Kartalsporla ilk sezondayım. Ligde 21 maçta 14 galibiyet 4 mağlubiyetle ilk sıradayım. Devre arasında Yiğit Gökoğlan'ı ve Galatasaray'dan bir regen sağbek kiraladım. Sene başında Emre Çolak, Ali Kuçik ve Muhammet Demir'i kiralamıştım. Yıldıray Baştürk ve Celal diye anadoludan bir yerden bulduğum bir sağ bek aldım. Ayrıca devre arasında 19 yaşında genç Arap bir stoper bulup 50bin Euroya aldım. Birkaç oyuncu satabildim.
Türkiye Kupasında ölüm grubundaydım. Galatasaray, Beşiktaş, Denizli ve Buca vardı grubumda. İlk maçta GS ile 1-1 berabere kaldım. Denizli ve Buca'yı yenip Beşiktaş maçına geldim. Bu maçta ofansif oynadım çünkü gol yiyeceğim kesindi. Ben de madem yiyoruz arada atalım da dedim. Öyle de oldu ve 3-3lük mucizevi bir skor elde ettimGruptan çıkıp çeyrek finalde Bursaya rakip oldum. Tam bu iş bitti derken ilk maçı 1-0 kazandım. Kalemize çkeilen 123568 şuttan hiçbirinin gol olmaması bize verilen bir işaretti sanki
Allah yürü ya kulum demişti. Rövanşta 1-1lik beraberlik aldık. Anti futbolun bütün gereklerini yerine getirdik.
Yarı final kuraları çekildi ve rakibimiz Karabükspor oldu. Diğer maçta ise Beşiktaş Manisa ile eşleşti. Karabük'le sezon başı kötü kadromuzla oynayıp 2-0lık bir galibiyet almıştık. Onu tekrar edebileceğimi düşünüyorum. Finalde de Beşiktaşa karşı Manisanın bir sürpriz yapıp karşımıza gelmesini ümit ediyorum.

Gruptan çıkıp çeyrek finalde Bursaya rakip oldum. Tam bu iş bitti derken ilk maçı 1-0 kazandım. Kalemize çkeilen 123568 şuttan hiçbirinin gol olmaması bize verilen bir işaretti sanki
Alıntılı Yanıtla