Sayfa 17 / 52 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Engin Memişler transfer oldu diye hatırlıyorum Oğuzcan. Akhisar'la sözleşme imzalamış olması lazım.
    O konuda bir bilgim yok benim abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Engin Memişler Akhisar'da

Akhisar Belediyespor, ara transferde Samsunspor'dan Anıl Taşdemir, Eyüpspor'dan İbrahim Taylan Uzunoğlu ve Adana Demirspor'dan Timuçin Aşçıgil'den sonra Denizlisporlu golcü Engin Memişler'i transfer etti. Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak'ın odasında 1,5 yıllık sözleşmeye imza atan 23 yaşındaki forvet oyuncusu Engin Memişler, ''Yeşil siyahlı renklerden sonra tekrar yeşil siyah renkli Akhisar Belediyespor'a geldiğimden dolayı çok mutluyum'' dedi.

3. Default

Anıl'ı Ankaragücünde Paf Maçında Bir Kaç Kere İzledim O Zamanlar Beğenmiştim. Şimdi Son Durumu Nasıl?

Bu Arada Güzel Kaliteli Transferler Yapmış Akhisar Yukarıları Zorlayabilecek Bir Kadro Olmuş Ama İlk 6 İçin Henüz Yetersizler.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Anıl'ı Ankaragücünde Paf Maçında Bir Kaç Kere İzledim O Zamanlar Beğenmiştim. Şimdi Son Durumu Nasıl?

Bu Arada Güzel Kaliteli Transferler Yapmış Akhisar Yukarıları Zorlayabilecek Bir Kadro Olmuş Ama İlk 6 İçin Henüz Yetersizler.
    Abi Anıl Samsunspor'da iyice istenmeyen adam haline geldi Kalpar tarafından sonra yollandı.

Zaten baya büyük bi kıyım oldu takımda.Ama izlediğim kadarıyla iyi denilebilecek bi topçu sanıyorum seneye Akhisar'da kalmaz gibi.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Michiel Hemmen Adanaspor'da !

Hollanda 2. Lig takımı Agovv'da Forma Giyen 23 Yaşındaki Oyuncu Forvet ve Santrofor Mevkinde Oynuyor..
    Güçlü Fiziği ve 1.93 m Boyu İle Hava Toplarında Oldukça Etkili Olan Hemmen, Adanaspor'un Gol Yollarındaki Sıkıntısını Çözeceği Düşünülüyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Bizden Engin Memişler'i alabilirsiniz .
    İzzet'i alsak olmaz mı

Gençlerbirliğinden Billy Osman Beyza ve Denizlispordan İzzet Akgül ile anlaştık.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ek olarak ;

Almanya'nın Darmstadt 98 takımında forma giyen 1991 doğumlu Zülfikar Coşkuner ile sözleşme imzalandı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yusuf Şimşek , Kayseri Erciyesspor'da ..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Seneye umarım iki takımla olacaz süperligde yusuf çok başarılı bir transfer ayrıca emre toraman eser yağmuz mehmet öztonga veli kızılkaya gibi tecrübeli isimleride aldık.Erciyesi özlemiştik süperligde

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Lusage55 View Post
    İzzet'i alsak olmaz mı

Gençlerbirliğinden Billy Osman Beyza ve Denizlispordan İzzet Akgül ile anlaştık.
    Tarihin en odun forveti artık sizde , önce Alparslan sonra İzzet odun seviyosunuz herhalde .Yönetim 2 yıldız alacağız demiş , inanan da yok yani .

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Fatih Ceylan %90 Denizlisporda .

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Fatih Ceylan ve Emrah Eren ile imzalandı.Adem Sarı galiba kiralık gelmiş , face'de gördüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Denizlispor Süper Lig'e çıkar,gol olur

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ç.Rizespor ve Freddy Adu!

Transfer döneminin bitmesine günler kala Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile ilgili müthiş bir transfer iddiası ortaya atıldı!

Benfica'nın atak oyuncusu Freddy Adu'nun Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a 6 ay kiralık olarak transfer olacağı iddia edildi.

Aris'te kiralık olarak forma giyen Freddy Adu'nun bonservisini satın alma opsiyonun Yunan ekibinin elinde olup olmadığı bilinmiyor. Benfica ile olan sözleşmesi 2012 yılının yazında sona erecek Adu'nun menajeri Richard Motzkin ise yaptığı açıklamada Amerikalı hücum oyuncusunun Çaykur Rizespor'a kiralık olarak gideceğini söyledi.

Amerikalı forvet oyuncusu Adu, Bundesliga 2 ekiplerinden Ingolstadt'un devre arasında ülkemizde yaptığı sezon ortası kapmında denemelere çıkmıştı. İddialara göre Ingolstadt kulübünün Adu'yu serbest transfer döneminde almak istediği söylenirken, Benfica kulübü ise para ile satmakta ısrar ediyor.

Freddy Adu 2004 yılında D.C. United takımı ile MLS Kupasını kazanmış ve daha sonra 2007 yılında 2 milyon dolarlık transfer ücreti ile Benfica'ya transfer olmadan önce Real Salt Lake'te oynamıştı.

Adu Benfica'daki ilk sezonunda 2 karşılaşmada 5 gol atma başarısı göstermişti.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

FM 2005 ve FM 2006'da süper ötesiydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Washington post'a bile haber olmuş yahu.

http://voices.washingtonpost.com/soc..._rizespor.html

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yanlız Rizespor Chukwuma Akabueze'yi almıştı sanırım bu transfer döneminde. FM'den bilenler vardır.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Süper bişey ya Adu'nun Rize'ye gelmesi...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Yanlız Rizespor Chukwuma Akabueze'yi almıştı sanırım bu transfer döneminde. FM'den bilenler vardır.
    Almadılar

Adu istanbula gelmiş,Sezon sonuna kadar kiralık,Hayırlı olsun,Ne olursa olsun Orduyu durduramazlar,Samsun-Ordu işi götürecek gibi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Güzel transfer Rizespor adına.Hem Dünya'ya hem Türkiye'ye adam kazandırma yolunda iyi çizgide Rizespor.Bundan önceki kalecileri de şu an Man City'de.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yalnız Adu'yu kaç yıldır biliyorum adam hala 21 yaşında yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Adu'nun başarılı olacağını düşünmüyorum nedense. Rize, Clement'i göndermeyi düşünüyomu takımdan ? Veya gönderdimi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Erdem Şen ve Freddy Adu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay anasını bence kaçar Rizeden baksana adamı İstanbula getirmişler göstermemişlerdir Rize'yi , süper ligde bir takıma gidebilirdi çok şaşırdım

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Chukwuma Akabueze'yi malesef almadı yönetim son anda pürüzler çıkmış galiba. Ama Adu'yu kiraladık benimde yeni haberim oldu bundan biraz baktım satın alma opsiyonuda bizdeymiş tabi bizim yönetim alırmı onu orası meçhul. Pek öyle iyi adetleri yok bizimkilerin.

İsmail abi Clement'in bi ara gönderilme dedikoduları çıktı eğer Mehmet Batdal gelseydi yollanırdı büyük ihtimalle ama şu ana öyle bir bilgim yok açıkcası. Gerçi gidersede üzüleceğimi söyleyemem. 2 metre adamın daha adam akıllı bir kafa topuna çıkıp yanındaki adama isabetli pas attığını göremedim ben. Sorsan bu adamı Mustafa Denizli denemeye falan almış diyorlar pekte inanasım yok açıkcası.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Vay anasını bence kaçar Rizeden baksana adamı İstanbula getirmişler göstermemişlerdir Rize'yi , süper ligde bir takıma gidebilirdi çok şaşırdım
    Rizeyi o kadar küçümseme bence. Tamam çok büyük bir eğlence merkezi yada öyle sosyal aktivite açısından çokda zengin bir yer diyemem ama oda ne aradığına bağlı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Yalnız Adu'yu kaç yıldır biliyorum adam hala 21 yaşında yahu
    14 yaşında MLS'e gelmiş bir adam. 7 yıldır hala kendini geliştirememiş olması düşündürücü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Rizeyi o kadar küçümseme bence. Tamam çok büyük bir eğlence merkezi yada öyle sosyal aktivite açısından çokda zengin bir yer diyemem ama oda ne aradığına bağlı.
    Rize'yi küçümsemek için söylemedim ama ben büyük şehirlerde yaşayıp daha sonra küçük bir şehirde yaşamanın ne denli zor olduğunu insana kafayı yedirttiğini biliyorum , kaldı ki yaşadığını yerlerle Rize'nin kültürü inanılmaz derecede farklı

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Rize'yi küçümsemek için söylemedim ama ben büyük şehirlerde yaşayıp daha sonra küçük bir şehirde yaşamanın ne denli zor olduğunu insana kafayı yedirttiğini biliyorum , kaldı ki yaşadığını yerlerle Rize'nin kültürü inanılmaz derecede farklı
    Ya orası öyle tabi ama gerçekten ne aradığına bağlı. Ferdi Elmas Rizeden ayrılma nedeni çok komikti mesela daha doğrusu gösterdiği örnek. Rizede mc donald's yoktu en yakın mc donald's 70 km uzakta ( Trabzonu kastediyor ) vs. vs. Sende haklısın yani bunu öz Rizeli yapıyorsa elin ecnebisi ne yapar (: .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adu sansasyonel bir transfer oldu.Bakalım Rize'de neler yapacak merak ettim doğrusu.

Sorsan bu adamı Mustafa Denizli denemeye falan almış diyorlar pekte inanasım yok açıkcası.
    Clement ile birlikte Gana'dan bir sürü eleman getirildi.Orada bir tek dikkat çeken Clement olmuş sanırım.Ayrıntılarını ben de pek bilmiyorum ama deneme olayı doğru yani.
    So what?
    Saike

Sayfa 17 / 52 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Mesaj Yetkileri