1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Fikstür Rezaleti

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ben birşey anlamadım sorun nedir?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ben birşey anlamadım sorun nedir?
    2 günde 1 maç oynamak yeterince sorun değil mi?.. hadi 1 tane olsa yine iyi de ardarda kaç maç var be hocam..
    ayrıca az önce bi tuhaflık daha oldu.. avrupa kupalarına kadro bildirirken 15-21 yaş arasında son 3 sezonu ispanyada geçirmiş 8 oyuncu bildirmem gerekiyordu.. 7 tane çıktı ancak takımda ama sorun çıkmadı.. anlamadım

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Az önce bi tuhaflık daha oldu.. avrupa kupalarına kadro bildirirken 15-21 yaş arasında son 3 sezonu ispanyada geçirmiş 8 oyuncu bildirmem gerekiyordu.. 7 tane çıktı ancak takımda ama sorun çıkmadı.. anlamadım

İyisin işte ne istiyosun daha

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by serwan View Post
    2 günde 1 maç oynamak yeterince sorun değil mi?.. hadi 1 tane olsa yine iyi de ardarda kaç maç var be hocam..
    ayrıca az önce bi tuhaflık daha oldu.. avrupa kupalarına kadro bildirirken 15-21 yaş arasında son 3 sezonu ispanyada geçirmiş 8 oyuncu bildirmem gerekiyordu.. 7 tane çıktı ancak takımda ama sorun çıkmadı.. anlamadım
    Yukarıda da yazdım, gerçekte de olan bir şey, fm de olması da gayet doğal 7 tane bildirip sorun çıkmaması da, örneğin 25 oyuncu bildirmen gerekiyorken, 17+8 ise, 7 tane özel oyuncu varlığında toplam 24 oyuncu bildirebiliyorsun maksimum. Yani yönetmelik gereği aslında maksimum 17 tane 8 sezondur İspanya da olmayan oyuncu bildirmene izin veriyor.

Mesaj Yetkileri