O konuda haklısın abi ama ben de naçizane orta sahamızın bu fizik kondisyondaki bir Cernat'a iş yaptırmayacağını düşündüm..![]()
O konuda haklısın abi ama ben de naçizane orta sahamızın bu fizik kondisyondaki bir Cernat'a iş yaptırmayacağını düşündüm..![]()
Ben düşüncemin naçizane olduğunu belirtmek istedim orta sahamızın değil tabiki (H) :P
Türkçem bitti
Bugün size ekmek çıkmaz abicim![]()
Beşiktaş'ın dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma'nın K.Ç.Karabükspor karşılaşmasında oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.
Yıldız futbolcunun Grip hastalığına yakalandığı ve ilaç tedavisine başlatıldığı öğrenildi.
HABER1903'e konuşan Beşiktaş kulüp doktoru Devrim Urgun;
" Quaresma Grip oldu. İlaç ve serum tedavisine başladık. Umarım maç saatine kadar kendini iyi hisseder. Oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak"
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Zaten bir senin bir de Schuster in kadrolarına şaşıyorum5 yabancı koymuşsun, bence en azından bu kadro dan Ekrem yerine Hilbert i oynatır... Keşke Bobo-Almeida yı da birlikte oynarken görsek, Avrupa da işimize yarayabilir... Bu arada Q7 grip olmuş, oynamayabilir...
Bi kadroda ben yazayım bari![]()
Hakan
Ekrem-Toraman-Sivok-İsmail
Fernandes-Necip-Ernst
Simao-Hilbert
Almeida
Vay arkadaş bir bu eksikti sakatlık geçiyor hastalık geliyor yahu ..
O da oynamazsa çift forvet çıkar ortayı 3 ler forvet arkasına Simao'yu koyar. Kanatlar da beklere kalır. Hilbertle İsmail gidip gelebilen oyuncular 90 dk boyunca. Ekrem'i göremeyiz bu maç. Görmeyelim zaten.
İşte Beşiktaş'ın ilk 11'i ;
Hakan, Ekrem, İ.Toraman, Sivok, İ.Üzülmez, Fernandes, Ernst, Hilbert, Simao, Nobre, Almeida
Hoca Bobo-Almeida ikilisini asla düşünmüyor sanırım... Avrupa maçlarında sağ kanatta, Ekrem-Hilbert ikilisini izleyeceğiz demektir bu...
Simao ve Fernandes`e çok iş düşecek bu maçta.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Karabük ilk yarı şiir gibi top oynadı. Çok iyi alan daraltıyorlar, baskı altında bile çok rahat pas yapıyorlar. Net pozisyonlara da girdiler ancak faydalanamadılar. Beşiktaş ilk 5-10 dakika iyi başladı ancak kalan dakikalarda durgundular. 1 sarısı atlanan Toraman şuan sarı kartla oynuyor ve Emenike Toraman'ı baya zorluyor, ikinci yarıda oyundan attırabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
nobrede çok koşturuyor çok çabaladı ilk yarı
toraman şimdi fazla zorlayamıcak ikili mücadelelerde falan emenike gol bulabilir yakalarsa,ama belki toraman onu tutmayabilir yada çıkartılabilir oyundan
penaltı gibiydi emenikenin pozisyon, kaleci göbege yapıştı adamın![]()
Hakemde 10 numara eyyamcı çıktı. Bırak penaltı gibiyi düpedüz kırmızı kart + penaltıydı. Çok önemli bir hata hakemden.
Emenike attı.
emenike dk.55
Football is simple,but Football Manager is not
Nobre kaçırdı...Emenike de kaçırdı![]()
Bu Emenike daha iyi yerleri hakediyor.Çok iyi bir golcü...
Simao -deumi... 1-1
Beraberlik golü geldi.Deumi kendi kalesine attı.
Hakem fena katletmiş maçı![]()
Yediler beşiktaş ın golünü![]()
almeida nın golü yendi![]()
O kadar çok hakem hatası oldu ki, hakemlerimizdeki telafi etme hastalığına bir çözüm bulunması gerek artık.