Semih bey kaptanlığı reddettiği için pazubant Bilica'da. Yanılmıyorsam bu sezonun başında Alex'in çıktığı bir maçta Emre Semih'e pazubantı taksın diye nerdeyse yalvarmıştı, Semih bey ısrarla reddetmişti.
Semih bey kaptanlığı reddettiği için pazubant Bilica'da. Yanılmıyorsam bu sezonun başında Alex'in çıktığı bir maçta Emre Semih'e pazubantı taksın diye nerdeyse yalvarmıştı, Semih bey ısrarla reddetmişti.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tümer Metin'de takmış mıydı bu kaptanlık bandını? Hatırlamıyorum. Yok canım, o kadar da değildir hani...
Hmm, bunu bilmiyordum. Geriye başka alternatif kalmıyor zaten. Mecburi bir karar olmuş.
Semih onurunu kurtarmak ve Fenerbahçe yönetimine size söyleyeceğim son bir sözüm var dercesine çıkmış sahaya![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Sağ bekte Okan göbekte Bilica-Bekir oynasa daha iyi olurdu.
Cem Can'ın frikiği direkten döndü, çok iyi vurdu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu işi bilen futbol üstadları der ki; "en iyi antreman maçtır." Ne derece doğru bilmiyorum ama eğer doğruysa, bu maçta Trabzonspor karşısına çıkacak kadroyu kullanmak (sakatlık antremanda da olabilir, mazeret değil) daha mantıklı olabilirdi.
Şu maç bitip Valencia maçı başlasa... Hırrrrr...
İlk yarı bitti.
Bilica'ya verene kadar kaptanlığı Gökay'a versen daha iyiydi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Caner kırmızıyı gördü. Bilica'da biraz önce kart görebilirdi.
Bu Caner olmayacak, mümkün değil.
Guiza dönüşü yaptı. 6 pastan auta gönderdi![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben Guiza diye bağıranlar hangi takımın taraftarı, onu merak ediyorum.
Güiza diye her stada gitmemde bağıran bir fenerbahçe taraftarıyım. Güçsüzlüğüne güçsüzlük katmış zor düzelir bundan sonra ama seviyorum ve bağırıyorum yine gittiğimde yine bağırırım.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Caner atılana kadar iyi futbol oynadık diyebiliriz. Ama karttan sonra süreye bakmaktan maçı izleyemedim gerçi izlenecek birşeyde yoktu zaten sahada.
Valla ben iyi bir futbol göremedim açıkcası. Dün Beşiktaşın ilk yarı futbolunu, Trabzonspor'un ikinci yarı futbolunu gördükten sonra, bizim takım Bank Asya futbolu oynuyor gibi görünüyor.
Oyuncularımıza sürekli basit oynayın basit oynayın diye diye iyice basitleştirdiler oyuncularımızı. Güzelim yetenek Özer'i de mahvetmişiz, herhangi bir sıradan oyuncu gibi, sahada herhangi bir yetenek göremedim bu maçta. Bu kadar çok sıradan futbol istiyorsak, bu kadar paralar dökmemize gerek yok, kimi koysak oynar zaten o futbolu, pas al pas ver, bundan kolay birşey yok yani. Biraz cesaretli olması lazım oyuncularımızın. Messi her çalım atmaya çalıştığında atabiliyormu, hayır, her ara pası denemesi geçiyormu, hayır. Ama deniyor, geçmezse sadece top kaybetmiş olur geçerse gol pozisyonu olur.