Öncelikle yazımı dikkatli okursanız, eski serilerdeki yüksek satışlardan rahatsız olduğum anlamını çıkarırsınız zaten.Geçen seri, bu seri, önceki seri diye birşey yok.Klasik bir şekilde oyuncuyu takımlara öneriyorsunuz.Önemli olan zamanı ve önereceğiniz fiyatı iyi bilmek.Bu seride satışlar zorlaştırılmış, (bazen can sıkacak düzeyde abartı olsa da) genel olarak memnunum.Zaten takım oturduğu zaman oyun kısmen basitleşiyor, en azından bu yönden bizi zorlayıcı ve zevkini artıran bir nokta olarak görüyorum.

Özellikle oyuncu alış-satışı Fm'de en iyi yaptığım şeylerden biridir.Elimde oyuncu satışıyla ilgili sadece Fm 08'den bir ss var.SS'sini almadığım için hala pişmanlık duyduğum bir satışım var ki; Fm 09'da Güiza'yı Real Madrid'e peşin 50 M$'a satmıştım.Geçen seriyle ilgili sorduğunuz soruya istinaden hatırladıklarım; 3.5M$ civarına aldığım Zezinho'yu 18 M$, 850k$'a aldığım Krivets'i 13.5$, 700K$ aldığım Verkhovtsev'i 8.5 M$ gibi rakamlara satmıştım.Ki bence bunlar aman aman transfer başarıları değil, normal olması gereken satışlardır; kariyerim, ilgilenen takımlar ve gösterdikleri performanslar göz önüne alındığında.Merak ettiğiniz noktalar varsa Ö.M. yoluyla ulaşırsınız, bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.Bunda altında bit yeniği ararcasına bir üslupla irdeleyici sorular yöneltmenin anlamı yok.