Sayfa 38 / 68 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

  1. #1111
    Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34
    Mesajlar
    13,628

    Default

    Yeni bir forma tasarımını sezon ortasına saklayıp bunu Miller'la beraber sunsalardı istediği sonuçları alırlardı bence.

  2. #1112
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,974

    Default

    Ben çoğu insanda gördüm Miller forması,nasıl 15 tane satılıyor..

  3. #1113
    Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale
    Yaş
    32
    Mesajlar
    1,035

    Default

    Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bursaspor'un yaptırdığı 2000 tane Kenny Miller formasından sadece 15 tanesi satılmış..
    Yalan haber. Benim çevremdekiler benle beraber 15 tane aldı zaten orjinal. nasıl 15 tane satılıyor
    İyi sallamış bu haberi yapan

  4. #1114
    Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34
    Mesajlar
    13,628

    Default

    Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Ben çoğu insanda gördüm Miller forması,nasıl 15 tane satılıyor..
    Çakmadır belki

  5. #1115
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    31
    Mesajlar
    11,040

    Default

    Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Çakmadır belki
    Tamda bunu yazacaktım

  6. #1116
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,974

    Default

    Bu kadar hızlı olamazlar.daha çakması çıkmamıştır

  7. #1117
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    31
    Mesajlar
    11,040

    Default

    "Sercan'a resmi teklif yok"

    28 Şubat 2011 13:39 | NTV Spor ve Ajanslar
    Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, Sercan için kendilerine herhangi bir teklifin gelmediğini söyledi.




    Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, ''Bucaspor karşısında normal futbolumuzu oynadık ve sahadan istediğimiz sonuçla ayrıldık'' dedi.
    Nayman, yaptığı açıklamada, maçın ilk yarısını rüzgara karşı oynamalarına rağmen 0-0 tamamladıklarını belirterek, ikinci yarının hemen başında Batalla'nın şık frikik golüyle üstünlük kurduklarını söyledi.
    Haftayı galibiyetle kapatarak zirve yarışına devam ettiklerini anlatan Nayman, Trabzonspor'un sahasında berabere kalmasıyla şampiyonluk yarışının daha da kızıştığını dile getirdi.
    Nayman, Bucaspor deplasmanında çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, ''Bucaspor karşısında normal futbolumuzu oynadık ve sahadan istediğimiz sonuçla ayrıldık. Bu galibiyet bizim için normal bir sonuç. Amacımız sezon sonunda geçen yıl olduğu gibi şampiyon olmak'' diye konuştu.

    SERCAN'IN RUSYA'YA GİTMESİ
    Sakatlığı nedeniyle Bucaspor maçı kadrosunda yer almayan Sercan Yıldırım'ın tatil için Rusya'ya gitmesine ilişkin Nayman, ''Bu tür şeylerle hocamız ilgileniyor'' değerlendirmesinde bulundu.
    Nayman, Sercan'a Rusya'dan transfer teklifleri geldiğine ilişkin haberlere de değinerek, şöyle dedi: ''Başkanımız bu konuyla ilgili açıklama yaptı ve üstünde durulacak bir gelişme olmadığını söyledi. Yönetim kuruluna da gelen bir teklif yok. Sercan'ı birçok Avrupa kulübünün izlettirdiği bilgisi geliyor bize de, ama resmi teklif yok.''

  8. #1118
    Nesil
    2006
    Yer
    Antalya
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,834

    Default

    Lokomotif Moskova'nın Sercan için 5.2 milyon euro önerdiği ve teklifin kabul edildiği söyleniyor, twitterda.

  9. #1119
    Nesil
    2008
    Yer
    Karabük
    Yaş
    32
    Mesajlar
    7,951

    Default

    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Lokomotif Moskova'nın Sercan için 5.2 milyon euro önerdiği ve teklifin kabul edildiği söyleniyor, twitterda.
    Fanatik falan ücretine kadar yazmış.Galiba Sercan Rusya'ya gidiyo

  10. #1120
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Bu söylentiyi 1 hafta önce söylemişlerdi o zaman herkes olmaz öyle şey demişti. 5.2'ye gidiyosa ki ben sanmıyorum o fiyata gideceğini Bursa yönetimi yanlış yapmış. O kadar para vermişlerdi Sercan için.

  11. #1121
    Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    2,805

    Default

    Ntv Spor'da 5M Gibi Bir Fiyat Söylendi Yarın 4 Yıllık Sözleşme İmzalayacakmış ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

  12. #1122
    Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal
    Yaş
    33
    Mesajlar
    4,495

    Default

    Türk kulüplerine 10-15 m euro rus kulübüne 5-6 m euro

  13. #1123
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir
    Yaş
    33
    Mesajlar
    7,913

    Default

    eğer o paraya o kulübe satılırsa Türk takımlarına da Sercan'a da büyük haksızlık yapılmış olur. özellikle Sercan'a. Sercanın hakettiği yer Rusya değil. Gerçi Sercan gibi bir oyuncun varken Miller ve Altidore gibi iki adam almak ne kadar doğru o da tartışılır. Miller tamam da Altidore bence gereksizdi. Neyse uzun lafın kısası Sercan'ın yerinde olsam isyan ederim yine de Kabul etmem Lokomotif Moskova'yı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

  14. #1124
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    36
    Mesajlar
    5,918

    Default

    bence rusya ligi gitmeyip küçümsenecek kadar kötü bir lig değil birçok ismi olan oyuncu şuan orda, sercan için en iyisi oldu başarılı olacağına inancım tam hayırlı uğurlu olsun.
    eto'o bitmiş.

  15. #1125
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3,067

    Default

    Sercan zaten haftabaşında Rusya'ya gitti. Daha öncede gitmişti. İstemese niye gitsin.

    Ayrıca Sercan'ı hep kaçırdıklarıyla hatırlıyoruz, 4 sezonda 34 gol atmış bu çocuk, sezon başına 8-9 gol atıyor, yaşına göre pek de kötü olmayan bir istatistiği var. Sercan'ı altyapıdan beri forvet olarak yetiştirdik, oynattık ve belki de hatayı burada yaptık. Bu çocuğa bu hızına ek olarak kanat özellikleri kazandırılabilseydi, çok iyi bir kanat oyuncusu olabilirdi.

    16 yaşındayken Manchester United'dan gelen teklif kabul edilmeliydi, orada üzerine daha fazla düşülecekti, daha fazla imkanlara sahip olacaktı.

    Rusya'da güzel işler yapacaktır Sercan, 5,5 milyon €'da kötü bir para değil, Sercan'ın şu an edebileceğinin biraz altında olsa bile gitmek isteyen oyuncudan elde edilmiş güzel bir kâr.
    Oğuz Kağan

    TROLLING MAKES PERFECT

  16. #1126

    Default

    Bu yaşta Avrupa(!)ya gitmesi büyük başarı. Zaten sevmezdim kendisini ve iyi futbolcu olmadığını düşünürdüm. Ligimizden gideceği için sevindim.

  17. #1127
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    35
    Mesajlar
    9,473

    Default

    Çok abartıldı aslında Sercan... Rusya'ya gitmeyip İngiltere'ye mi gidecekti? O teklifi reddetmek akılsızca olurdu... Zaten Sercan'da kendi yeteneklerinin üzerine koyamadı... Rusya'da kendini gösterebilir oradan da iyi bir takıma gidebilir. Yaşı henüz genç. 2 yıl felan gösterme süresi açabilir kendine Rusya'da. Bence o da orayı bir durak olarak görüyordur...

  18. #1128

    Default

    16 yasinda Manu istiyordu simdi Lokomotiv, Ferguson'la calisacakti simdi hocalarini bile bilmiyorum. Bursa yönetimi de ucuk paralar istedi 3 büyüklerden simdi sattiklari para komik kaliyor. 2. Caner olmaz umarim. Yasi daha genc kendini Rusya'da futbola verirse yine büyük isler yapip avrupaya acilabilir.

  19. #1129
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    36
    Mesajlar
    5,918

    Default

    caner bu kadar iyi değildi ( sercan da çok çok iyi değil ama canerden iyidir ) ve ayrıca manuda imkanlar tamam çok güzel de hepimiz fmdende biliyoruz manu altyapısını resmen kaynıyor orada harcanıp giderdi diye düşünüyorum daha bugün bile manu belçikadan 16 yaşında birini almış ve 4.belçikalı olmuş.
    eto'o bitmiş.

  20. #1130
    Nesil
    2005
    Yer
    Samsun
    Mesajlar
    5,498

    Default

    Vay Be Barcelona mı diyor du hedefleri için =)

    Valla ne yalan söyleyeyim Sercan'ı ilk piyasaya çıktığı zamanlar bende beğeniyordum.Sonrasında daha dikkatli izleyince ve o saçma sapan açıklamalarını görünce gözümden düştü.Hele ki Bursalı arkadaşlarım ve sürekli Bursa maçlarına giden arkadaşlarım sen onu bir de sahada gör kafanda saç kalmaz diyince iyice anladım ilk başta hatalı olduğumu ve sonrasında doğru kanıya vardığımı.

    2.Caner vakası olur gibime geliyor.Caner'de ilk gittiğinde çok konuşuluyordu.Ama hedefi Barça olan bir forvetin Rusya'ya gitmesi akıl karı değil.Neyse bu transfer politikası da diğer anadolu takımlarına küpe olur heralde 10'a satmak istediğini yarın öbürgün 3e 5e satarsın içinde kalır 10 yerine 7 yapsaydım ya diye.Gerçi bizim büyüklerde şimdi dua ediyorlardır iyikide almamışız o kadar parayı ödeyerek diye.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

  21. #1131
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3,067

    Default

    Küpe olacak bir durum yok ortada ben niye oyuncumu rakibime satayım? İyi veya değil niye rakibime avantaj sağlayayım.

    Lokomotiv'den gelen 5,5 Türkiye'den gelebilecek 10,5'tan bu ölçü baz alındığında daha iyidir.
    Oğuz Kağan

    TROLLING MAKES PERFECT

  22. #1132
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    36
    Mesajlar
    11,569

    Default

    Pahalıya gitmiş, kariyerinde başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

    Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

  23. #1133
    Nesil
    2009
    Yer
    Ankara
    Yaş
    38
    Mesajlar
    929

    Default

    Bence Bursaspor harika bir iş yaptı, demekki geçmişi olan bir olay ki Altidore ve Miller alındı, 5,5 milyon iyi para, o paraya Sercandan çok daha iyi forvetler alınabilir.

  24. #1134
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4,500

    Default

    Sercan için iyi paraya satmış Bursaspor. 10-15 milyon hiçbir kulüp vermezdi zaten Sercan'a şuan için Buna Türk kulüpleri de dahil. Hem Rus sevgilisi de vardı bildiğim kadarıyla uyum sorunu çekmez

    Sercan 4yılda 5milyon Euro'nun biraz üstü para kazanacakmış. Goal
    Last edited by ForsakeN : 02.Mart.2011 at 15:59

  25. #1135

    Default

    Oldukça iyi bir paraya satıldı.Sercan'ın bundan sonraki hedefi üstüne daha fazla koyup aynı Hasan Kabze'nin yaptığı gibi buradan Avrupa'nın daha büyük bir ligine geçmek olmalı.

  26. #1136
    Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri
    Yaş
    34
    Mesajlar
    7,034

    Default

    Bursa iyi bir paraya satmış.Bence sercan adınada iyi bir transfer sonuçta rusya ligi türkiye liginden daha kaliteli bir lig şuanda

  27. Default

    Ertuğrul Sağlam'dan 'Sercan' açıklaması


    Sercan Yıldırım, sağlık kontrolünden geçmek üzere yarın Rusya'ya gidecek.
    Lokomotiv Moskova ile anlaşan Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım, sağlık kontrolünden geçmek üzere yarın Rusya'ya gidecek. Milli futbolcu, bir pürüz çıkmaması durumunda resmi sözleşmeye imza atacak.


    Ertuğrul Sağlam: "Sercan giderse hayırlı olsun, kalırsa çalışmaya devam ederiz"

    "Henüz kulüpler anlaşmadı, görüşmeler devam ediyor"

    Lokomotiv Moskova ile prensipte anlaşan ve sağlık kontrolüne girmek için yarın Rusya'ya gidecek olan Sercan Yıldırım hakkında görüşüne başvurulan Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, düzenlediği basın toplantısında "Sercan giderse hayırlı olsun, kalırsa çalışmaya devam ederiz. Henüz kulüpler anlaşmadı, görüşmeler devam ediyor" şeklinde konuştu.


    En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

  28. #1138

    Default

    Sercan Yıldırım transferi iptal olmuş diye duydum ntvsporradyo'da. Bilgisi olan var mı acaba?

  29. #1139
    Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA
    Mesajlar
    2,731

    Default

    Menejerlik şirketiyle ilgili bir sorunmuş. Bu futbolcunun yurtdışı transfer görüşmelerini yürütmeye yetkili olan şirket itiraz etmiş. Bunun üzerine Lokomotiv Moskova başkanı transferden vazgeçmiş.

  30. #1140

    Default

    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ik-kontrolunde

    NTVSpor.net sağlık kontrolünde olduğunu yazmış.

Sayfa 38 / 68 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •