[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Kayıtlı oyunumdan bir görüntü tablo anlatıyor herhalde herşeyi 5 senedir oynuyorum ilk defa bir büyük takımı bu halde görüyorum son sıraya dikkat

Hey Gidi Galatasaray
 Hey Gidi Galatasaray
		[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Kayıtlı oyunumdan bir görüntü tablo anlatıyor herhalde herşeyi 5 senedir oynuyorum ilk defa bir büyük takımı bu halde görüyorum son sıraya dikkat

fenerli olmama rağmen finallerden sonra açacağım yeni kariyerimde galatasarayı da yöneteceğim. en sonki kariyerimde 2018 yılındaydım ve gs nin en büyük başarısı 5. olmak. diğerinde de 7. oldu geri kalan tüm yıllarda 13. sıralarda bitirdi. 2 kez katıldığı avr. maçlarında da belarus ve k. irlanda takımlarına elendi. tamam gs bu araları kötü dönemde ama gs bu kadar mı kötü takım , bu kadar mı potansiyeli 0 olan bir takım ? 1-2 yıl kötü gider ama gs nin ligde 10. sıradan yukarı görememek beni oyundan sıkan etmenlerin başında geliyor.

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

İlerleyen sezonlarda bu tip durumlar olabiliyor. Büyük bir takımın son sıraya kadar düştüğünü görmemiştim ama Fenerbahçe, Beşiktaş, Real Madrid, Bayern gibi takımların orta sıralarda gezindiğini görmüştüm.
Fenerbahçe Cumhuriyeti