1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Bursaspor-BJK Husumetinin Konuşulmayanları

Threaded View

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    Bursaspor şikeci bir takımmı yani Bursaspor ' a bu kadar yüklenilmesinin nedenini anlamıyorum. Bizi çekemeyen bazı gruplar var.
    Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Beşiktaş Kulübü-Sebatspor maçından sonra çok zaman sonra Sergen Yalçın'ın telefon konuşmaları çıkmadı mı?
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yine tekrarlamakta fayda görüyorum.Bursaspor'u suçladığım yok.Bursaspor'un düşmesinin sorumlusu olarak bizi göstermesinin anlamsız olduğunu savunuyorum.

Siz de bizi düşmenizden sorumlu tutuyorsunuz.Takımınızın 30 hafta boyunca 5 galibiyet almasına bakmıyorsunuz,bizim yenildiğimiz maçlara bakıp sorumlu olarak bizi tutuyorsunuz.Türkiye'de her zaman düşmeye yakın takımlar seri galibiyetler alıyorlar madem.Fenerbahçe'ye kaybederek tamamen ligden kopmuş ve bir kaos içerisine girmiş Beşiktaş'ın bu canını dişine takmış takımlara karşı kaybetmesinden dolayı düşmenizin sorumlusu olarak neden Beşiktaş'ı sorumlu tutuyorsunuz bunu merak ediyorum.Benzer şeyleri siz de yaşamışsınız;ancak bunu da kabul etmiyorsunuz.
    Yok abi ya... Bakış açısı buysa konuşmaya anlamaya değecek kadar bir mesele bile değilmiş... Genç Kartal gayet ılıman bakıyor olaya ama siz sürekli üstteki yazıdan cımbızla çekerek saldırmaya çalışıyorsunuz... Yazıyı kendi yazmamış onu da gördünüz değil mi?

Çekemeyen grup derken tam olarak neyi kastettiğinizi de pek kavrayamadım ama neyse...

Bazen gerçekten insanlar anlaşılmaz oluyor...
    Last edited by eXcitinG : 25.Ocak.2011 at 23:10

Mesaj Yetkileri