Sayfa 3732 / 4326 İlkİlk ... 27323232363236823722373037313732373337343742378238324232 ... SonSon
111,931 ile 111,960 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Her türlü anlar diyorsunuz yani Belki maillerine bakmıyor direk siliyordur bir sürü mail geliyor çünkü faceden ben şahsen hiçbirini okumadan siliyorum umarım oda siliyordur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hoşlandığın kızın profiline bakarken seni hiç alakadar etmeyen birşeyimi beğendin ne yaptın. Bence bu kadar sorun etme .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mobilden mi girdin Facebook'a ?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Hoşlandığın kızın profiline bakarken seni hiç alakadar etmeyen birşeyimi beğendin ne yaptın. Bence bu kadar sorun etme .
    aynen aynen iletilerini beğenen kişilere bakacaktım takıntılısı filan var mı diye yanlışlıkla beğene bastım. hemde dediğin gibi beni hiç alakadar etmeyen birşey.Neyse artık olan oldu.Heyecanla tepkiyi bekliyorum Kızın facesi açık şuan herhangi bir tepki gelmedi henüz sanırım çakmadı D

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Mobilden mi girdin Facebook'a ?
    yok ya mobilden değildi pc den girdim ama eşeklik işte bastık yanlışlıkla

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    yok ya mobilden değildi pc den girdim ama eşeklik işte bastık yanlışlıkla
    Ona bakarsan ben en sevmediğim kızın bir paylaşımını beğendim yanlışıkla.Artık hep bana slm falan diyo her açtığımda

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

aynen aynen iletilerini beğenen kişilere bakacaktım takıntılısı filan var mı diye yanlışlıkla beğene bastım. hemde dediğin gibi beni hiç alakadar etmeyen birşey.Neyse artık olan oldu.Heyecanla tepkiyi bekliyorum Kızın facesi açık şuan herhangi bir tepki gelmedi henüz sanırım çakmadı D
    Çakmaması mümkün değil malesef .Ya ciddiye almadı ya durumu anladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by jesmatador View Post
    Ona bakarsan ben en sevmediğim kızın bir paylaşımını beğendim yanlışıkla.Artık hep bana slm falan diyo her açtığımda

Benim durumum biraz daha vahim iletiyi anlatim şimdi bu kızla aynı bölümdeyiz kız bizim alt devrede okuyor.Sınıf arkadaşı olan başka bir kız "seni çok özledimmmm" yazmış.Oda bende seni özledim filan yazmış.Adanaya geldiğimizde bunun acısını çıkartalım gezelim tozalım vs gibi sohbet etmişler yani olay benden tamamen bağımsız birşey zaten kızlarla daha konuşmuşluğum bile yok.Gidip o iletiyi beğenince sulanmış gibi oldum direk hadi şiir,şarkı,grup paylaşımını beğenmiş olsam neysede kızların kendi aralarında konuşmalarını beğenince iş biraz değişiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bir dahaki sefere farene hakim ol

zaten kızlarla daha konuşmuşluğum bile yok.
    Yanlız değilsin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim durumum biraz daha vahim iletiyi anlatim şimdi bu kızla aynı bölümdeyiz kız bizim alt devrede okuyor.Sınıf arkadaşı olan başka bir kız "seni çok özledimmmm" yazmış.Oda bende seni özledim filan yazmış.Adanaya geldiğimizde bunun acısını çıkartalım gezelim tozalım vs gibi sohbet etmişler yani olay benden tamamen bağımsız birşey zaten kızlarla daha konuşmuşluğum bile yok.Gidip o iletiyi beğenince sulanmış gibi oldum direk hadi şiir,şarkı,grup paylaşımını beğenmiş olsam neysede kızların kendi aralarında konuşmalarını beğenince iş biraz değişiyor
    Höh.Şimdi daha yeni paylaşımsa yani sen Facebook u açtığında görebilyorsan konuşmaları sorun yok yanlışlıkla olduğu anlaşılır.Eğer 2 3 gün önce paylaşmışlarsa bu yazıyı ve sen sadece onun profiline baktığın zaman görebiliyorsan yazışmaları o iş sakat.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by jesmatador View Post
    Yanlız değilsin
    yok onu demek istemedim.Normal şartlarda kızlarla konuşurum hatta kankalarım var kız ama burda söylemek istediğim yukarıda bahsi geçen iki kızla konuşmuşluğum yok demekti

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Höh.Şimdi daha yeni paylaşımsa yani sen Facebook u açtığında görebilyorsan konuşmaları sorun yok yanlışlıkla olduğu anlaşılır.Eğer 2 3 gün önce paylaşmışlarsa bu yazıyı ve sen sadece onun profiline baktığın zaman görebiliyorsan yazışmaları o iş sakat.
    aynen mesajlar cuma günü yazılmış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

aynen mesajlar cuma günü yazılmış
    O zaman hayırlı olsun.İnşallah gidip de seni özledimi beğenmemişsindir

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Boşver bence bu kadar kafana takmaya bile gerek yok.Kız yanına gelip neden beğenimi beğendin diye hesap soracak falan değil ya Benim tanımadıklarım neler yazıyor da hepsini teker teker beğeniyorum
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zaten şu Facebook çıktı çıkalı özel hayat falan kalmadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu sefer ciddi ciddi kapatılması gündeme gelmiş yalnız Sahibi resimlerinizi yedekleyin falan demiş. Umarım kapanır da sanal arkadaşlıktan başa gelen belalarda biter

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kapatılmasın nereye kapatılıyor.Sınıfça haberleşme ağımız facebookta.Şimdi kapanırsa işin gücün yok Msn'e dön herkesi ekle falan

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Tepki gelmemesi normalde git konuş bari.
    ya işte kızın kesin anladığını bilsem konuşurum da belki epostasına bakmadan siliyordur.Şimdi konuşurum kız hiçbirşeyin farkında değilse bu seferde rezil oluruz yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal
    en iyisi arkadaşların dediği gibi kapansın şu facebook

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Benim hayatımda pek bir şey değişmeyecek.Sevdiğim kızın fotoğraflarını da bilgisayara yedekledim ne olur olmaz kapatılır diye Zaten arada bir girip beğendiğim sözleri paylaşıyordum Facebook bundan ibaret benim için

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ya işte kızın kesin anladığını bilsem konuşurum da belki epostasına bakmadan siliyordur.Şimdi konuşurum kız hiçbirşeyin farkında değilse bu seferde rezil oluruz yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal
    en iyisi arkadaşların dediği gibi kapansın şu facebook
    Epostasına bakmasına gerek yok ki.Facebook'taki bildirimler kısmına geliyor zaten beğendiğin.Fakat geri aldığın için beğenen kişiler arasında yoksun.Yani %100 eminim ki kız beğendiğini görmüştür.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Epostasına bakmasına gerek yok ki.Facebook'taki bildirimler kısmına geliyor zaten beğendiğin.Fakat geri aldığın için beğenen kişiler arasında yoksun.Yani %100 eminim ki kız beğendiğini görmüştür.
    dur bir deneyelim sen facebook adresini ver ekleyim seni bir iletini beğenim hemen ardından silim görünecek mi bakalım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tamam atıyorum özelden o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kullandığımız kelimelere biraz daha dikkat edelim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ekledim

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

görülmedi arkadaşlar yırttım kısacası

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yırttın...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Yırttın...
    aynen.Şimdi kızın tek yapmaması gereken e postasına bakmamak kaldı.Bakmaz herhalde onada

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Binlerce eposta geliyor her bildirime. Bakmaya erinir. Rahat ol yırttın sen

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Binlerce eposta geliyor her bildirime. Bakmaya erinir. Rahat ol yırttın sen
    aynen rahatladım ya