4.Sezonunu biraz önce tamamladığım Newcastle kariyerimde mükemmel bir sezon geride bıraktım diyebilirim.Bana göre Ş.Ligi şampiyonluğundan bile zor olan Premier Lig Şampiyonluğunu sonunda kazandıkGeçen sene kadroyu sıfırdan kurmuş ve 4.olmuştum.Yükselişim bu sene yine devam etti.Oturmuş kadronun üstüne iyi transferler yaparak şampiyonluğa uzandık.Bunda kadromdaki yıldızların çok büyük payı oldu diyebilirim.
Avrupa'da işler istediğim gibi gitmedi bu sezon.Öce Milan-Lyon ve Zürih'li grupta Milan'ın Zürih'e attığı son dakika golü ile Avrupa Ligine kaldık ki gruptan çıkıyorduk.Daha sonra St.Etienne'e inanılmaz şanssızlıklar sonucu elendik ve yine Avrupa'da kupa alamadık.Yerel kupalarda ise Carling Cup'ta deplasman gol kuralı ile yarı finalde elenirken Fa Cup çok erken bitti.İşte birkaç ss
Lig Sonunda Puan Durumu
Attığım gol ve yediğim gol sayısından çok memnunum.İlk defa bu kadar düzgün bi sezon geçiriyoruzHedef seri şampiyonluklar kazanmak artık
Şampiyon Olan Kadromuz.Hedef birkaç yıl içinde rüya bir 11 kurmak
Dzeko'nun Harika Performansı
Müthiş bi performans gösterdi ve şampiyonluktaki en büyük pay sahibi oldu diyebilirim.Eğer Van Persie insanlıktan çıkıp 35 gol atmasaydı gol kralı Dzeko olacaktı

Geçen sene kadroyu sıfırdan kurmuş ve 4.olmuştum.Yükselişim bu sene yine devam etti.Oturmuş kadronun üstüne iyi transferler yaparak şampiyonluğa uzandık.Bunda kadromdaki yıldızların çok büyük payı oldu diyebilirim.
Hedef seri şampiyonluklar kazanmak artık

Alıntılı Yanıtla