-
@sentugo sercan'ı fırsatçı da oynadım ama yapamadı hiç, ben sercan'ı uç oynatıyorum ve topla koş, geriye dön top al gibi seçeneklerle geçen sezon gol kralı oldu 13 asisst yaptı, tüm sezon toplam 36 gol attı, şamp ligi'nde finale çıkan manulu rooney'den sonra çeyrek finale çıktığım halde 2. oldu. bence sercan'a en uygun rol bu tek forvet için, zaten akım da 80 gol attı ligde, sercan ve juhasz bunun en önemli elemanlarıydı, juhasz arka direğe atakta 10 gol atıyor lig başı, reel ömer erdoğan gibi kafa topu vermiyor. atila turan'ın da markajını aldığımda farkettim şu an 10 seviyesinde markaj çalışması sayesinde. iyi bir oyuncu bence.
cevabın için de sağol ama sorun devam ediyor. deplasmanda çok sorun yaşıyorum. 4-2-1-2-1 oynatıyorum defansdif gibi, o zaman bile olmadık yenilgiler oluyor. kimsenin gelmemesi de çok gıcık srna mesela bedavaya çıktı, 40 bin euro istedi veremedim haliyle 20'dedim gelmedi, oyuncu sattım o ara para gelsin dite, liverpoola gidivermiş hemen, rivas, diarrra önceki yıllarda hep aldığım ve süper olana topçular, şampiyon olmuş, takıma gelmiyor.
sercan'ı uç forvet dene, takım ayarlarından hedef oyuncu topla koş yap, gol-asist kesin aratar.
mesela bir de şey var ben şu an ligde 3.yüm. birinci fener, ikinci trabzon 5'er puanla önde benden. ikisine de deplasmana gittiğimde kesinlikle yenemiyorum. fener'e gol dahi atamıyorum. çok gol kaçıırıyo topçular. kadro uymu falan da kötü değil, baktım, maç öncesi atak çalışyırıyorum, hem de en ağır ama 3 direk, 4 çizgi, karşı karşıya dağlara vurmalar, deli etmek için sanki.
Last edited by sokullu : 11.Şubat.2011 at 04:54
Reason: ekleme
Mesaj Yetkileri