Quote Originally Posted by smeagolaa View Post
meraba

yamayı kurdum ve oynamaya başladım daha ilk sezondayım başlıca gördügüm bir kaç sorunu belirtmek istedim

1- yerel amatörden başladım ve cok fazla grup ve takım oldugu için maç skorları belirlenirken cok aşırı derecede bekleme süresi oluşuyor.
2- suanda ligde 1. oldugum halde sadece 2 yenilgi ve 2 beraberlik aldım sürekli olarak kovulmak üzere işte önündeki maç kaderini belirleyecek yazısı alıorum ve boardroom a baktıgım zaman cok düşük görüorum bu sorun bütün gruplardaki teknik direktörlerde var maç günü neredeyse 80 tane teknik direktör kovulabilir mesajı gelio ve her hafta en az 10 tane kovuluo bunun sebebi olarakta sunu düşünüorum normalde tasarlanırken alt ligler tasarlanmadıgı için boardroomda turkiye kupası seçenegide var ve katılamadıgınız için direk very poor oluo onun genelde kulubun size olan duruşunu direk aşagı çektigini ve sorunun bundan kaynaklandıgını düşünüorum sizinde görüşlerinizi almak isterim.

iyi oyunlar.
2.si için Evet takımların reputation'u çok düşük olduğu için başkanların sabrı o kadar yüksek olmadığı çin öyle bir durum var.
Ama şu da var ki yerel ligde olmamasına rağmen 3. liglerde gerçek hayatta da teknik direktör kıyımı yaşanır. Özellikle bütçelerin de bu konuda etkili olduğunu düşünüyorum.

1. sırf o bekleme sorunu olmasın diye gruplar belirlenirken takım sayıları 18 civarı olsun diye tam grup sayılarına uymadım gruplarda 10-11 takım olsaydı daha çok beklenebilirdi.