Quote Originally Posted by eraser212
adam bırakın maça çıkmayı daha antrenmana çıkmadan eleştirilmeye başlandı. ne kıskanç adamlar var yaa. inşallah hayırlı olur beşiktaşa...
zaten her zaman böyle olur millet çekemez bende il başta çok şüpheyle baktım çünkü ünlü olmayan birine bu kadar para verilmez doğrusu ama millet yinede çekemiyor kısmet belkide öyle bi oynayacak ki herkesin ağzı açık kalıcak bence çok para verildi basel yediği kazığı bizden de aynı parayı alarak unutmaya çalıştı bence nice gençler nice oyuncular var alıcaksan bu kadar paraya adam gitde dünya starı al milli takımında şov yapan birini al ben bu yönetimden geçen seneden biri memnun değilim sadece %50 performans var en az %70 olması gerek bi kupayla olmaz bu işler türkiye kupasını aldık ama nere uefa nerde lig tarihinin en kötü sezonunu yaşadık umarım tigana başlattığı bu güzel hareketi tekrar yaşlılara dönerek bozma bi kolej havası yayar yoksa şampiyonluk için yine en büyük 2 aday belli kadrosu oturmuş iki takım fb ve gs bizden daha çok oturmuş iki takımlar ve avantajlılar biz ne kadar uğraşsakta 100. yıldaki gibi sağlam defans kale forvet orta saha olmazsa ne burda ne avrupada bişey olmaz zor!
o zamanlar nasıldı chelsea biz on kişi kalmasak belkide bizden fark yiyeceklerdi o takımla hemde düşünün yani!Burda dönen şeler sadece gündem olsun laf olsun öenmli olan icraat akıllı düşünüyorlar ama bi kere insanın kanı donunca yönetime bilmiyorum kombine alacağım ama belki son anda dönerim kararımdan