1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: bu takıma manager olarak geçinn!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Thumbs up bu takıma manager olarak geçinn!!!!!

corintians !!!1biliyorum herkes bu takımı biliyo ama eminim ki 2 3 kişi dışında kimse bu takımı almamıştırrr..
    süper takım tevez var bobo var (bjk taki) renato ,,roger varr.carlos alberto varr
    VE EN ÖNEMLİSİ defansın bel kemiği brazil milli takımında da var gustavo nery..

NOT:: lig hemen başlamıyo 6 felan hazırlık maçı biliyosunuzz. ama sonra 20 maç yapıyosunuz sao paulo state diye ayrı bi ligg sonrada lige başlıyosunuz ligde de 30 maç oynuyosunuzz yani toplamm 2 lig var ayrıca bol kupa maçları varr

YANİ ÇOK İLGİNÇ Bİ LİG

evet arkadaşım corinthians iyi bir takım fakat.Şampiyonlar ligi ve avrupa kupalararının çekiciliğinden olsa gerek fazla alan yok.
    Ben bi keresinde river plate i almıştım ama sarmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

brazilya liginde hiç oynamadım bi deniyim

valla bir oyuncunun profiline bakmıştım toplamda 50 küsür maç yapmıştı...

sağol arkadaşımda brazilya takımları avrupa kupalarına katılmadığı için tercihim değildir yinede önerin için sağol

Quote Originally Posted by ua_deniz038
    sağol arkadaşımda brazilya takımları avrupa kupalarına katılmadığı için tercihim değildir yinede önerin için sağol
    onu editörden hallederiz(maçlar çok yoğun olursa küçük bi kupa feda edilebilir)

Nesil
    2006
    Yer
    marsla venüs arasında bi

güzelmişş hemen denicem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sağolunn ben zevk aldımm bide siz denersiniz inşaallah

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

valla guzel ama sonra o topcular hep avrupaya gıdecekler ayrıca avrupada bır kupada oynasa tamam ama kupada yok sadece kendı ulkendesın
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by turgut
    valla guzel ama sonra o topcular hep avrupaya gıdecekler ayrıca avrupada bır kupada oynasa tamam ama kupada yok sadece kendı ulkendesın
    bi edit çekersin olur biter

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by CeZa_06
    bi edit çekersin olur biter

oylede oyunun zevkı olmuyor ya sımdı dusunsene a takımı 3 lıgde oynıyan bı a takımını cl ye attıgını en ıyısı prosudurune gore devam etmek nasılsa oyle oynama olmadan
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

vegasport9 Misafir

editliince ne zevk alcaksınızki oyun gerçeklikten uzaklaşıor brezilya lig takımının şamp. liginde ne işi var

Nesil
    2006

bence deneyin zaten america kıtasının şampiyonlar ligi kupası var bişey deyişmez çok zevkli bir lig ve çok fazla maç yapıyorsunuz

Quote Originally Posted by vegasport9
    editliince ne zevk alcaksınızki oyun gerçeklikten uzaklaşıor brezilya lig takımının şamp. liginde ne işi var
    ne gerçekçiliğinden bahsedion fm bir oyun we oyunlar sanaldır(istisnai durumlar da wardır)

güney amreika değil de kuzey amerika dan denedim
    ben meksika dan monterrey ile save açmıştım
    2017 ye kadar geldim avrupa dan harika oyuncular aldım 2010 yılında param olsaydı adriano yu alacaktım yani büyük oyuncular tercih edebiliyor
    ayrıca yine 2 tane lig var biri açılış biri kapanış
    bunun dışında kupalar var concacaf,libertadores gibi
    ve cok güzel oyuncular cıkıyor
    avrupa daki kadar zevk aldım ben meksika da
    kesinlikle öneririm

Nesil
    2006
    Yer
    11

Thumbs up FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Arkadaşlar geçen sene Ponte Preta yı almıştım bende Brezilya dan, ama Corinthians ı hiç almadım.Ponteyle Copa Libertadores i almıştım .Ve... inanın bana (tabi herkezin zevki bir değil ama) Brezilya Ligi mükemmel sarıyo kesinlikle öneririm...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Corinthias cok iyi bir takım,burdaki hedef avrupaya ne kadar oyuncu kazandırabilirseniz kazandırmak olursa eger cok zevk alıyorsunuz,brezilyadan 13-14-15 yaslarındaki gençleri kadroya katıp ilerde satmak için güzel bir kaynak yaratabilirsiniz,buda zevki oldukca arttırıyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by juan_carlos
    corintians !!!1biliyorum herkes bu takımı biliyo ama eminim ki 2 3 kişi dışında kimse bu takımı almamıştırrr..
    süper takım tevez var bobo var (bjk taki) renato ,,roger varr.carlos alberto varr
    VE EN ÖNEMLİSİ defansın bel kemiği brazil milli takımında da var gustavo nery..

NOT:: lig hemen başlamıyo 6 felan hazırlık maçı biliyosunuzz. ama sonra 20 maç yapıyosunuz sao paulo state diye ayrı bi ligg sonrada lige başlıyosunuz ligde de 30 maç oynuyosunuzz yani toplamm 2 lig var ayrıca bol kupa maçları varr

YANİ ÇOK İLGİNÇ Bİ LİG
    bu takımı 2 3 kişinin dışında kimsenin almadığını nerden biliyosun acaba?

Mesaj Yetkileri