Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

15 57.69%
  • Trabzonspor kazanır

5 19.23%
  • Berabere biter

6 23.08%
1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [19. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon burdan her türlü puanla döner. Fenerbahçe geçen seneden çok daha kötü durumda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Trabzon burdan her türlü puanla döner. Fenerbahçe geçen seneden çok daha kötü durumda.
    Keşke kimse bu kadar kötü durumda olmasa dimi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Demekki geçen seneden daha iyi durumdaymışız.

2. golden önce Jaja'ya tekme atmış Emre. Demiştim Bünyamin Gezer yapar birşeyler diye...
    Peki o pozisyonda hakem'in avantaj kuralı oynattığını gördün mü ?

Selçuk'u atmak zorundaydı, durumu dengelemek için de Glowacki'yı attı.
    Durumu dengelemek için mi ? Sen maçı izliyormuydun yoksa Trabzon radyosundan falan dinliyormuydun ?

Eğer Fenerbahçe şu maçı kaybetse ne yorumlar yapılacaktı çok merak ediyorum.
    Amaç ney burada ? Mükemmel galibiyeti bir şekilde tartışma konusu çıkartarak konuyu başka yerelere çekmek mi ?

Tüm konudaki mesajları okudum 3 gündür nete giremediğim için senin mesajların en çok göze çarpan mesajlar oldu.

Galibiyeti karalamak için mesaj yazmışsın , gole bahane üretmişsin , Trabzon'dan oyuncu atılmasını oyuncu dengelemek olarak yorumlamışsın . . .

* * *

2 İğneyle ayakda durmama rağmen bi yandan Samsunspor bi yandan Fenerbahçe maçındaydı gözüm.İlk yarım saat mükemmel bir futbol oynadık.Ama sonrasında bunu başaramadık.Aykut Hoca'nın bu huyunu sevmiyorum takımı geri çekiyor (!) Bu sefer seyir zevki mükemmel olan maçın tüm zevki kaçıyor.

Trabzonspor'a top oynatmadık desek yeridir.Alex koşmuyor diyenlere ise evet Alex koşmuyor çünkü yanındakiler çok koşuyor Alex dikkatlerden kaçıyor (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri