Güzel bi kariyer hayirli olsun Gs yildizlariyla özellikle Baris Ayhan Mustafa üclüsüyle ligi domine ederCorpus taktik 4-3-3 mü?
Güzel bi kariyer hayirli olsun Gs yildizlariyla özellikle Baris Ayhan Mustafa üclüsüyle ligi domine ederCorpus taktik 4-3-3 mü?
Football is simple,but Football Manager is not
Birazdan DEV transferimizi, ŞL 2. tur maçını ve TSL 2-3. hafta maçlarını koyacağım. Fenerbahçe taraftarı biraz sevinsin![]()
herkese başarılar dilerim.
ŞL Playoff 2. Maç
Ve işte beklenen transfer: Tomas Necid
TSL 2. Hafta
Ve ŞL Grubumuz:
27 yaşındaki oyuncu nasıl genç oluyor Zafer![]()
Fenerbahçe'nin MESsi'leri nasıl? Mehmet - Emre - Selçuk. Sizde BAM varsa bizde de MESsi var.
UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu 2. Maç
Gyor karşısında şut manyağı olduk ancak bir türlü aradığımız golü bulamadık.Rakibimizi toplamda 3-0'la eleyerek gruplara kaldık.
Grubumuz
![]()
![]()
Guti ve Almeida Derbide Sahada !!!
Sezonun ilk maçından bu yana sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş'ta Guti ve Almeida'dan müjde geldi.Milli maçlardan sonra oynanacak Fenerbahçe derbisinde Guti ve Almeida'nın tamamen hazır olacakları açıklandı.Özkan geçen gün Elit Açılan ile yaptığı Alex-Guti tartışması sonrası Özkan,Guti'yi oynatacağını ve onun Alex'ten iyi olduğunu herkesin göreceğini söyledi.Beşiktaş ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi gruplarını değerlendiren Özkan iki takımında üst tura çıkacağını söylerken kendi takımının işinin daha zor olduğunu söyledi.Beşiktaş'ın sıradaki 4 maçı şöyle ;
Gaziantepspor(Deplasman)
Fenerbahçe(İçeride)
Liverpool(Deplasman)
Galatasaray(Deplasman)
4 Maçın 3'ünü deplasmanda oynayacak olan Beşiktaş'ta Kaan Özkan yaptığı açıklamada bu maçlardan en az 3 galibiyet almak istediklerini söyledi.Transferin son gününde bir transfer sürprizi olabilir mi sorusuna ise Özkan yanıt vermek istemedi.Acaba bir sürpriz olacak mı?
Beşiktaş rahat götürür bu ligi, başarılar.
Guti-Alex tartışmasıyla ilgili de bir şey söylemek istiyorum, "Guti, on Alex eder." :P Derbi İnönü'de olduğuna göre özellikle Guti için bir çok tezahürat yapılsın o zaman.![]()
Beşiktaş rahat kazanır demek istiyorum ama Kaan abiden korkuyorum![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Gönlüm galatasaraydan yana ama besiktas götürür beyler![]()
Ortak kariyer arıyorum yeri burası değil ama kimse yanıt vermiyor![]()
Gel Yapalım Kardeş
msn ver butun somestır bosumHer saat
Bizim konumuzda niye konuşuyorsunuz bunları![]()
Özür dilerız Benim yuzumden arkadası suclama.Konudan cıkıcam da msn verse arkadas.Oradan konusacagız.
Bi de fearless biriniz lig tablosunu koysa.Son durum butun gun onu bekledim.
Bugünlük bu kadar malesef.Elit oyunu kapadı zaten daha 3. hafta şöyle 7.-8. haftalara gelelim koyarız puan tablosunu.
Tamam.Su hayattaki tek hedefim bu sitede sizin gibi guzel insanlarla bi oyun oynamak ama adam yokHer oyun biter fm bitmez !
STSL 3.HAFTA
Çok iyi bir hava yakaladık.Güçlü kayseri ekibini de rahat geçtik.Özellikle Arda nın golü görülmeye değerdi gerçekten mükemmel bir frikik golü attı.Baros'a gelirsek eğer , Messi'nin galatasaray versiyonu gibi oynuyor.Asist yapıyor, içeri kat edip penaltı yaptırıyor, kaleciyle karşı karşıya kaçırmıyor. Bu havamız umarım bozulmaz.
Kariyer zevkli devam ediyor. İlerleyen haftalarda şampiyonluk yarışı daha da kızışacak. Atışmalar da başladı mı tadından yenmez bu kariyer![]()
TariboWest
Zevkli oluyor.Fener Selçukla ligin tepesine yerleşir.
![]()