Suarez EPLlik topçu değil bence de. Merakla bekliyorum performansını.
Suarez EPLlik topçu değil bence de. Merakla bekliyorum performansını.
Sevdiğim bir futbolcu, sevdiğim bir takımda.Başarılı olur inşallah.
Tevez in İngiLtere performansını gördükten sonra bende yaparım demiş. Tevez iLe aynı stiLdeymiş güya. Sen kim, Tevez kim Suarez.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
1 yıl içinde söner balon![]()
Bu balon diye bahsedilen bizim bildiğimiz Suarez değil mi hani şu Uruguaylı olan, Ajax'ta oynayan.
İngiltere'de seni yerler....
Football is simple,but Football Manager is not
Hee, O. Ta kendisi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Harika bi transfer. Forvet hattına 3 yıldır böyle bi takviye şarttı. Lpool forvet hattında Ngog oynuyordu yahu şaka gibi.
Ya abi bırak Allahını seversen daha iyisini nerede bulacaklar.
Bence gayet iyi bir transfer olmuş.
Suarez'i kimse yere göğe sığdıramıyordu Lpool alınca tu kaka oldu![]()
Çok fazla ödenmemiş mi sanki? Suarez tamam o kadar gol attı Hollanda'da vs. ama o kadar eder mi yahu?
EPL'de ikinci bir Afonso Alves vakası olmasın da,
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Dünya kupasında oynadığı futbol çabuk unutulmuş Suarez'in.
Ngog'u tercih ederim.
Mükemmel bir transfer Liverpool adına. Torresle birlikte çok can yakarlar. Ayrıca 'balon'yorumu yapan arkadaşlara dünya kupasındaki oyununu hatırlatarak bir defa daha düşünün derim..
Suarez İspanya'ya gitse çok daha iyi olurdu onun adına ama yukarıda da söylendiği gibi onu yerler EPL'de![]()
Ersen Martin gibi oldu bu da ordan oraya.
Anelka gibi nazik bir adamın bile fırtınalar estirdiği bir ligde Suarez neler yapar hayal edemiyorum. Yeter ki arkdaşlarına çabuk alışsın. Ayrıca Suarez'in narin mücadeleden kaçan bi futbolcu olduğunu kim söyledi onu yerler filan deniyorAdam Hollanda liginde oynuyor diye narin yapıldı iyi mi
![]()
Demekki biz oyuncu pazarlamayı hiç yapamıyoruz.Suarez 26,5 milyon euro ediyorsa bir Arda'yı bir kendini geliştirmiş Necip'i kim bilir kaça satılabilir?
Suarez cok vasat(!!!) bir oyuncu .
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Luis Suarez'i de kötülediniz ya daha ne diyim size..
Yok artık Suarez'imi yerler EPL'de ?Anelka o fizikle neler yaptı. Suarez neden yapamasın ? Dünya kupasınıda unutmamak gerek.
Anelka muhteşem bir fizik abidei olmayabilir ama yeteneği Suarezle kıyaslanamaz bence.
Yazık etmiş kendine bence iyi bir oyuncu.Daha üst düzey takımlarda rahatlıkla oynardı.
Yetenek herşey değildir kardeşim. Javier Hernandez fizik olarak da yetenek olarak da Anelka'dan aşağı durumda belki , üstelik tecrübesi de yok ama oynadığı hemen her maç gol atıyor![]()
Ne Arda'sı ne Necip'İ yahu güldürmeyin![]()
Kaliteli bir transfer26.5 evet biraz fazla gibi fakat Ajax özellikle de DK performansından sonra bundan aşağısına vermezdi bence de...
Avrupaya gidebilecek Türk yıldızlarını kastetmek için kullandım Sabri mi deseydim?
Dediğim gibi Suarez gibi üst düzey olmayan bir oyuncu 26 milyon euro ediyorsa eminimki Arda en az 20 milyon eder.Eder yani.