Quote Originally Posted by turgut
eywallah kardesım hakıkaten sızın gıbı tarftar kıtlesı gormedım bu kadar detek helal olsun
Böyle samimi düşüncelerin için ben de sana çok teşekkür ediyorum. Spor severlik böyle olmalı. Herkes düşüncelerini (rakip takım dahi olsa) samimi bir şekilde dile getirebilmeli diye düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.

Quote Originally Posted by NoFeaR_TR
bu ne bursa aşkıdır yahu
Bu aşk gibisi yoktur. Aslında Bursaspor taraftarları hep kendi açtıkları forumlarda takıldığı için (10'larca Bursaspor taraftar forumu var) Bursaspor aşıkları böyle ulusal forumlarda pek gözükmüyor diyebiliriz.

-------------------------------------------------------------------------

Ben taraftarımızın en çok atkı şovlarını seviyorum. Kale arkasındaki 10.000 taraftarın atkılarını kaldırıp yaptığı şov gerçekten tuylerimi diken diken ediyor. O şovun özellikle Uşak maçındaki videosunu bulursam buraya koyarım. O maçtaki taraftar görüntülerini OlayTV Final Programı Sunucusu Burak UÇAR çekmişti ve çok güzel görüntüler yakalayıp FİNAL programında yayınlamıştı. O videoları keşke Şampiyonluk VCD'sine koysalardı. Ama aşağıda linkini verdiğim videoda taraftarın yeni bir şovu. Bu da çok güzel. Ben zaten o sırada maçı izlemiyordum. Maratondan kale arkasındaki bu muhteşem şovu izliyordum. Gerçekten tüylerim diken diken oldu. Muhteşemlerdi.

T-Shirtler havada!!! (Şampiyonsun) tıkla bilgisayarına indirmeden izle...

http://www.youtube.com/watch?v=Fxn1DTILXWw&search=bursaspor

Offff ya şu sezon başlasada tekrar yapsak o şovları.

Geçen sene kombine alanlara yeni satılan kombinelerde öncelik tanındığı için Askere giden arkadaşın kombinesi de bana kaldı. O kale arkasına bende girip şovlara katılıyorum bu sene. Sabırsızlanmaya başladım şu yaz bitsede sezon başlasa.