Quote Originally Posted by turgut
abı tek bısey dıcem eger tum bursaspor taraftarı bızım forumdakı gıbılerse o takım cok sey hakedıyor helal ya bu kadar destek tebrıkler valla
Bu güzel düşüncelerin için teşekkürler Turgut. Emin olabilirsinki bizim gibi, 2.500.000 nüfuslu Bursa şehrinde cefakar ve Bursaspor'u gönülden seven inanılmaz bir taraftar kitlesi var. İlk sayfadaki video ve resimlerde bunu net bir şekilde gösteriyor. Biz Bursaspor'u inanılmaz derecede çok seviyoruz. Düşüncelerini içten bir şekilde yansıttığın için teşekkürler.

Quote Originally Posted by gezenti
ya biz bu serkanı nie sattıkya bu sene takımın bana göre en iyisiydi orta sahayı tek başına sırtlamıştı üf ya ....
Sana katılıyorum ben de. Bu sene bence Serkan Rençber herzamankinden daha iyi performans gösterirdi. Maçta arada sırada yaptığı estetik hareketler taraftarı coşturuyordu. Onun gibi ortasahayı nasıl göndeririz bilmem. Ama geçen sezon Raşit Hoca ile arasında küçük bir anlaşmazlık yaşandığı için, Raşit Hoca biletini kesmiş olabilir. Yoksa Serkan Rençber'in gerçekten çok kaliteli bir oyuncu olduğunu herkes gördü ve biliyor.

Quote Originally Posted by bursa_mc
Pazar günü Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde toplanacak olan Yeşil Beyazlılar, daha sonra 14 günlük kamp için Nevşehir'e gidecek
Bu Nevşehir kampı bize uğurlu geldi. GS maçı açılış maçı. Geçen seneki senaryoları tek tek oynuyoruz. Uğur ve şanstan ziyade inşallah futbolcularımız sahada ruhunu ortaya koyarak oynar. Raşit Hoca'nın disiplinli olması ve başarısızlığı asla sevmemesi en önemli faktörler diyebilirim.