Sayfa 433 / 896 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533 ... SonSon
12,961 ile 12,990 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Miguel Veloso ile anlaşılmış olması fakat Cristian'dan dolayı alınamamış olması koca bir yalan bence. Yönetim "bakın uğraştık geliyordu ama olmadı" demeye getiriyor. Madem Veloso ile anlaşıldı, Bilica'nın sözleşmesini fesh ederdin alırdın adamı. Zaten bir işe yaramıyor Bilica şuan takımda. 4 tane stoper var onun haricinde.

Resmen ilk yarıda transfer lazım diye bağıran sol bek'e ve ön liberoya takviye yapılmadı. Bakalım Santos'un bu formu devam edecek mi yoksa 2-3 haftaya eli belinde sahada gezmeye devam mı edecek?

Şimdi bu transferler "transfer yaptık" demek için mi yapıldı, yoksa bu çocuklarda transfer edilmek için yeterli "yetenek" mi var..

bu gençleri izleyen varmı acaba. hangi bölgelerde oynuyorlar.

3. Default

Sanırım geleceğe yatırım mesajı vermek istedi başkan ! TFF'den baktım profillerine biri bir maç oynamış 2.lig'de diğeri ise hiç oynamamış . A2 takımında oynayacaklardır . Kaliteli oyuncular ise zaten Aykut Kocaman A takıma yükseltir . İsteneni veremezlerse de yolanırlar .

iki oyuncuda pendiksporun a takımında görünüyor. ikisininde mevkisi orta saha imiş.

işin garip tarafı bu oyuncular geleceğe yatırım olarak görünüyor. ama 2 yıllık sözleşmeyle mi?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by ParduS View Post
    iki oyuncuda pendiksporun a takımında görünüyor. ikisininde mevkisi orta saha imiş.

işin garip tarafı bu oyuncular geleceğe yatırım olarak görünüyor. ama 2 yıllık sözleşmeyle mi?
    Eğer kumaş uymassa yollanacaklar eğer kumaş tutarsa sözleşmeleri uzatılacak işte.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Siz orta sahaya 1 transfer istediniz 2 yapmışlar daha ne istersiniz

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Biri DSGL liginde bayabi gol atmıştı. TFF'den baktım. Eğer orta sahalarsa daha iyi. Ciddi gol sayıları vardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Açıkçası Aziz Yıldırım Amatör branş diyor sürekli. Bana görede Spor kulübüysek diğer branşlara bakarak ta hakkını teslim etmemiz gerekir ama bana göre Futbol, basket erkek kadın ve voleybol erkek kadın dışındaki branşlar kapatılmalı. Belki atletizmde kalabilir. Onun dışında yüzmeymiş kürekmiş boksmuş masa tenisiymiş cart curt hepsi hikaye bana göre. Hatta sade erkek basket bile kalsa benim için yeterli futbolla. O nedenle %75-80 futbolda başarılı olamazsan Tr'de kimse amatör branşlarda seni alkışlamaz.

(Ben o yönden Aziz Yıldırım'a laf söylemem tabi orası ayrı)...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Amatör branşların taraftarlar için önemi yok ama o sporu yapan kişiler için Fenerbahçe'nin desteği çok önemli.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Amatör branşların taraftarlar için önemi yok ama o sporu yapan kişiler için Fenerbahçe'nin desteği çok önemli.
    İyide güzel kardeşim neden sadece Fenerbahçe destek veriyor o sporu yapan adamlara?
    Öbür takımlarımızın da elini biraz taşın altına sokması gerekmez mi?
    Fenerbahçe yarın kapatıyorum o branşları,desteğimi kesiyorum dese ne olacak?
    Türkiye o branşlarda 10 yıl geriye gitmeyecek mi?
    Vergi borcu affedilen,Stad hediye edilen takımlarımızın biraz daha özverili olup bari bu alanlara yatırım yapmaları gerek diye düşünüyorum.
    Tamam doğru olan Fenerbahçe'nin yaptığıdır.Vergisini zamanında ödemek,amatör branşları desteklemek güzel şeyler ama yahu kardeşim kusura bakmayın da alemin enayisi bizmiyiz?
    Rakiplerin her kuruşu hesap edip ana branş olan futbol'da değerlendirecek sen her yere para saçacaksın ve bu takıma devre arası ihtiyacı olan 2 transferi yapmayacaksın?
    Yanlış anlaşılma olmasın şahsına karşı yazmıyorum;senin yazından alıntılayarak başladım kendi kendime konuşmama

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Vergi konusunda Fenerbahçeninde az silinmedi hani

Diğer konularda sonuna kadar haklısın.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by vego View Post
    Vergi konusunda Fenerbahçeninde az silinmedi hani

Diğer konularda sonuna kadar haklısın.
    Haklısın.Bizim 3 hatta 4 büyük kulübümüzde pek birbirinden farklı değil bu konularda.Ancak ben son zamanlara göre söylemek istemiştim
    Eskiden tabii ki Fenerbahçe'de,Galatasaray,Beşiktaş gibi defalarca vergi affından yararlandı...

Ben Galatasaraylıyım ama Beşiktaş dışındaki üç büyüklerin başkanlarının yurt içi rekabet için adımlar attığına inanıyorum. Adnan Polat dün çıktı hakemlerden şikayet etti. Oysa Galatasaray sene başından beri hangi maçta iyi oynadı? Futbolcular arasında, özellikle Ayhan ve Hakan Balta arasında ön plana çıkan gerginlikler neden görülmüyor? Bunlara cevap yok.
    Fenerbahçe ise ' Ben en iyiyim, herkes beni kıskanıyor ' düşüncesinden vazgeçip ne kadar kaliteli bir takım olduğunu unutmamalı. Aziz Yıldırım diyalog sahibi bir insan değil, tesisleşmede yaptıkları tartışılmaz ancak Galatasaray ve Beşiktaş' a yurtiçinde belli alanlarda atacağı muhtemel bir fark Avrupa için yeterli olmaz.
    İnşallah yeni gelen iki genç yetenek Fenerbahçe' ye katkı sağlar ve Avrupa' da da iyi işler çıkartır Fenerbahçe.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Şuna parmak basmayı unutmuşum.Gs ASY ve ASY'nin arazisini verdi.O arazi TT arenanın maliyeti değerinde

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Neyin önemi yok ?

Bir basketbol'un önemi yok öylemi ? Onun için I3 geldiğinde geliyoruz oldu her yerde

Bir voleybol'un önemi yok öylemi ?

Bunların neden bir önemi yok biliyormusun çünkü bunlarda Fenerbahçe zaten son 4-5 senedir domine etmiş durumda Çünkü bu branşlarda başarı bekleyecek yönetimler yok Fenerbahçe'nin karşısında

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Neyin önemi yok ?

Bir basketbol'un önemi yok öylemi ? Onun için I3 geldiğinde geliyoruz oldu her yerde

Bir voleybol'un önemi yok öylemi ?

Bunların neden bir önemi yok biliyormusun çünkü bunlarda Fenerbahçe zaten son 4-5 senedir domine etmiş durumda Çünkü bu branşlarda başarı bekleyecek yönetimler yok Fenerbahçe'nin karşısında
    Basketbol ile voleybol amatör branş değil ki. Masa tenisi vb. bahsediyor arkadaş.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Basketbol ile voleybol amatör branş değil ki. Masa tenisi vb. bahsediyor arkadaş.
    İsterse Kayak desin yine'de amatör branş diye hiç bir branşı küçümseyemez kimse

Eğer spor Klubüysen ve Dünya'da söz sahibi olmak istiyorsan Masa Tenisinden Futbol'a Basketbol'dan yüzmeye kadar hepsinde söz sahibi olacaksın.

Diğer türlü Dünya takımıyız diyebilirsin ama benim saydığım litaretürlerle Dünya Takımıyız dersin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bildiğim kadarıyla Barça'da bu kategorilerde bir spor kulübüyle yarışmıyor ama dünya kulübü olmak adına bizden bir ışık yılı ilerdeler.

Demem o ki dünya kulübü branşlarla olunmaz... Futbolda piyasada yoksan istediğin kadar diğer branşlarda şampiyon ol. Voleybol kadınlarda bile Avrupada final, dünya şampiyonu olduk dünyada kaç kişi bu sayede tanıdı? Avrupa'da bile Acıbadem'in ciddi bir rakibi yok voleybolda. Yani futbol kadar önemi yok bu branşların. Euroleague diyorlar ama çoğu maç boş tribünlere oynanıyordu. Şimdi takımlar başarılıda doluyor tribünler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bildiğim kadarıyla Barça'da bu kategorilerde bir spor kulübüyle yarışmıyor ama dünya kulübü olmak adına bizden bir ışık yılı ilerdeler.

Demem o ki dünya kulübü branşlarla olunmaz... Futbolda piyasada yoksan istediğin kadar diğer branşlarda şampiyon ol. Voleybol kadınlarda bile Avrupada final, dünya şampiyonu olduk dünyada kaç kişi bu sayede tanıdı? Avrupa'da bile Acıbadem'in ciddi bir rakibi yok voleybolda. Yani futbol kadar önemi yok bu branşların. Euroleague diyorlar ama çoğu maç boş tribünlere oynanıyordu. Şimdi takımlar başarılıda doluyor tribünler.
    Futbol maçlarıda zaten sürekli doluyor tribünler.Kendi takımımız adına baktığımızda

Trabzon - Galatasaray - Beşiktaş maçları haricinde kaç maç full tribüne oynuyoruz ?

Neye göre kıyaslama yapıyoruz.Futbolu basketbolla kıyaslamayacağız elbetteki bizim ülkemizde Futbol litarütürlerine göre Barcelona bir dünya klubü diğer branşlarla birlikte Barcelona bir dünya klubü değil.

Kaldı ki Türkiye'den hiçbir takım Futbol seviyesiyle bir dünya klubü seviyesine çıkamaz.

Türkiyede'de bu işi kim ne dersin desin en iyi yapan Kişi Aziz Yıldırım'dır . . . ( Klup Olabilme )

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Basketbolu örnek olarak verdim...

Klüp olabilme olarak tesisleşme ve ekonomiyi 10 yıl ileri götürmeyi başarmış olan kişi Aziz Yıldırım'dır.

Ama sportif olarakta gelişme sağlayamayan hatta artık geriye doğru saymaya başladığımız bu dönemlerinde mimarı olan bence Aziz Yıldırım'dır. Kulüp olabilme, tesis, para ve yıldız transferlerini yapan kişi oydu. Ancak artık bunlardan şüphe duymaya başladım.

Barcelona deyince herkesin ilk aklına gelen ise Futbol kulübü oluyor. Çünkü adamlar Avrupa'da kupa kaldırmış ve İspanya ligi takip edilen bir lig. EuroLeague de de başarılı basket takımları var. Bu kadar. Gerisine ne gerek var. Demekki sadece 2 branşlada dünya kulübü olunabilirmiş. Dünya kulübü değil sadece Avrupa'da mücadele eden bir kulüp olalım o bile yeter.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Basketbolu örnek olarak verdim...

Klüp olabilme olarak tesisleşme ve ekonomiyi 10 yıl ileri götürmeyi başarmış olan kişi Aziz Yıldırım'dır.

Ama sportif olarakta gelişme sağlayamayan hatta artık geriye doğru saymaya başladığımız bu dönemlerinde mimarı olan bence Aziz Yıldırım'dır. Kulüp olabilme, tesis, para ve yıldız transferlerini yapan kişi oydu. Ancak artık bunlardan şüphe duymaya başladım.

Barcelona deyince herkesin ilk aklına gelen ise Futbol kulübü oluyor. Çünkü adamlar Avrupa'da kupa kaldırmış ve İspanya ligi takip edilen bir lig. EuroLeague de de başarılı basket takımları var. Bu kadar. Gerisine ne gerek var. Demekki sadece 2 branşlada dünya kulübü olunabilirmiş. Dünya kulübü değil sadece Avrupa'da mücadele eden bir kulüp olalım o bile yeter.
    Türkiye'den hiçbir takım bu seviyeye ulaşamayacak işte sıkıntı da burada

Diğer spor branşlarını kapatmak demek her manada yıkım demektir.Ülke gelişimini direk çöpe atmak demektir.

Sadece Türkiyede'ki Amatör sporcular'ın sayısını örenmeniz ne demek istediğimi size gayet iyi anlatacakdır (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet ama bir kulüple bu iş olmuyor ki. Tek düşünen bizmiyiz o kadar emek zaman harcıyoruz. O nedenle kapatılmasını istiyorum zaten ben. Herkes taşın altına elini soksa.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet ama bir kulüple bu iş olmuyor ki. Tek düşünen bizmiyiz o kadar emek zaman harcıyoruz. O nedenle kapatılmasını istiyorum zaten ben. Herkes taşın altına elini soksa.
    Neredeyse tüm spor dallarına yatırım yaparak ne güzel katkı sağlıyoruz ülkeye işte , neden kapatalım ki diğer şubeleri ? Varsın tek rakibimiz kendimiz olalım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben bunu futbolda görmek istiyorum. Kendi kendimizi amatör branşlarda geçmek yerine futbolda diğer rakiplerimizi geçelim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Zaten futbola da yeteri kadar yatırım yapılıyor. Sanki futbol bir kenara atılmış gibi konuşuyorsun. Mesela bu yıl transfere en fazla para harcayan takımız. Diğer branşların kapatılması futbolda başarı getirmeyecek bundan emin olabilirsin.Sorun sadece yatırım veya para değil. Ayrıca ülkeye sağlanan önemli katkılar varken de o şubelerin kapatılmasını istemek garibime gidiyor açıkçası

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Siz futbolda Her sene Şampiyonluk görmek istiyorsunuz her sene Avrupa'da fırtınalar yaratmak istiyorsunuz

Ama bu da mümkün değil maalesef.

Türkiye'den bir takım Barcelona - İnter - Real - Manu olamaz 40 Yılda 1 olur onuda biz görürmüyüz orasını bilemeyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok fırtına yaratmak şöyle dursun en azından gruplarda elenmek bile şuan için yeterli benim açımdan. Barça ManU olmak Aziz yıldırım ın hayali. Benim için sadece Avrupa'da gruplarda oynamak bile başarı şu aşamada.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kadın Basketbol, Erkek Basketbol, Erkek Voleybol ve Kadın Voleybol şubelerini kapatmaya değil Aziz Yıldırım veya şu veya bu, feriştahı gelse gücü yetmez, kapatamaz. O kadar da değil... Onlar Aziz Yıldırım'la veya şununla, bununla bu kulübe gelmedi. Ondan önce de vardı, ondan sonra da olacak. Belli bir başarı trendinin son yıllarda yakalanması onların çok daha eski mazisi olduğu gerçeğini nasıl örtebilir? O şubeleri Aziz Yıldırım kurmadı. Üstelik o şubeler, kulübün en fakir olduğu yıllarda bile kapanmadı. Fenerbahçe taraftarına vallahi yaranılmaz, billahi yaranılmaz. Nankörlük yarışında dünyanın bir numarasıyız. Haydi, yatırımı yaparsın, yaparsın, geri dönüşümünü alamazsın, her sene hayal kırıklığı yaşatır, mesela Galatasaray'ın gerisinde kalır ve onlara hep yenilir, hiç şampiyon olamaz mesela... Öfkeyle dersin ki; "verilen emeğe yazzık, kapansın." Ama yatırılan hangi kuruş başarı olarak geri dönmedi? Futbol takımı Edirne'den öte geçemezken ve tarihin en pahalı, 150 milyon euroluk takımları Türkiye liginde bile maskara olurken, bu kulüpler "Fenerbahçe Avrupada iş yapamaz" efsanesini yerle bir etmeye devam ediyor. Bunun mükafaatı: "Kapansın." Yazzık, yazzık... Demek kıytırık futbol takımının kabahati de bu şubelerde haaa... Evet, bu şubelere yüzünden futbol takımı başarısızmış, voleybolcular kahrolsun, basketbolcular kahrolsun. Bu mu? Vallahi yazzık. Galatasaray taraftarı en dibe vurduğunda bile şu cümleyi etmez. Sonra da biz spor kulübüyüz öyle mi? Yemin ederim, Galatasaray taraftarı kadar vizyonumuz yok. Onlar amatör branşlarda her sene bize kaybeder, buna rağmen takımlarına bizden fazla sahip çıkar. Galatasaray lisesinden gelen salon kültürü... Malesef bizim daha kırk ambar ekmek yememiz lazım. Vallahi bu forumda bile bunları duydum ya... Ummadığım dağlara kar yağdı. Çok üzüldüm. Başarılı olmanın kabahat olduğu kulüp: Fenerbahçe... Dünyanın her yerinde başarı alkış alır, bizde başarılı olanlara "kapansın" deniyor.

Ben basketbolu ve voleybolu futboldan çok seviyorum. Ben Fenerbahçeliyim. Bende futbol şubesi kapansın diyorum. N'olacak şimdi? Önce futbol diyenlerin benden daha imtiyazlı bir taraftar olduğunu hangi kitap yazıyor? Onlar kadar benim söz hakkımda var. Taraftar arasında rütbe olmaz.

Muhtar Sencer'in kemikleri sızlıyordur. Hangi imkansızlıklar içinde kurdu basketbol şubesini? Bizim nesil adını bile bilmiyor malesef.

Bırakın başarılı oldukları dönemi, bu şubeler ikinci lige bile düşse hiçbir babayiğit onları kapatamaz. Kolay mı? Sürsünler bakalım ellerini... O şubeleri kuranların herhalde kemikleri sızlıyordur "yeni" nesilleri gördükçe...
    Last edited by yaman76hakanFB : 03.Şubat.2011 at 23:03

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Şöyle bir fıkra geldi aklıma şimdi. Karadenizde caminin birinde hoca vaaz veriyor. Diyorki sevgili kardeşlerim bu cami köydeki zenginlerin desteğiyle ayakta duruyor. Şimdi onlar gitti elektirik faturaları bilmem ne faturası geliyor camininde çok eksiği var para bulamıyoruz. Cemaatten biride hemen atlamış '' Hocam cami zarar ediyorsa kapatalım '' (: .

Şimdi bu işin espirisi bi yana Basketboldu, voleyboldu vs. vs. gibi branşların kapatılmasına karşıyım böyle bir şeyin söz konusu olacağını dahi düşünmüyorum. Burda çoğumuz futbolla haşir neşiriz bundan dolayı futbola dahada fazla önem veriyoruz. Ama Fenerbahçe Spor Klübü ise bu kurumun adı böyle birşey konuşmanında anlamı yok. Barcelona , Real Madrid ne bileyim Avrupanın büyük takımları dikkat ederseniz FC ibaresi vardır bir çoğunda ama biz bir spor klübüyüz. Bunun içinde yüzmesinden masa tenisine kadar hepsi bir çatı altındadır. Şu an Avrupada dev basket klüpleri Barca, Olympiakos gibi takımların şübeleri futbol ve basketbolda ayrılır. Bildiğim kadarıyla basket şubelerinde bile başka bir başkanlık seçimi yapılır öyle seçime gelir futboldan ayrı yönetilir bütçeleri birbirinden bağımsızdır. Bizde bu iş daha farklı oluyor. Bizde Galatası olsun Beşiktaşı olsun Feneri olsun hepsi bir çatı altındadır o şubelerin başında Klüp başkanının atadığı sorumlular bulunur. Benim bildiğim budur.

Eğer ki bir basketbola ve yahut voleybola ektsra bütçeler ayrıldı o yüzden futbolda Kapıkuleden öteye gidemiyeceksek sorun amatör branşlarda aramaya gerek yok bence.

Bu söylediklerimi Sait kardeşim üstüne alınmasın ona ithafen yazdığım şeyler değil. Açıkcası bende onun gibi futbol takımından ve yönetiliş şeklinden rahatsızım. Eğer başarısızlıkların yada yapılamayan transferlern sorumlusu olarak amatör branşlara ayrılan bütçeleri gösteriliyorsa bu onların acizliğidir yapacak bişey yok.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Faruk, Bursaspor'un ve Trabzonspor'un bütçesiyle Fenerbahçe'nin kıytırık futbol takımı arasında ne kadar fark var sence? Yani yatırım az olduğu için mi başarı az sence?

Bunu konuşanı, aklından geçireni Fenerbahçe yönetimi, camiası içinde -Allah'a şükür- bir dakika bile barındırmazlar. "Sen mi kurdun, sen kapatıyorsun" derler adama. Daha o kadar ölmedi bu kulüp. Sözkonusu bile olmaz. Onu düşünme... Ama benim üzüldüğüm, hiç ummadığım arkadaşlarımızın bunu aklından geçirebilmesi... Galatasaraylılar kadar olsun henüz "spor" taraftarı olamayışımız... Onlar bizden çok daha ileri... Malesef... Başarının cezalandırılması, başarısızın kabahatinin de başarılı olana yüklenmesi...

Mesaj Yetkileri