Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: Serdar Adalı: "Masa Başı Oyunlar Var"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by farfarforfor View Post
    Üzülmezin hareketi demişsin üzülmezden 1 dk önce bizim adamı biçti karabüklü oyuncu ortasahada hakem o pozisyonda kontrolü kaybetmişti emenike pozisyonunda söylüyorsan hızlı içeri kat eden bir oyucu topun kontrolünü kaybediyor tekrar tekrar izle aynı olay buca beşiktaş maçında oldu sonuçta orada ikili mücadele var ve emenike toramandan daha atik olduğunu varsayarsak ani bir düşme beklene bilir bu pozisyonda devam demesi normal hakemin insiyatfine kalmış bir olay topun kontorlünü kaybediyor önemli olan bu eğer top oyuncunun ayağındayken aynı pozisyon gerçekleşse doğrudan penaltı diyebilriz. Asıl penaltı söz konusu olan burada ikinci yarının hemen başında simaonun top ile birlikte cezasahasının içinde düşürlemsi ve hakemin frikik vermesi emenikenin pozisyonu penaltı doğrudur hakemin burada seyrettiği pozisyon yani bundaki en önemli faktör hakemin uygun pozisyon açısını yakalayamaması çünkü yan hakeme soruyor oda aut olduğunu belli edyor. Evet özetlerde ibrahim üzülmezin olayının öncesi yok öncesi olsa hakem neden sarı kart verdiği anlaşılır..
    Pozisyonlara bakış açına hayran kaldım.Nasıl herşeye bir kulp bulmuşsun hayret ettim. Daha fazla yanıt vermeyi düşünmüyorum.

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Pozisyonlara bakış açına hayran kaldım.Nasıl herşeye bir kulp bulmuşsun hayret ettim. Daha fazla yanıt vermeyi düşünmüyorum.
    Bunlar kulp bulmak ise onları siz, bizden daha iyisini yapıyorsunuz zaten...

Büyük talihsizlik olarak nitelendiriyorum bu açıklamaları.Hakem hataları Dünyanın her yerinde olan şey,sanki bir tek Beşiktaş'a hakem hataları oluyormuş vurgusunu yapmak niye?

Hadi onu geçtim niye Karabükspor'a da adil düdük çalın demedi kimse? Bir de kıyısından ucundan köşesinden Fenerbahçe'ye laf sokma olayını da anlamıyorum,kimse bana bunu açıklamasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Büyük talihsizlik olarak nitelendiriyorum bu açıklamaları.Hakem hataları Dünyanın her yerinde olan şey,sanki bir tek Beşiktaş'a hakem hataları oluyormuş vurgusunu yapmak niye?

Hadi onu geçtim niye Karabükspor'a da adil düdük çalın demedi kimse? Bir de kıyısından ucundan köşesinden Fenerbahçe'ye laf sokma olayını da anlamıyorum,kimse bana bunu açıklamasın.
    Her türlü yanlışı yapmış olabilir , bizi çileden çıkarmış olabilir ama Demirören'in hiç bir zaman hakem odası bastığını duymadık ve duymayız da. Fenerbahçe'ye dokundurma bu noktada yapılıyor ve haksız olduğumuz söylenemez.

Özellikle son iki haftanın verdiği gerginlikle eleştirinin dozunu kaçırmış olabilir Serdar Başkan ancak bu tepkiyi koymamız lazımdı artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Adalının o kadar transferin üstüne alınan kötü sonuçlardan sonra kafası karışmış heralde neyse yazık adama fazla yüklenmeyelim

Fenerbahçemizin büyüklüğü tekrar anlaşılıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat Lincoln falan geldiği zamanlar yıldız oyuncular korunmalı dediğinde nasıl yani diğer oyuncular ölsün mü diye açıklama yapanlar şimdi yıldız oyuncular korunmalı diye açıklama yapatıklarında gerçekten ilginç oluyor.Biz de aynısını yapalım o zaman ne yani Mustafa Sarp'ı korumayalım mı ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Adnan Polat Lincoln falan geldiği zamanlar yıldız oyuncular korunmalı dediğinde nasıl yani diğer oyuncular ölsün mü diye açıklama yapanlar şimdi yıldız oyuncular korunmalı diye açıklama yapatıklarında gerçekten ilginç oluyor.Biz de aynısını yapalım o zaman ne yani Mustafa Sarp'ı korumayalım mı ?
    Kim korunsun diyor arkadaşım? Bir yerlerinizden laflar çıkarmayın. Biz burda hakem hataları konusuyoruz konu ile alakasız yazılar yazıyorsunuz. Her gelen bir laf sokup gidiyor. Sonra Serdar adalı Aziz Yıldırm'a laf çarpıtınca eleştiriyorsunuz. Ondan bir farkınız yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Kim korunsun diyor arkadaşım? Bir yerlerinizden laflar çıkarmayın. Biz burda hakem hataları konusuyoruz konu ile alakasız yazılar yazıyorsunuz. Her gelen bir laf sokup gidiyor. Sonra Serdar adalı Aziz Yıldırm'a laf çarpıtınca eleştiriyorsunuz. Ondan bir farkınız yok..

Serdal Adalı dedi;

''Yıldız Oyuncularımızın Yaşadıkları Sertliğe...''

Serdal Adalı, Trabzonspor maçıyla başlayan operasyonun ikinci yarıda da devam ettiğini savundu. Fedakarlıklarla ortaya koydukları emeklerinin masa başı oyunlarla alt edildiğini öne süren Adalı, şöyle konuştu: ''Birileri iyi takım yapıp, iyi futbol oynamakla bu işlerin olmayacağını anlatmak istiyorsa, tarihi yanılgı içindeler. İlerde de bunu görecekler. Takımdaki yıldız oyuncularımızın yaşadıkları sertliğe dikkat çekmemize rağmen hakemler futbol dışı anlamsız sertliğe prim tanıyarak rakiplere cesaret vermekteler. Kimseden yardım ya da ayrıcalık istemiyoruz. Futbolcularımıza basit kartları acımasızca çıkaran hakemlerin en azından hak edilen kartları rakip oyunculara da cesurca göstermelerini bekliyoruz.''
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ee burda koruyun mu demiş? Benimmi algılamamda sorun var yoksa sizlerinmi?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Açıkçası bu yazıda koruyun gibi bir cümle bende göremedim veya çıkaramadım.

Bize uygulanan kart sistemi rakiplerde uygulansın denmiş.Cesaret veriliyor denmiş.

Biz bunları seneler önce çekiyorduk Ortega ilk geldiğinde adam atılan tekmelerin hesabını kimse yaapamazdı heralde

Bu konu hakkında ise her iki takımda haklı ama Beşiktaş Büyük Takım olmanın avantajını bu şekilde açıklamalar yapamak olarak görmüş fakat yanlış.He doğru 2 hafta sonra Fenerbahçe maçı var hakemler baskı altında olacak ama peki ya sonra ???
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    ee burda koruyun mu demiş? Benimmi algılamamda sorun var yoksa sizlerinmi?
    Korunsun derken yapılan sertliklere prim verilmesin demişti Adnan Polat.Serdar Adalı farklı birşey mi söylemiş yoksa benim okumamda mı bir sorun var ?.Ben bi yerlerimden uydurmuyroum ayrıca açıklamayı tam okumayan sizsiniz ben değil.Korunmaktan ne anladınız çok merak ediyorum ayrıca.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz yarışa girdik daha liderliği almadan bu tür açıklamalar gelmeye başladı.Alışmak lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Önce Git bi bak bakalım İbb'den neden puan alamıyorsun.Karabük maçını neden koparamıyorsun.Antep Belediyeye neden yeniliyorsun.

Madem markasın hakemlerden önce bahaneler arkasına sığınmak yerine adam gibi çık takımım kötü top oynuyor o yüzden kazanmıyoruz de ondan sonra hakemleri eleştir.
    Abi yapma gözünü seveyim hadi Karabük maçının ilk yarısında çok kötü top oynadık , ikinci yarıdaki oyunumuzla bile 3 puanı alabilirdik ama İBB'den neden puan alamıyorsun falan deme bir zahmet. İBB'nin gole kadar ceza sahası dışından 1 şutu vardı yanlış hatırlamıyorsam , pozisyonları zaten yok. Bizim en az 4 pozisyonumuz vardı. Kırmızı karttan sonra İBB'nin istediği ortam oluştu ve pozisyonlar geldi.

Gaziantep Belediye maçı nerden çıktı onu anlayamadım ben. Eğer hakeme çatmak yerine kötü giden futbolu düzeltmekse muhabbet , Fenerbahçe Avrupa'da olurdu Young Boys , Paok gibi kendisine nazaran mahalle takımlarına elenmezdi

Neyse konumuz onlar değil. Ortada her takımın payını aldığı bariz hakem hataları var ama ne yazık ki Beşiktaş maçlarında biraz daha fazla ön plana çıkıyor bizim anlatmak istediğimiz bu..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bu işi niye bu kadar tartışıyorsunuzki anlamadım.Gün gelicek Aziz Yıldırım basın toplantısı yapacak.Adnan polat yapacak veya yöneticilerden biri.Sanki bu işleri hiç görmedinizde.Canı yanan bağıracak.Canımız yandı bağırıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Peki abim madem öyle diyorsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Korunsun derken yapılan sertliklere prim verilmesin demişti Adnan Polat.Serdar Adalı farklı birşey mi söylemiş yoksa benim okumamda mı bir sorun var ?.Ben bi yerlerimden uydurmuyroum ayrıca açıklamayı tam okumayan sizsiniz ben değil.Korunmaktan ne anladınız çok merak ediyorum ayrıca.
    ee Arkadaşım ikiside dogru birşey söylemiş. Biz burda Adnan Polat'ın açıklamaları yanlış diye birşey söylemedik. Sen neden buraya gelip bu konudada yazım olsun misali buraya yazı yazma geregi duyuyorsun?

Sheriff Misafir

Konunun yeterince açık kaldığını düşünüyorum, belgelerle kanıtlanamayan konuların bu derece kişisel tartışmalara sebep olacak şekilde uzatılması sadece üyelerimizin ceza almasına sebep olacaktır. Bu nedenle konuyu kilitliyorum, lütfen bundan sonraki tartışmalarımızda daha dikkatli olalım.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri