Quote Originally Posted by futbolog37 View Post
Arkadaşlar ben yardım istiyorum.
Bu arada ingilizcenin de gözü kör olsun diyerek sorunuma başlayayım
Bne takımda oynatmadığım ve fazla maaş verdiğim bir oyucuyla karşılıklı olarak sözleşme feshi yaptım.ve bir çok oyuncum unhappy olarak karşıma geliyor.ve doğal olarak takımdaki moral bozukluğu nedeniyle maç kazanamıyorum.Oyuncularla birebir görüşmelerde ingilizce nedeniyle zorlanıyorum.Lütfen bu konudaki önerilerinizi bildiriniz.Acill Yardımmm!!!!!!!!!!
Herhalde takımdaki çoğu kişinin sevdiği, saydığı bir futbolcuymuş.Ayrıca information bölümünde, icons, legends, favoured personal bölümünde ismi varsa yönetim ve oyuncu kadrosu gidişine üzülmüştür.
Ben de dolaylı olarak aynı şeyi yaşadım. Çok kötü oynadığı bir maç sonrası Arda' ya kızgın olduğumu belirttim ve takımın yarısından fazlası unhappy oldu, bazıları da ' En iyisi pişman olacağım bir şey söylemeden gideyim. ' dedi.( It is good to leave before i say something i regret - gibisinden bir şey. )
Defalarca konuştum, şikayet edip mutsuz olan herkesle. Bazılarına ' Takımı hep birlikte ileri taşıyacağız ' sözü verdim, mutlu oldular, bazısının performansı arttı. Bazıları da ' I do not believe you ' yani ' Sana inanmıyorum ' dedi.
Bunu bir nebze de olsa indirmek için, maç öncesi takım konuşmasında herkese ' I have faith your ability ' derseniz faydası olacaktır. Hatta bir süre boyunca, kötü oynayan ya da kart görenlere ' None ' seçeneğini işaretleyin yoksa daha da isyan edebilirler
Kolay gelsin.