1 ile 30 arası toplam 210 sonuç

Konu: Kayıtlı Oyun (Save Game) Paylaşım Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    BalıKesiR

Quote Originally Posted by anılcıkmıcık
    versiyon ne neyse ben indirip bakim bide forvetleri tanıyamadım adlarını hiç duymamıştım

kardeş çok eğlenceli maçlar geçiyo fenerle şampiyonuk mücadelesine girdik 1 puanla öndeyim çok güzel bi oyun herkeze tavsiye ederim tsl çok heyecanlı
    saol kardes matias fernandezi oynatmayı unutma adam manyak bişi süper bu arada kayserisporun alt yapısında mustafa özdemir diye biri war onu al yıl sonunda oynat gokhan sinan süper adam dünya klüpleri istiyo satma ama sen bilirsin ben 2011 deyim ondan biliyom

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by engin_can
    saol kardes matias fernandezi oynatmayı unutma adam manyak bişi süper bu arada kayserisporun alt yapısında mustafa özdemir diye biri war onu al yıl sonunda oynat gokhan sinan süper adam dünya klüpleri istiyo satma ama sen bilirsin ben 2011 deyim ondan biliyom
    matinas fernandezi oynatmıyodum özlliklerine bi baktım süper artık oynatıyorum
    lorente midir kimdir adam güzel oynuyo fred le javi guerrero yu aldım fred i yedekte bekletiyom ikinci yarı alıyom
    kardeş bide antreman programını bizimle paylaş çünkü ergin canerden emekli oldum yeni kullanıcı yaptım antreman prog. silindi benimle paylaşırmısın gerisine msn de devam ederiz
    msn:[email protected]

Nesil
    2006
    Yer
    BalıKesiR

Quote Originally Posted by anılcıkmıcık
    matinas fernandezi oynatmıyodum özlliklerine bi baktım süper artık oynatıyorum
    lorente midir kimdir adam güzel oynuyo fred le javi guerrero yu aldım fred i yedekte bekletiyom ikinci yarı alıyom
    kardeş bide antreman programını bizimle paylaş çünkü ergin canerden emekli oldum yeni kullanıcı yaptım antreman prog. silindi benimle paylaşırmısın gerisine msn de devam ederiz
    msn:[email protected]
    ok karde kimleri sattında o adamları aldın

antreman pgr si bu
    http://rapidshare.de/files/24560500/schedules.rar.html

Mesaj Yetkileri