Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 21. You may not vote on this poll
-
Manisaspor kazanır
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Öncelikle maçı kazandığımız için takımımızı tebrik ediyorum. Kısır bir maç oldu. Net pozisyonlar bulduk mu evet ama genel olarak bakınca iki takımda dengeli oynadı.
Niang'ın gol dışında hiç bir katkısı yoktu takıma. G.Saray maçı sonrası Niang bitmiş. Halada toparlayamadı kendini. Nerede ilk geldiğinde topu alıp adam geçişi nerede çevikliği... Semih genel olarak kötüydü. Hele kaçırdığı o gol herkesi kahretti. Allah'tan penaltı yaptırdı ve maçın kilidini açtıda ve ardından 2. ve 3. golleri buldukta o pozisyonu aramaz olduk yoksa Semih hala tartışılıyor olacaktı ki bence hala formu teknik heyet tarafından tartışılmalı. Semih artık anlamalı ki F.Bahçe'de işler böyle ilk 11'de oynamadım diye salıverecekse kendini Getafe'ye Deportivo'ya kapağı atmaya baksın. M.Topuz son 2 maçın kilit adamıydı. Takımı ateşledi. Çok mücadele etti.
Birde şöyle bir durum var ki herkesin belki atladığı ama F.Bahçe için çok önemli bir şey; basit bir hazırlık maçı için kadroya çağrılmaması belki M.Topuz ve taraftarlar nezdinde hayal kırıklığı yaşattı ama M.Topuz buna nispet yaparcasına Trabzon maçındaki formunu sürdürdü ve seçilmemesini sahadaki futboluyla eleştirdi. F.Bahçe'nin böyle oyunculara ihtiyacı olduğu şu dönemde çok iyi oldu bu.
Kısacası haftaya oynacağımız Kayseri maçına daha özgüvenle çıkacağız. Umarım bugün Trabzonspor'da puan kaybeder ve daha umutlu bakarız gelecek maçlarda. Tebrik ediyorum takımımı...
Mesaj Yetkileri