği için kenara gitmesi de cabası… Video paylaşım sitelerinin ilgisini çekebilecek başka bir olay da Amrabat’ın driplingleri: Faslı genç futbolcu bu maçtaki 60-70 metrelik deparlarından ve adeta tek başına ürettiği 2 golden bir kaset yapsa, 5 büyük ligin dikkatini rahatlıkla Kayseri’ye çevirebilir.
Youtube’da izleyemeyeceklerinize gelince… İlk 45 dakikada İBB bildiğiniz gibi: Sahaya iki sağ bek (Kus-Cihan), üç stoper (Serhat-Vinicius-Mahmut); iki sol bek (Ekrem-G.Süzen) çıkıyor. Devrede bir sol bek kenara geliyor, diğeri (Gökhan) orijinal yerine dönüyor; sahada aklının bir ucunda gol olan Belediyeli sayısı üçten dörde yükselince Avcı’nın takımının potansiyeli de çimlere yansıyor. İnsan da şunu düşünmeden edemiyor: Madem İBB (harika Ali, Holmen ve Abdülkadir’le) bu futbolu oynayabiliyor, Avcı neden gol düşünmek için 46’ncı dakikayı (ya da 2-0 mağlup duruma düşmeyi) bekliyor?
Şota’nınsa gol için bekleyecek sabrı kalmamış. Son birkaç aydır Cangele-Troisi-Zaleyeta ve Furkan’sızlık canına tak etmişti, devre arası takviyeleri ve sağlık ekibinden gelen güzel haberlerden sonra Kayserililer’in rakip kaleye gitmek için duydukları iştah inanılmaz… Selim Teber iştahlı (üçüncü golde yaptığı asistle iştahının karşılığını da aldı), Amrabat iştahlı (ve muhtemelen ikinci devrenin en çok konuşulan adamlarından biri olacak), Ziani iştahlı (ve çok yetenekli), M.Eren ve Furkan iştahlı (ve çıkıştalar)… Bu iştahla Kayseri, sadece bu ligin değil, gelecek yıl Avrupa Ligi’nin de sürpriz işlerini yapmaya aday bir takım.
Uğur Meleke
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Güzel bir yazı olmuştu gerçektende öyle bir maçtı.Skorun 3 - 2 ye gelemside çok ilginçti o kadar rahat götürdükki maçı yenilen gollerde ne oldu kimse anlayamadı.Gerçekten devre arası transferleriylede çok iyi bir kadro kurduk varsın medyamız bu transferlerin üstünde durmasın kayseriyi zirve yarışına katmasın zamanla öğrenecekler tüm transferimizin ne kadar önemli isimler olduğunu