21 Ağustos 2010 - Oakley Stadium Maç Öncesi :

Eralp Ergin : Evet arkadaşlar bu ilk deplasman maçımız. Herkese çıkıp bu takımın deplasmandada kazanabileceğini göstermemiz lazım. Barnsley ligin son sırasında olabilir ama henüz 3. haftadayız kendi sahalarında seyirci desteğiyle bize problem olabilirler. O yüzden ciddiyeti elden bırakmayalım. Alberto yine sana sıkı markaj yapacaklardır dikkatli ol.

Alberto Bueno : Merak etmeyin hocam benim hızıma yetişebileceklerini sanmıyorum.

Eralp Ergin : Bu ligi o kadar küçümseme Alberto. Sen yinede dikkatli ol kendini tekmelerden korumaya çalış sen bize lazımsın bu sezon.

Alberto Bueno : Peki hocam.

Eralp Ergin : Paul , senin yapacağın baskı çok önemli yine. Barry topları dağıtırken seninde rakibe basıp onları ortasahadan rahat geçirmemen lazım.

Paul Green : Anladım. Baskıyı yap ve topu en kolay şekilde Barry'e ulaştır diyorsunuz.

Eralp Ergin : Aynen öyle. Haydi çıkın ve yenin şunları.

21 Ağustos 2010 - Oakley Stadium Maç Sonrası :

Eralp Ergin : Fabien iyimisin ?

Fabien Brandy : Biraz dizimde ağrı var ama doktorlar tedavi yaptı sahada. Şu an daha iyiyim.

Eralp Ergin : Umarım ciddi birşeyin yoktur. Yoksa takıma bir forvet daha almam gerecek. Gördünmü Alberto bu ligdeki defansları Fabien'i sakatladılar hemen.

Alberto Bueno : Gördüm hocam çok kötüydü. Aynısı umarım bu takımdan kimsenin başına gelmez.

Eralp Ergin : Güzel galibiyetti çocuklar sizi tebrik ediyorum ancak Robbie biz seni ne yapacağız ? O ne gereksiz bir kırmızı karttır. Neden rakibe bu kadar sert girdin hemde 2-0 öndeyken ?

Robbie Savage : Oyun yapım böyle hocam , özür dilerim sizden ve tüm takımdan onları 5 dakikada olsa eksik oynattığım için.

Eralp Ergin : Neyse Robbie. Haydi çocuklar önümüzde daha bir Carling Cup maçı var. Şimdi ona odaklanma vakti geldi.

24 Ağustos 2010 - Pride Park Maç Öncesi :

Eralp Ergin : Bu kupanın önemini daha önce size anlatmıştım. Lütfen bugün ona göre oynayın. Hull City güçlü bir ekip. Championship'e henüz bu sezon düştüler. Kadrolarınıda hemen hemen korudular diyebiliriz. Hepinizin çok dikkatli olması lazım. David geçen maç gol attın bu maçtada sana güveniyorum.

David Martin : Güvendiğiniz için sağolun hocam. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Eralp Ergin : Hull City çok sert oynayan bir ekip arkadaşlar. Lütfen kendinizi tekmelere karşı koruyun fazla sert müdahelelere girmemeye çalışın. Özellikle ortasaha ve forvetten bu maçta adamım eksilsin istemiyorum. Haydi çocuklar bir üst turu getirin bana.

24 Ağustos 2010 - Pride Park Maç Sonrası :

Eralp Ergin : Şerefsizlerin ne kadar sert oynadığını gördünüz değilmi çocuklar ?

Kris Commons : Hocam mahvettiler bizi skor olarak kazansakta hem mental olarak hemde fiziksel olarak çok yorulduk.

Eralp Ergin : Sen iyimisin Kris ?

Kris Commons : Bacağımda ufak bir problem var. Fazla sahalardan uzak kalacağımı düşünmüyorum ama tedaviyi yapan doktorun dediğine göre 1-2 hafta oynayamayacağım sanırım.

Eralp Ergin : Bu da onların bir taktiği zaten. Akıllarınca önümüze geçmeye çalışacaklar ligde. İyi oldu çocuklar bu galibiyet onlarada iyi bir göz dağı vermiş olduk. Bu arada tebrikler Alberto 2 gol 2 asist hiç fena değil.

Alberto Bueno : Sağolun hocam. Aslında benimde ufak bir problemim var biliyorsunuz son 10 dakika beni değiştirin dedim ama önümüzdeki maçta sahada olabilirim sanırım.

Eralp Ergin : Aman sana birşey olmasın Alberto. Fabien'de sakatlıktan yeni çıktı , Kris'de bir kaç hafta yok. Sizin yokluğunuzda hücumda çok sıkıntı yaşarız. Her neyse ne kadar yorgun olduğunuzu biliyorum gidin eve ve Reading maçına kadar kafanızı toparlayın. Gerçi bu sakatlarla çok zor geçecek Reading maçı ama neyse.

28 Ağustos 2010 - Madejski Stadium Maç Öncesi :

Eralp Ergin : Ne kadar yorgun olduğunuzun farkındayım. Reading bizim gibi bir kaç sezondur Premier League'e hasret bir ekip ancak kadroları lige göre gayet güçlü. Özellikle Arsenal'den kiraladıkları Henry Lansbury'e dikkat edin. Bizim için Barry neyse onlar içinde Henry o. Atakları o yönlendiriyor ve gerektiği zaman şut çekip sorumluluk alıyor. Onu durdurursak çok şey kazanırız. Burda iş yine Paul ve stoperlere düşüyor tabi.

Paul Green : Henry'nin peşinden bir dakika bile ayrılmayacağım hocam merak etmeyin.

Eralp Ergin : Umarım dediğin gibi olur yoksa bu sakatlar ve yorgunlukla bu maç epey zor geçecek gibi geliyor bana.

Alberto Bueno : Hocam bu maçta gol atarsam size armağan edeceğim.

Eralp Ergin : Neden ?

Alberto Bueno : Ne Valladolid'te nede Real Madrid'de bana sizin kadar güvenen kimse olmamıştı. Bana tekrar kendimi kanıtlama şansı verdiniz. Teşekkür ederim.

Eralp Ergin : Önemli değil Alberto. Sen böyle oynadıkça her zaman senin arkandayız takım olarak. Haydi çocuklar göreyim sizi. Yenin Reading'i gösterin Derby'nin gücünü.

28 Ağustos 2010 - Madejski Stadium Maç Sonrası :

Eralp Ergin : Ben size ne demiştim maçtan önce. Ha neden demiştim ? Henry'yi tutun dememişydim. Hani peşinden ayrılmayacaktın Paul.

Paul Green : Özür dilerim hocam. Sonuçta rakip 10 kişiydi bende ileriye hücuma çıkmıştım. Kontra-atak olunca yerimi kaybettim ister istemez.

Eralp Ergin : Neyse bu mağlubiyet takıma birşey kaybettirmez. Daha önümüzde çok hafta var. Ama benim hazmedemediğim şey bu rakip 80 dakika 10 kişi oynadı ve biz bu maçı kaybettik.

Tomasz Cywka : Alberto bugün çok bencildi hocam. Kaç kere uygun pozisyonda pas istedim hep kaleye vurdu. Zaten golüde onun kaptırdığı topta yedik.

Eralp Ergin : Sen karışma Tomasz. Sen sadece oyun oyna takım içi meseleleri ben hallederim. Bir dahada hiç bir arkadaşını hedef gösterme.

Tomasz Cywka : Tamam hocam.

Eralp Ergin : Tabi bu haksız olduğunu göstermez. Bu rezalet neydi Alberto ? Bu bencillik neden ?

Alberto Bueno : Özür dilerim hocam bir daha olmayacak asla.

Eralp Ergin : Neyse çocuklar bu maçı kafanızdan silin atın. 3 gün sonraki Portsmouth maçını taraftarımız önünde kesinlikle kazanmalıyız. Eğer o maçtada puan kaybedersek başkan yavaş yavaş soyunma odasına inmeye başlayacaktır.