1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: GS Şampiyonluk Balosu Yapıldı

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    öncelikle böyle bir davet varmı yokmu bilmiyoruz eğer olmuşsada Aziz yıldırım gerekn nezaketle geri çevirmiştir sonuçta biraz sert üsluplu biri olabilir ama böyle konularda son derece nazik bir insan.

Bence böyle bir davet gereksiz ve yersiz (tabi varsayım olarak konuşuyorum) çünkü orada tüm gs camiası, futbolcuları, başkanları, taraftarları herkes orda ve bir şampiyonluk kutlaması yapılıyor. birde 20:45 saatleri satılıyor e bu durumda orada hiç bir Fenerbahçeli yöneticinin olmaması gayet normal. Heralde böyle bir örnek de hiç bir yerde yoktur. şampiyonluğu son maçta rakibinden almışsın, rakibin mutlaka ki üzüntüsü büyük ve böyle bir eğlence amaçlı bir baloya davet etmek yanlış olurdu.

Bu yüzden ben böyle bir davet olduğunu hiç sanmıyorum gazetelerimiz yine istedikleri gibi yazmışlar işte
    Eminim ki Aziz Yildirim teke tek nezaketle geri cevirmistir ama bunun medyaya yansimasi bence daha iyi olurdu. Yani aramizda dusmanlik, kavga yok, giderdrim ama bilmem ne nedeniyle katilamiyorum denilebilir. Veya gider 10 dakika kalir, bir kac kisinin elini sikar bir kadeh portakal suyu (sifalidir ) icer ve ayrilir. Butun gece yemek yeyip, laklak etmesini zaten beklemek cok fazla olur.

Yanilmiyorsam, Aziz Yildirim boyle bir davet oldugunu aciklamis, ancak gitmeyecegini soylemisti. Hatta yanilmiyorsam cevabi "Benim ne isim var orada" gibilerden olmustu. Bence taraftarlar arasindaki elektirigin yuksek olmasinin en buyuk nedenlerinen birisi bu gibi sivri aciklamalar.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by perpetua
    Yanilmiyorsam, Aziz Yildirim boyle bir davet oldugunu aciklamis, ancak gitmeyecegini soylemisti. Hatta yanilmiyorsam cevabi "Benim ne isim var orada" gibilerden olmustu. Bence taraftarlar arasindaki elektirigin yuksek olmasinin en buyuk nedenlerinen birisi bu gibi sivri aciklamalar.
    böyle bir açıklamasını hiç görmediğim ve okumadığım için bir şey diyemicem

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    böyle bir açıklamasını hiç görmediğim ve okumadığım için bir şey diyemicem
    Baskanlik secimi oncesine yaptigi roportajlardan birisinde idi. Kullandigi kelimeler benim yazdigim kadar sert olmasa da kesip atis sekli bence o anlama getirdi.

Mesaj Yetkileri