-
o zaman neymiş, küçük takım taktiği ile devam edilecekmiş
Yaratıcılık fazla aranmayacakmış.. Maç kazanmak daha önemliymiş değil mi ?
Öncelikle bu sonuçlar için sana sorularım var..
1)Amc'de ki adama Playmaker görevi verdin mi ? (O kadar da önemli değilama ufak bir ayrıntı)
2)Tüm oyuncular hızlı ve güçlü mü ? (İbrahim Toraman falan bu kapsama girmiyor, Guti, Nihat falan da)
3)Sağ ve sol beklerin kimler? Defansif anlamda iyiler mi ? (İbrahim üzülmez ne kadar iyiyse artık.. İsmail'i kullanmadığını düşünüyorum.. Sağ bek'te de kim olduğunu bilmiyorum.. Hilbert falansa yandın)
4)Match Preparation kısımını yukarıda belirtttiğim gibi yaptın mı ?
5)Her ne kadar elinde Neymar olsa da, tek forvette etkili değil.. Elindeki Bobo ve Almedia' da daha çok Target Man kullanılır. Bu durumda taktiğe göre oyuncun yok.. En iyisi Neymar, ona da gol attırabilene aşk olsun.. (Obinna bile gol kralı olur bu taktikte) [Neymar'ı Amc'de değerlendirirsen daha fazla verim alırsın]
6) Defansif görev verdiğin oyuncu kim ? Ernst olabilir. Onun bir yanındaki oyuncu da Necip olabilir.. Defansif görev verdiğin oyuncu çok iyi olmak zorunda yoksa yanarsın. (Tackling,Marking,Heading,Strength, Long shots 15 veya üzerinde olmalı. Ya da dengeli..)
İlk önce bana bu soruların cevabını ver bakalım.. Bir de öyle acayip acayip konuşman gerekmez iki tane kötü sonuç aldığın için.. Bakalım sen bu görevlerini yerine getirmişmisin..
Hem de sürekli taktik değiştirirsen takımın afallar tabi ki. Oyunun başında kendi tatkiğin, sonra KTT sonra BTT. Hangi takıma sorsan şaşırır. Match Preparation 'da taktiğin öğrenimine bakarsan takımın garip karşıladığını göreceksin..
Çok garip açıkçası ben bu büyük takım taktiğini uygulamaya başladığımda kadrom şu şekildeydi.. Hatta bu kadrodan daha da kötüydü.. (Bu kadro şampiyon olduktan sonraki kadro, şampiyon yapan kadro değil)

2 senedir şampiyon olan Arsenal'i bir puan ile geçtik ki bu 9 puan olabilirdi.. (Son maçlarda takım durdu)

Büyük maçların sonuçları. Tüm sonuçları göstericem ki şeffaf olsun.. Sırası ile koyuyorum istersen tarihlere bakabilirsin..

Ayrıca taktik sadece büyük takımlara değil, küçük takımlara karşı da etkili. FA kupasını aldık ve rakiplerimiz..

Yani öyle garip tarzda şeyler yazmadan önce biraz daha düşünmelisin.. Yoksa taktik kötü olsa, başarı sağlayamam hadi onu geç, KTT varken bir de üstüne BTT eklemem.
Last edited by sentugo : 04.Şubat.2011 at 12:41
Sentugo.
Mesaj Yetkileri