Bölüm III

Pride Park'ta Macera Başlıyor :

Sezon öncesi kampında 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik alan Derby County'de yüzler gülüyordu fakat hazırlık maçları sadece asıl hedefe ulaşma yolunda birer hazırlık döneminden ibaretti. Acaba Championship'te nasıl performans gösterecekti Eralp Ergin'in öğrencileri. Başkan Tom Glick başta olmak üzere bütün teknik ekip ve futbolcular iyi bir başlangıç yapmak için sabırsızlıkla ligin ilk maçı olan Derby County'nin kendi sahasındaki Sheffield United maçını bekliyordu.

7 Ağustos 2010 - Pride Park Maç Öncesi :

Eralp Ergin : Evet arkadaşlar bugün sezonu taraftarlarımız önünde açıyoruz. Daha önce konuştuğumuz gibi kesinlikle rakibi hafife almıyoruz ve özellikle ortasahada sıkıştığınız zaman Barry ile oynamınızı istiyorum. Kendisi araya öldürücü paslar atabilecek ve oyunu rahatlatabilecek nitelikte bir oyuncu. Değilmi Barry ?

Barry Bannan : Siz öyle diyorsanız öyledir hocam.

Eralp Ergin : Topu olabildiğince çabuk bir şekilde Alberto ile buluşturmamız lazım. Öyle kendi aramızda hazırlık paslarını falan fazla uzun tutmayın hem seyirci sıkılır hemde Sheffield savunması yerleşecek zaman bulur. Hızlı oyun istiyorum sizden. Yakubu sende ilerideki oyuncularına dikkat et fazla ileri çıkma yerini koru.

Abubakari Yakubu : Tamam hocam.

Eralp Ergin : Klübedeki oyuncularda kesinlikle üzülmesin lig çok uzun ve zorlu bir maraton mutlaka herkes şans bulacaktır. Ayrıca kupa maçlarınıda unutmamak lazım. Haydi göreyim sizi çocuklar bana , kendinize ve taraftarlarımıza güzel bir galibiyet hediye edin.

7 Ağustos 2010 - Pride Park Maç Sonrası :

Eralp Ergin : Harikasınız çocuklar. Bugün gerçekten çok iyi top oynadık beni iyi dinlemişsiniz özellikle Barry ile Alberto'yu özel olarak kutlamak lazım. Mükemmele yakın oynadınız sizi hep böyle görmek istiyorum varmı birşey söylemek isteyen ?

Febian Brandy : Hocam ben bu gidişle formayı zor göreceğim galiba ? Alberto'ya baksanıza.

Eralp Ergin : Merak etme Febian 3 gün sonraki Carling Cup maçında seni oynatmayı düşünüyorum tabi Alberto izin verirse haha.

Alberto Bueno : Haha. Hocam valla İngiltere Ligi gerçekten çok yüksek kondisyon gerektiriyor bu 3 golden sonra biraz dinlensem fena olmaz.

Febian Brandy : O zaman 3 gün sonrada benim gollerimi izleriz umarım.

Eralp Ergin : Neyse şimdi bırakın Tranmere maçını. Gidin bu galibiyetin keyfini çıkarın size bir gün izin veriyorum bu arada iyice dinlenin.

10 Ağustos 2010 - Pride Park Maç Öncesi :

Eralp Ergin : Artık Sheffield galibiyetini unutabilirsiniz çocuklar çünkü önümüzde yeni bir rakip var. Bizden bir alt ligde olabilirler ama kesinlikle çok dikkatli olmamız gerekiyor özellikle duran toplarda çok etkili bir ekip Tranmere. Bu kupanın önemini biliyorsunuzdur umarım çünkü bu kupayı kazanan takım direk olarak UEFA kupasına katılıyor.

Robbie Savage : Hedefimiz bu kupayı kazanmakmı hocam ?

Eralp Ergin : Birazda şanslı kuralarla neden olmasın Robbie. Unutmayın sizler ikinci ligde mücadele etseniz bile kesinlikle kötü futbolcular değilsiniz. Premier League'deki çoğu takımla başa baş oynayabiliriz bu kadroyla.

Robbie Savage : Lig maçında yedektim hocam bu maçta şans vermişsiniz sanırım bu sene rotasyon oyuncusu olacağım ?

Eralp Ergin : Bunları konuşmanın sırası değil Robbie. Haydi şu maçı kazanıpta gelelim seninle sonra bol bol konuşuruz bu konuları.

10 Ağustos 2010 - Pride Park Maç Sonrası :

Febian Brandy : Hocam attım golümü gerçi Alberto'da sonradan girip gol attı ama.

Eralp Ergin : Rekabete lüzum yok Febian benim gözümde ikinizde aynısınız. Forma şansı verdiğim taktirde sende gol atıyorsun gördüğün gibi oda atıyor. Bu arada galibiyet için teşekkürler çocuklar rakibi küçümsemeden gayet güzel bir futbol oynadık.

Tom Glick : Misafire yer varmı Eralpciğim ?

Eralp Ergin : Tabi başkanım buyrun gelin.

Tom Glick : Tebrikler çocuklar. Sezona gerçekten çok güzel başladık sizede tebrikler hocam gerçekten güzel bir kadro kurmuşsun ve şu ana kadar gerçekten güzel futbol oynuyoruz umarım devamıda böyle olur.

Eralp Ergin : Sağolun başkanım devamınında böyle olması için çabalıyoruz. Neyse çocuklar siz duş alın ve önümüzdeki lig maçını düşünmeye başlayalım bundan sonra. 4 gün sonra QPR ile oynayacağız maç yine evimizde yani mutlaka kazanmamız lazım.

14 Ağustos 2010 - Pride Park Maç Öncesi :

Eralp Ergin : Sezona iyi başladık çocuklar ama QPR'a kesinlikle dikkat etmemiz lazım. Takıma çok para harcadılar ve onlarında hedefi kesinlikle bir üst lige çıkmak. Özellikle Adel Taarabt'a çok dikkat ediyoruz. Shane dediğim gibi Adel'i tutma görevi sana ait.

Shane Lowry : Tamam hocam. Ona adım attırmayacağım zaten Tottenham ile Reserve lig maçlarına çıkarken benden çok çekmişliği vardır.

Eralp Ergin : Tamam sana güveniyorum Shane. Fikstür avantajımızı sizde görüyorsunuzdur heralde çocuklar ilk 3 maçımızı içeride oynuyoruz ve hepsini kazanmak tabikide amacımız.

Seamus Coleman : Hocam bana devamlı hücuma destek talimatı vermiştiniz bu maçtada bol bol ileri çıkayımmı ?

Eralp Ergin : Evet sana aksi birşey söylemediğim sürece sen devamlı hücumdasın çünkü kanat özelliklerin gerçekten iyi.

Seamus Coleman : Sağolun hocam.

Eralp Ergin : Haydi alın gelin şu maçı göreyim sizi çocuklar.

14 Ağustos 2010 - Pride Park Maç Sonrası :

Eralp Ergin : Gerçekten size söyleyecek söz bulamıyorum çocuklar. Hepiniz bugün muhteşemdiniz. Özellikle Kris hücumda çok etkiliydin bugün tebrik ederim hem gol attın hem asist yaptın.

Kris Commons : Sağolun hocam aslında kanatlarda daha etkiliyim ama forvet arkasındada dediğiniz görevleri yapmaya çalışıyorum.

Eralp Ergin : Afferin Kris böyle devam et. Bu arada Alberto ne yapıyorsun sen yahu 2 maç 4 gol oldu.

Alberto Bueno : Açık konuşmak gerekirse Championship'teki defans oyuncuları çok ağır kalıyorlar hocam. La Liga'da Vallodolid ve Real Madrid formalarıyla daha hızlı ve güçlü defanslarla oynamaya alışkın olduğum için biraz daha rahatım şu an.

Eralp Ergin : Eğer seneyede birlikte olursak ben sana göstereceğim hızlı ve güçlü stoplerleri. haha

Alberto Bueno : Umarım yine beraber oluruz hocam.

Eralp Ergin : Bu arada Barry hiç konuşmuyorsun ama yine 2 asistle yıldızlaştın. Sanada çok tebrikler ve Shane günün adamı. Golünüde attın galiba Shane ?

Shane Lowry : Böyle pozisyonlara Aston Villa'da çok çalışıyordum hocam antremanlarda. Boş kaldım bir an ve vurdum kornerde, benim içinde moral oldu gol olması.

Eralp Ergin : Neyse çocuklar hepinize tebrikler fazla uzatmayalım konuşmayı sonra başkan azarlar bizi ne oldu bunlar çıkmadı soyunma odasından kaç saattir diye haha.