Volkan Şen giricek oyuna. Turgayı çıkarır inş. Ertuğrul Hoca.
Volkan Şen giricek oyuna. Turgayı çıkarır inş. Ertuğrul Hoca.
Bursaspor rahat bir şekilde sonuca gitti.Eğer yarın Trabzon'u yenersek geçen haftaki Konya beraberliğine çok yanar Bursaspor![]()
ayhan kırmızı helal hakemime
Doğru bir karar bence Tebrik ederim hakemi.
Çok iyi bir değişiklik oldu Turgayı aldın oyundan hoca Volkan oyunda.
Ayhan umarım bu kart ile sezonu kapatır.Neyse en azından 2 hafta yok...![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Ayhan-sarp hala oynuyorsa bu takım yenilir tabii.Fazla söze gerek yok hakem kötü maç yönetse bile Bursasporun 2. golüne diyecek laf yok tebrik ederim Bursasporlu arkadaşları.Maçtan sonra hakemi tartışmaya hiç gerek yok ortada bir suç varsa Galatasaraylı oyuncularındır.Hakeme rağmen kazanmasını bilmelilerdi.
vay be ufuk topta kurtarıyomuş
Ufuğa bak hele
Offfff harika hücum etti Bursa ama Ufuk çıkardı.Ulen şu golü yesen kime bir şey demez gidip saçma sapan bir gol yiyorsun.FMde farklılık deniyor buna galiba.
Miller alkışlarla kenarda Sercan oyunda...
culio da özel yetenek 10 ama 20 ymiş gibi zorlamaya çalışıyo
Culio o kadar istekli geçti ki frikiğin başına,dedim köşeye takacak.Hiç öyle olmadı.İlginç bir oyuncu ilk defa izliyorum da.
Maci tek bi hücum pozisyonu üretemeden bitiriyoruz. Bu GS'nin su anki halini acikliyor sanirim bu kadroyla eksikliklerin yoklugunda hele ilk 7 ye girebilirsek iyidir.
Bugün yine anladik ki tek suclu Rijkaard'mis
Tebrikler Bursasporuma gerçekten çok rahat bir galibiyet aldılar. Miller' da siftah yaptı Hayırlısı olsun.
Galasaraylı arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Kırıcı ve üzücü birşey söylediysem affola.
Son anlarda Sercan kendine yakışmayacak kadar iyi bir vuruş yaptı ama Ufuk süper kurtardı.Erken ısınsan ne vardı be Ufuk : )
Bursasporu tebrik ediyorum.
Hiç beklediğim gibi maç olmadı açıkçası, ben daha çetin, dişe diş bir mücadele bekliyordum. Galibiyette garip bir şekilde geldi. Zaten Galatasaray 10 kişi kaldıktan sonra bitti herşey. Tebrik ediyorum takımımı, 3 puan önemliydi bugün. Yarın oynanacak maçları elimde çekirdek, cips, patlamış mısır, kola vb. artık ne olursa rahatça keyifle izlicem![]()
Yenilgiyi benden daha cok bekleyen yoktu sanirim. Adim gibi emindim yenilecegimizi. Baris insallah 2-3 ay yok olur sakatliktan dolayi. Bir carede Ayhan-Musti ikilisine bulmak lazim. Kiralik katil falan, bacaktan sakatlasa.
Çok güzel cümleler hazırladım bu maç için, ama söyleyemiyorum çünkü doğru örnek olmaya çalışıyorum..
Ama yine de bir cümlesini paylaşmak isterim:
"Bu takımı bu hale getirenler beter olsun."
Markus Merk: Bursaspor'un ilk golünde hem ofsayt var hem de Miller topu eliyle kontrol ediyor
Miller : Nereye koşacağını bilen rakip yarısahada nerde olacağı belli olmayan ancak pozisyonlarda durması gerektiği yeri iyi seçen hızlı mücadeleci bir forvet görüntüsü çizdi , bu görüntüsünün üstüne koyacaktır eminim alıştıkça
Culio : Geçen maçlarda beğenmiştim ancak çok düşüyor demiştim , bu maçta hem beğenmedim hem çok düştü
Ayhanın kartı doğru zaten hakeme laf giydirip gittin mi kartlık ilk hareketinde çıkarsın bu böyledir
Aydın , Kazım , Stancu topla buluştular mı bilmiyorum bi kere aydın'ı indirdi ömer erdoğan onun dışında bomboş top oynadılar
İlk golde ofsayt neyse de el pozisyonunun kaçması hakemin çok büyük hatası. Topun hareketinden bile anlaması lazımdı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu kadrodan bir cacık olmayacağı belliydi yine yanıltmadılar bizi.Ayhan'ı Allah bildiği gibi yapsın bi şey demiyorum ona.İkinci yarı Ayhan gidene kadar iyiydik sonra çöktük.İlk yarıda pek bir şey yaptığımız söylenemez..Miller Servet'e çarpıp kendini yere attığı pozisyonlar hariç iyiydi.Zorladı bizim savunmayı.Vederson'un golünde Ufak'a gülen Bursasporlu arkadaşlarımız Ivankov'un Avrupa'da yediği uzaktan golleri unutmuşlar sanki.Ufuk'un yediği gole gülmemek elde değildi fakat bazıları fazla abartmış görüyorum ki bu durumu.